Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 4-stjernet
 • Familievenligt
 • Masser af faciliteter

Club Anastasia

4
Her får du
 • 4-stjernet
 • Familievenligt
 • Masser af faciliteter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Club Anastasia

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant

Familievenligt lejlighedshotel med masser af faciliteter
I hjertet af den populære ferieby Marmaris ligger det hyggelige lejlighedshotel Club Anastasia. Hotellet ligger i gåafstand til den dejlige sandstrand i Marmaris og til den hyggelige Bazar, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer. Marmaris’ hyggelige havneområde ligger ligeledes tæt på Club Anastasia.

Hotellet har et skønt poolområde med 2 fine og indbydende pools, hvor du kan tage en afkølende dukkert. På poolområdet finder du også flere liggestole og parasoller, så du rigtig kan slappe af og bare nyde solens varme stråler. Når du bliver sulten eller tørstig, kan du lægge vejen forbi hotellets poolbar, Havana. Her kan du købe kolde forfriskninger og snacks til at stille den lette sult.

Til hotellets yngste gæster er der en separat børnepool, en lille sandkasse og en god legeplads. Hotellet har desuden en international børneklub (3-7 år), som underholder børnene om formiddagen med forskellige aktiviteter. For de lidt ældre (8-12 år) er der en international børneklub om eftermiddag. Børneklubben har åbent 6 gange om ugen og 2 timer ad gangen.

Du skal ikke være bekymret for, at du kommer til at kede dig under dit ophold på Club Anastasia. Hotellet har nemlig et hav af faciliteter for hele familien. Du kan b.la. finde et spillerum med dart, billard, bordtennis og airhockey. Club Anastasia har også en fantastisk animationsteam, som arrangerer underholdning flere gange om ugen. Om aftenen er der stort set underholdning hver aften. Det kan være karaoke, minidisko eller noget helt tredje. Skal ferie stå på absolut selvforkælelse, kan du tage hotellets spa-område, hvor du kan få massage eller tyrkisk bad.

Club Anastasia har også en dejlig restaurant, som serverer lækrerog alsidige retter. Ud over poolbaren, så har hotellet endnu bar, som hedder Orange Bar. Her kan du få lækre cocktails og andet godt til ganen. Ved hotellet finder du også et fint minimarked, hvor du kan handle ind, og der er heller ikke lang til de lidt større supermarkeder.

Om hotellet
Afstand til centrum 1,5 km, Marmaris
Afstand til lokalt centrum 500 m
Afstand til strand 800 m
Aircondition Ja
Antal værelser 125
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja
Byggeår 2000
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator I en del af hotellet
Familie Ja
Handicap-venligt Ja
Hårtørrer Ja
Legeplads Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Nej
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 6
Renoveret 2006
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Telefon Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja

Sådan bor du
På Club Anastasia bor du på velindrettede 2-værelseslejligheder. Lejlighederne består af et opholdsrum, et separat soveværelse og eget toilet/bad. Lejlighederne har desuden enten egen terrasse eller balkon og er udstyret med køkkenniche, køleskab, elkedel, safebox (mod gebyr) og hårtørrer. Aircondition er gratis i soveværelset men mod gebyr i opholdsrummet. Her er plads til op til 4 voksne med opredning til 3. og 4. person.

Pension
Dit ophold på Club Anastasia er uden forplejning. Du har mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension.

Andet
Der er børnerabat til barn/børn under 18 år, der bor med min 2. fuldt betalende person.

Adresse
Hatipirimi Mah. 133. Sok. No:9 Marmaris Merkez, Marmaris 48700, Tyrkiet

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail