Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • sydafrika

Om Sydafrika

At besøge Sydafrika er som at besøge det bedste af Australien, USA, Vesteuropa på én og samme tid. Gigantiske afstande, varierede og uendeligt smukke landskaber, flotte og barske kyster og byer, der svinger fra charmerende små og hyggelige landsbyer til storbyer med alt, hvad storbyer har af godt og ondt. Klimaet i Sydafrika er varieret og spænder fra den glohede Kalahariørken over bjergtinder med periodisk sne til strande med svajende palmer langs Det Indiske Ocean.

Safariområdernes dyreliv er helt fantastisk. Her møder vi alle de store afrikanske dyr, og ved kysterne ses sæler, pingviner og et meget rigt fugleliv. Og nede i oceanets dyb finder vi store hvaler og den hvide haj. Langs kysten og inde i landet kan man få nogle af verdens bedste naturoplevelser.

Rundrejser

Sydafrika - Cape Town, Garden Route og vinlandet
0

Rejs med Bravo Tours til Sydafrika, der byder på en bred vifte af fabelagtige naturoplevelser.

Oplev enestående naturscenerier, vinlandet, det blå ocean, og ikke mindst vidunderlige Cape Town
med Taffelbjerget og en spændende kulturhistorie. Kom tæt på kulturen og naturen - det er ikke uden grund, at mange omtaler Sydafrika som ”hele verden samlet i ét land”. På denne rundrejse får du hele essensen af Sydafrika og oplever dette vilde, naturskønne og stærkt vanedannende rejseland.

11 Nætter 21.498 kr
Afrejse fra
  • København (CPH)

Sydafrika Se på kort

Hovedstad: Pretoria Valuta: Rand Tidsforskel: + 1 time Sprog: Afrikaans, Engelsk, Xhosa, Zulu, Sesotho, Setswana, Nordsotho, Venda, Tsonga, Swati, Syd-ndebele Befolkningstal: Ca. 52,98 mio.
Gennemsnitstemperatur
28° januar
28° februar
27° marts
24° april
22° maj
19° juni
20° juli
22° august
26° september
27° oktober
27° november
28° december

Del denne side via E-mail