Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Om Sousse

Sousse – Tunesiens bedste ferieområde venter på jer

Sousse er dejlig badeferie for alle for aldre. Her finder i hoteller med høj standard og et serviceniveau, der er udover det sædvanlige. De hvide sandstrande ved Middelhavets kyst indbyder til lange dage på stranden, og her kommer I uden tvivl til at tilbringe mange dejlige timer!

Livlig, moderne og charmerende
Når I holder ferie i Sousse, holder I ferie i Tunesiens tredjestørste by – og en by, der er fuld af kontraster. Sousse er nemlig delt i to – en moderne og gammel del. I den moderne bydel er der fuld af liv, ligesom havnen ved Port El Kantaoui har en fantastisk stemning. I den gamle bydel skal I gå på opdagelse i basaren, hvor I kan købe alt fra souvenirs og tøj til nationale specialiteter.

Hyggelige Port el Kantoui
Den nyere del af Sousse, bedre kendt som Port el Kantoui, finder I en hyggelig havn, masser af restauranter og butikker. Nyd en gåtur langs havnen og det stille liv. Rejser I med børn, vil de med garanti hurtigt forelske sig forlystelsesområdet eller vandlandet, der også ligger i området.

Masser af oplevelser
Sousse er et rigtig godt udgangspunkt, hvis I drømmer om en oplevelsesrig ferie. Bravo Tours’ dansktalende rejseledere viser jer gerne området – tag fx med på byrundtur i Sousse og lær området bedre at kende. En bedre start får man ikke på ferien! Eller tag med på en to dags-safari i ørkenen – her er der garanti for ferieminder, I aldrig glemmer.

De bedste golfbaner
Drømmer I om at spille golf i Tunesien – eller måske kombinere badeferien med golf, så skal I bo i Sousse. I Port el Kantoui finder I uden tvivl de to bedste golfbaner i landet, og Bravo Tours’ goldafdeling hjælper jer gerne med at bestille tider og finde det rette hotel til jeres ferie.

Transfer
Det tager cirka 30 minutter at køre fra lufthavnen til hoteller i Sousse alt afhængig af, hvilket stop på ruten jeres hotel er.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail