Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
Her får du
 • Super godt All Inclusive
 • Egen golfbane
 • Gratis wifi

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

5
Udsolgt
Her får du
 • Super godt All Inclusive
 • Egen golfbane
 • Gratis wifi
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Pool
 • Strand
 • Gratis WiFi

Et dejligt hotel, som har alt hvad de lover, beliggende i skønne Belek - et stenkast fra stranden og tæt på Belek centrum
Cornelia Diamond Golf Resort and Spa er et femstjernet All Inclusive luksushotel med egen 27 huller golfbane, designet af Nick Faldo.

Der findes tre udendørs poolområder og en indendørs pool samt vandland til børnene med rutsjebaner. Til hvert poolområder ligger der hyggelige poolbarer, som serverer drikkevarer og snacks hele dagen, mens poolen er åben. Der er gratis leje af poolhåndklæder. I vinterperioden er der ikke vand i de udendørespools. Den nøjagtige dato for, hvornår de fyldes op, afhænger af vejret.

Om hotellet
Afstand til centrum 2 km
Afstand til lokalt centrum 2 km
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Antal værelser 571
Bar Ja
Byggeår 2008
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 6
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2012
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Sådan bor du
På Cornelia Diamond bor du i meget flotte værelser, lyse og med alt, hvad man har brug for af tv, hårtørrer, telefon, minibar som bliver fyldt dagligt med øl og sodavand. Nogle værelser er med havudsigt, andre med udsigt over Beleks grønne arealer og Taurusbjergene. Værelserne har enten balkon eller terrasse. Alle værelser har safebox og aircondition.

Opholdet er med Ultra All Inclusive.

Mere om Cornelia Diamond
På Cornelia Diamond findes stort set alt, man kunne ønske sig af faciliteter og aktiviteter; tennis, bordtennis, billard, dart og game center for de mindste. Lækkert indendørs poolområde til de kølige vinterdage. Flot spaområde med utallige former for massage og behandlinger, mod betaling. Daglige aktiviter i form af fitnessprogrammer, aerobic, pilates etc. - nogle er mod ekstra gebyr. Der findes børneklub, legeplads, frisør, shopping, 7 forskellige barer samt daglig underholdning.

Adresse
Iskele Mevkii, Belek, 07506 Antalya.
www.corneliaresort.com

All Inclusive Ultra

All Inclusive

Måltider
Morgenmad: Kl. 07.00 - 10.00.
Frokost: Kl. 12.30 - 14.30.
Aftensmad: Kl. 18.30 - 21.00.

Hotellet har tre à la carte restauranter, en kinesisk, en fiske og en italiensk. Der kan forekomme ændringer i åbningstiderne på disse restauranter over vintermånederne. I restauranterne skal man bestille bord i forvejen i receptionen. Bemærk, at der kan komme ekstra regninger fra disse à la carte restauranter afhængig af, hvilken menu man ønsker.

Drikkevarer:
24 timer. Lokale drikkevarer (kaffe, te, vand, sodavand, vin, øl og spiritus). Hotellet benytter sig af udtrykket Ultra All Inclusive, som betyder, at man kan spise og drikke på hotellet i alle døgnets 24 timer. Alle lokale mærker indenfor øl, vin og spiritus er inkluderet i All Inclusive-konceptet.

Ikke inkluderet:
Importerede drikkevarer. Frisk orange juice, flasker så som vin, alkohol, is, turkish coffee. De fleste importere drikke er IKKE inkluderet i All Inclusive-konceptet og er mod ekstra betaling.

Mellemmåltider:
Der er mulighed for sen morgenmad, snack og mellemmåltider hele dagen og natmad indtil kl. 01.00, så der er mulighed for at spise døgnet rundt på hotellet.

Inkluderet sports faciliteter:
Alle hotellets faciliteter er til fri afbenyttelse af gæsterne, dog kan der forekomme gebyr på leje af fx tennisketsjere og lys på baner.

All Inclusive begynder ved ankomst på ankomstdagen og slutter ved afrejse på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Del denne side via E-mail