Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Vejret i Belek

Varm sommer i Belek

Varm sommer i Belek

Gennemsnitstemperatur i Belek

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

15 15 18 22 26 30  34  34  31  26 21 16
6 6 8 11 14 18  21  21  18  14 10 7
17 16 17 18 21  24 27  28  27  24 21 18

 DAG     NAT     HAV

Vejret i Belek

Vejret i Belek

Det er ikke kun omgivelserne i Belek, der har et strejf af luksus i særklasse over sig. Vejret er lige så luksuriøst med masser af solskin, høje temperaturer og lunt badevand.

Med sommertemperaturer fra maj til oktober, kan I rejse ned til sol og varme i præcis den måned, der passer jer - og ved at læse mere om vejret i Belek, kan I tilrettelægge tidspunktet for jeres rejse, så det passer perfekt til de aktiviteter, I gerne vil have jeres ferie skal indeholde.


Varm sommer i Belek

Ferieområdet er især kendt for sine velholdte, lækre strande og vejret i Belek passer perfekt til en badeferie hér eller ved poolen på et af de mange All Inclusive hoteller. Temperaturerne om dagen ligger oftest over 30 grader fra juni til september og især i juli og august er her særligt varmt.

Vejret i Belek i disse måneder er derfor oplagt til en ægte daseferie, fordi I her kan skifte mellem afslapning i liggestolen og afkøling i det vidunderlige vand, med temperaturer på omkring 28 grader.

Belek er også meget kendt for sine golfbaner i topklasse. Den høje varme i juli og august kan dog gøre oplevelsen med flere timer på greenen til en blandet fornøjelse. Skal I på golfrejse, er vejret i Belek derfor mest velegnet til dette i april, maj og oktober. Her er temperaturerne også dejligt sommerlige, men på et niveau der matcher fysisk aktivitet bedre.


Vejret i Belek byder på sommer hele sæsonen

Fra maj til september finder I sommer i Belek og kan dermed forvente masser af solskin, minimale mængder nedbør og temperaturer et godt stykke oppe i tyverne. Badevandet kan være en smule køligt i starten af maj, men stiger i takt med at lufttemperaturen bevæger sig opad på termometeret.

Rejser I maj, juni og oktober skal I dog være opmærksomme på, at det kan blive en smule køligt, når solen er gået ned. Har I planer om at være længe ude om aftenen, kan det derfor være en god idé at huske en ekstra trøje.

Del denne side via E-mail