Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 16+
 • Flot beach club
 • Moderne hotel
 • Et Bravo Unik-hotel
Udsolgt

En Vie Beach Hotel

4
Her får du
 • 16+
 • Flot beach club
 • Moderne hotel
 • Et Bravo Unik-hotel
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

En Vie Beach Hotel

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Kun voksne
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand

Lækkert Boutique Hotel forbeholdt voksne (16+)
På det flotte boutique-hotel En Vie Beach lægges der op til total afslapning. Hotellet er forbeholdt voksne gæster (16+) og det kan man sagtens fornemme, når man oplever, hvor hotellet har lagt deres fokus. Hotellet ligger placeret direkte ud til stranden, hvor de har etableret en utrolig lækker og meget populær Beach Club. Læg jer til rette på en af de store solsenge, nyd udsigten over havet og slap af til lyden af musikken, der strømmer ud af højtalerne fra bar- og loungeområdet lige bag dig.

Her står tjenerne klar til at servicere dig og opfylde dine ønsker. Uanset om du ønsker et koldt glas hvidvin, en af hotellets tre signaturcocktails eller et lækkert måltid, så får du kompetent betjening af de dygtige tjenere og bartendere – du kan sågar få maden bragt til din solseng og indtage den direkte på stranden. For nyligt har hotellet renoveret deres restaurant og hyret en dygtig sushikok, der har udviklet en sushimenu, som hotellet nu serverer. Der serveres også klassiske retter såsom pizza, sandwich og burgere af høj kvalitet.

I løbet af sæsonen henter hotellet ofte lokale tyrkiske sangere, dj’s og andre kunstnere ind til at optræde, så I er altid garanteret sublim underholdning, når I vælger at bo på Hotel En Vie Beach. Beliggenheden midt på stranden gør dog ikke, at I går glip af bylivet i Alanya. I bor nemlig ikke langt fra centrum og de mange muligheder og oplevelser, som byen byder på. I Alanya-området er der nemlig sørget for det hele – uanset om I ønsker shopping, gastronomi eller kulturelle oplevelser, så kan det lade sig gøre her.

I det hele taget er En Vie Beach et hipt hotel for voksne, der ønsker en afslappende ferie på et flot, moderne hotel, hvor der er plads til at læne sig tilbage og lade tiden stå stille. Vi synes, hotellet er noget ganske særligt, og derfor har vi givet det status som et Bravo Unik-hotel.

Sådan bor du
På En Vie Beach kan er der flere forskellige værelsestyper fordelt på hotellets hovedbygning og anneks.

I hovedbygningen kan I vælge standard dobbeltværelse, mens annekset huser både standard dobbeltværelse og lidt større standard dobbeltværelser med havudsigt.

Hovedbygningen består af to etager og der er ingen elevator, mens annekset er fem etager højt og har elevator.

Hovedbygningen ligger direkte ved stranden, mens der er en vej mellem stranden og annekset. 

Et standarddobbeltværelse i hovedbygningen er ca. 13 m2 stort, har 4 m2 balkon og plads til to personer (hovedbygning og anneks). Værelset er moderne indrettet og har bl.a. aircondition, fjernsyn, WiFi, minibar , telefon, hårtørrer, balkon og et hyggeligt lille siddeområde.

Standard dobbeltværelset i annekset svarer til de standard dobbeltværelser, der forefindes i hovedbygningen - dog med 2m2 balkon.

Standard dobbeltværelse med havudsigt i annekset er ca. 14-19 m2 stort, og har en balkon på 7 m2 eller to balkoner på hhv. 3 og 4 m2. Der er plads til to eller tre personer. Værelset er moderne indrettet og har bl.a. aircondition, fjernsyn, WiFi, minibar (mod gebyr), telefon, hårtørrer, balkon og et hyggeligt lille siddeområde. Vær opmærksom på at der er en vej mellem anneksbygningen, hvor disse værelser er placeret, og stranden. 

Pension
Opholdet er inklusiv morgenmad.

Mere om En Vie Beach Hotel
Morgenmaden serveres i hotellets hovedbygning ved stranden.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til hæveautomat 30 m
Afstand til lokalt centrum 50 m
Afstand til lufthavn 130 km
Afstand til minimarked 50 m
Afstand til restauranter 0 m
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Antal værelser 50
Bar Ja
Beach club Ja
Byggeår 2014
Cykler Udlejning
Hårtørrer Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Snackbar Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
Voksenhotel Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

Ahmet Tokuş Blv. , Keykubat Cad. 22

07400 , Alanya

Tyrkiet


En Vie Beach Hotel - En del af Bravo Unik

En Vie Beach Hotel - En del af Bravo Unik

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail