Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • USA

Om USA

USA – mulighedernes land

Det er ikke uden grund, at USA har fået tilnavnet Mulighedernes Land. Her kan du opleve alt – lige fra pulserende storbyer, spændende historie, imponerende naturoplevelser til lækre strande og små ferieparadiser. Du får kort sagt det hele, hvis du rejser med til USA – men pas på, man bliver let afhængig af dette fabelagtige rejseland!

USA er fuld af oplevelser. Det store land strækker sig over intet minde end 4.500 kilometer fra øst til vest og 2.500 kilometer fra nord til syd. Så det giver næsten sig selv, at man ikke kan nå det hele på én rundrejse. I Bravo Tours har vi fundet vores favoritter til dig, New York og Miami.

Rejs med til USA – vi garanterer, du bliver betaget af det storslåede land, det imponerer selv den kræsne gæst!

New York – byen der aldrig sover
En af USA's mest berømte byer er og bliver New York. Her slås de imponerende skylines om at række længst ind i himlen, alt i mens der altid summer af liv – for i New York kan du alt! Tag på shopping, oplev historiske attraktioner, besøg frihedsgudinden eller lad dig bare rive med, for det er ganske enkelt umuligt ikke at gøre det i New York.

Miami – Floridas strandparadis for alle aldre
Drømmer du om sol og sommer i kombination med USA's mange oplevelser, så skal du vælge Miami. I Florida finder du nemlig den perfekte kombination for alle aldre. Her ligger de fine, farvestrålende huse, som man kender det på TV, langs stranden. Og drømmer du om en dag væk fra strandene, har du ikke langt til mange spændende oplevelser – besøg fx Everglades National Park og oplev naturen og de glubske alligatorer.

Rejs, som du drømmer om
Hos Bravo Tours vælger du selv, hvor længe og hvornår du vil rejse. Vores rejser til USA foregår nemlig med rutefly, så du får den største fleksibilitet. På den måde kan du både tage et get-away til storbyen eller nyde flere uger ved de fantastiske strande. Vi har udvalgt en række gode hoteller til dig, så du kan få det ligesom du drømmer om – uanset om du vil have luksus, prisbaskere eller den perfekte beliggenhed. Du er selvfølgelig dækket af pakkerejsegarantien.

Din service
Vi hjælper dig gerne med bestilling af rejsen – og det koster ikke ekstra. Du får alle de tips og råd med på vejen, som sikrer dig en god ferie. Vi har ingen rejselederservice i New York, så selve rejsen foregår på egen hånd, men du kan altid kontakte os i Danmark, hvis du har brug for vores hjælp.
Vær opmærksom på, at du skal søge og få ESTA for at kunne rejse ind i USA.

Områder i USA

Østkystens farverige legeplads

Find din rejse til USA her

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7