Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Kaya Belek

4
Udsolgt
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Kaya Belek

  • Aircondition
  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Strand
  • Vandrutsjebane
  • Wellness

Luksuriøst All Inclusive-hotel med egen strand
Alle aldre kan godt begynde at glæde sig – for uanset om du planlægger en rolig parferie eller en rejse med børn eller børnebørn, så er Hotel Kaya Belek et fantastisk valg! Her får du virkelig høj standard og mange faciliteter for pengene.

Hotel Kaya Belek er et flot All Inclusive-strandhotel, der ligger i det populære resortområde Belek. Hotellet er omgivet af en frodig og tropisk have med direkte adgang til eget privat strandafsnit med mange solsenge og skyggende parasoller. Nyd livet på de lækre liggestole, og rejser du med børn, kan de med fordel lege i den separate børnepool, der har tre vandrutsjebaner.

På  Kaya Belek finder du en perlerække af attraktive faciliteter og adskillige lækre restauranter, hvorfra du nyder dine måltider. Hotellet er kendt for sin gode standard på All Inclusive, og der er drikkevarer inkluderet 24 timer i døgnet.

Når den ikke skal stå på ren afslapning ved pool og strand, er der masser af aktiviteter på hotellet. Her kan du bl.a. spille tennis, minigolf og petanque, ligesom du kan nyde underholdning flere aftner i ugen.
Belek, som hotellet ligger i, er kendt for sine verdensklasse resorts, men også verdensklasse golfbaner. Spiller du golf, skal du uden tvivl prøve nogle af områdets vanvittigt gode baner, hvor du får golfoplevelser ud over det sædvanlige. I Bravo Tours hjælper vi dig gerne med at vælge baner og forudbestille starttider. Kontakt os blot inden afrejse.

Hotellet er kendt for sine høje kvalitet, sans for detaljer og rigtig gode service. Her får du en ren drømmeferie med både mad og drikke af allerhøjeste kvalitet.

Om hotellet
Afstand til centrum 7 km
Afstand til lokalt centrum 2,5 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 566
Bar Ja
Byggeår 1998
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 6
Fitness Ja
Golfbane Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Konferencerum Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Minigolf Ja
Pool Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2014
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Vandrutschebane Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
På Hotel Kaya Belek kan du bo på gode dobbeltværelser med balkon/terrasse eller familieværelser med egen balkon. Værelserne har plads til henholdsvis på tre voksne og et barn eller tre voksne og to børn. Der er WiFi, aircondition fra 1. juni-30. september, minibar med vand og sodavand, køleskab, TV, safebox, telefon, elkedel og badeværelse. Dobbeltværelserne er ca. 30 m2, mens familieværelserne er ca. 57 m2. Familieværelserne er indrettet med et soveværelse og en opholdsstue.

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Kaya Belek
Kaya Belek er et skønt hotel med en meget høj standard. Her er noget for alle – uanset om man spiller golf eller ej. Hotellet er indbydende og byder på mange restauranter med et enormt udvalg af retter. Blandt de mange faciliteter finder I blandt andet tyrkisk bad, jacuzzi, sauna og mulighed for massage.

All Inclusive

Måltider:
Morgenmad: kl. 07.00-10.00
Frokost: kl. 13.00-14.30
Aftensmad: kl. 19.00-21.30

Drikkevarer: 
24 timer. Sodavand, kaffe, te, lokal spiritus. 

Ikke inkluderet: 
Importeret spiritus, friskpresset juice.

Mellemmåltider:
Kl. 12.00-15.30: Snacks.
Kl. 16.30-17.30: Kaffe og kage.
Kl. 23.30-24.00: Midnatssuppe.

Minibaren på værelset er inkluderet, dog kun med softdrinks All Inclusive begynder ved ankomst på ankomstdagen og slutter ved afrejse på afrejsedagen. 

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail