Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Miami

Om Miami

Miami – østkystens farverige legeplads

Miami er Floridas kulørte slaraffenland af strandliv, luksusyachts, streetart, cubanske rytmer, shopping og farverige cocktails. Og en rejse til byen skal helt sikkert nok få dit smil til at stråle om kap med Floridas bragende solskin! Find dit hotel og flybilletter allerede i dag, så kan du godt begynde at svælge i forventningens glæde.

Det perfekte strandliv
Den hvide, brede sandstrand med de farvestrålende livredderhuse snor sig indbydende langs Miamis kyst. Tag til den rolige North Beach eller den livlige South Beach. Vælger du South Beach har du samtidig fornøjelsen af Ocean Drive, hvor pastelfarvede facader, art deco-arkitektur fra 30’erne og lysende neonskilte fanger dit blik gennem solbrillerne. Strandpromenaden er nærmest synonym med byen og en absolut must see-seværdighed på din ferie i Miami. Det er også her, midt mellem strandpromenaden og stranden, du finder Lummus Park. Her emmer af afslappet udeliv med alt fra yoga og hundeluftning til solbadning og styrketræning.

I Miami keder ingen sig
Vil du se krokodiller, opleve en bid af Cuba eller shoppe, til du får tunge arme? Rejser du til Miami, har du mulighed for det hele og mere til. Du kan udforske de cubanske traditioner i Calle Ocho i Little Havana, hvor salsarytmerne, cigarerne og de lokale frugtmarkeder fylder gadebilledet. Eller forkæl smagsløgene med det retter fra det cubanske køkken, som de lokale ikke uden grund er vilde med. På en udflugt til Everglades National Park kan du opleve det det store naturområde og se glubske alligatorer. I Miamis gamle industrikvarter Wynwood har de grå facader fået et kulørt ansigtsløft. Det er nemlig her, du i dag finder Wynwood Walls, der udgøres af fantastiske street art-værker udført af nogle af verdens mest berømte street art-kunstnere. Siden er der kommet mere end 70 gallerier og museer til i følgeskab af både restauranter, barer og virksomheder, og kvarteret er i dag et af Miamis mest begivenhedsrige.

Shopping til både små og store spenderbukser
Miami er et fantastisk shoppingmekka, uanset om du shopper deluxe eller på budget. Besøg fx Lincoln Road Mall, Collins Avenue, Washington Avenue, Bayside Market Place, Coconut Grove og Miracle Mile. I Dolphin Mall kan du tage på opdagelse i et rigtigt amerikansk mall med varer til nedsatte priser. I bugten Biscayne Bay kan du betragte det glamourøse liv, der også leves i Miami. Her har rige og berømte eksempelvis prangende yachts og kæmpemæssige huse. Tag det hele ind på en bådtur eller en kajaktur igennem kanalerne.

Find din rejse til Miami

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Hoteller i Miami

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed