Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Direkte på stranden
 • Fantastiske omgivelser
 • Inklusive fuld pension
 • Mulighed for All Inclusive
Udsolgt

DoubleTree by Hilton Zanzibar

4
Her får du
 • Direkte på stranden
 • Fantastiske omgivelser
 • Inklusive fuld pension
 • Mulighed for All Inclusive
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

DoubleTree by Hilton Zanzibar

 • Aircondition
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand
 • Tilkøb All Inclusive

Lækkert 4-stjernet hotel med enestående beliggenhed
Det fantastiske Double Tree Resort by Hilton ligger på den nordligste spids af Zanzibar i fiskerbyen Nungwi. Dette skønne hotel, som er placeret direkte på stranden og er omringet af grønne palmetræer, sætter de perfekte rammer for din drømmeferie på Zanzibar.

Temperaturen er ofte høj på Zanzibar, og derfor kan det være rart med en afkølende dukkert i hotellets dejlige pool, mens du nyder den maleriske udsigt over Det Indiske Ocean. Poolområdet er omkranset af et grønt og frodigt område, og her er masser af liggestole, så du kan nyde solens stråler. Den hvide sandstrand ligger kun få skridt fra hotellet, hvor du kan tage et dyp i det azurblå hav eller slappe af og nyde tilværelsen. 

Hotellet har en dejlig a la carte restaurant, hvor de serverer retter for enhver smag. Derudover har hotellet en restaurant, som udelukende serverer buffet morgen, middag og aften. Har du brug for kolde forfriskninger eller farverige drinks, kan du fint benytte hotellets poolbar. Double Tree Resort by Hilton har også et fitnesscenter, som står til fri afbenyttelse af hotellets gæster. 

Double Tree Resort by Hilton ligger ikke langt fra centrum af Zanzibars næststørste by, Nungwi. Her finder du et væld af hyggelige, lokale butikker, skønne restauranter og festlige barer. Nungwi er også et perfekt sted til at udforske livet under havets overflade, her er nemlig masser gode områder, hvor du både kan dykke og snorkle. 

Sådan bor du
På Double Tree Resort by Hilton bor du på moderne indrettede standard dobbeltværelser med udsigt til hotellets skønne omgivelser. Her er er plads til maksimalt 2 voksne og 1 barn. Alle værelserne er udstyret med eget toilet/bad, minibar, elkedel, TV, telefon og aircondition. 

Pension 
Dit ophold på Double Tree Resort by Hilton er med fuld pension og med mulighed for at tilkøbe All inclusive.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til hæveautomat 5.7 km
Afstand til lufthavn 40 km
Afstand til restauranter 200 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 87
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Børneklub Ja
Børnepool Nej
Fitness Ja
Pool Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

All Inclusive (mod tilkøb)

Måltider
Morgenmad: 07.00-11.00
Frokost: 13.00-15.00
Aftensmad: 19.00-22.00
Måltiderne indtages i Ngalawa Restaurant. Morgenmad serveres fra buffet. Frokost og aftensmad serveres fra buffet eller mindre menu afhængigt af sæson. Det er desuden muligt at få morgenmads- eller frokostboks ved bestilling 24 timer forud.

Mellemmåltider
Snacks: 13.00-16.00
Snacks serveres i Dolphin’s Pool Bar.

Drikkevarer
Lokale drikkevarer er inkluderet i All Inclusive, herunder: et udvalg af frisk juice, te, filterkaffe, vand, øl, vin, cocktails og spiritus. Espresso og cappuccino er inkluderet ved måltiderne. Der er desuden 20 % rabat på drikkevarer ved Fisherman’s Seafood & Grill.
Drikkevarer inkluderet i All Inclusive serveres Dolphin's Pool Bar mellem kl. 10.00-19.00, i Sunset Bar kl. 16.30-23.00 og i Ngalawa Restaurant under måltiderne.
Minibaren fyldes ved ankomst og fyldes op med to flasker vand dagligt.

Ikke inkluderet
Følgende er ikke inkluderet i din All Inclusive: premium drikkevarer, importerede drikkevarer, a la carte-måltider, is, genopfyldning af minibar, roomservice, rens, spa, lægehjælp, tobak, danskvand, vandsport, udflugter, telefon og fax.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail