Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Kombinationsrejse Koh Yao Noi og Krabi

0
Rejselængde 14 Nætter
Pris fra 13 marts 2020 15.998 kr
Se alle afgange

Rejs med til det sydlige Thailand, hvor vi har strikket en unik kombinationsrejse sammen til dig, der søger en eksotisk badeferie, når den er allerbedst!

Vi starter på Paradise Koh Yao Noi – hotellet, der har den mest fantastiske beliggenhed i sin egen, private bugt omgivet af fortryllende regnskov. Hvert år vender mange gæster tilbage fordi roen, naturen og den lækre komfort er indbegrebet af det, vi søger, når vi drømmer om en eksotisk badeferie. Her er ingen larmende restauranter eller neonskilte, der lyser – der er kun to hoteller i bugten, og det skaber de helt perfekte omgivelser til din ferie. På intet tidspunkt er der gået på kompromis med servicen eller komforten. Stemningen er unik, og hotellets værelser er indrettet i den fineste boutique stil. Hotellet er det perfekte valg til romantiske get-aways eller familieferier, hvor der skal være god tid til at nyde hinanden og livet.

Rejsen fortsætter videre til Krabi, hvor vi får fornøjelsen af at bo i feriebyen, Ao Nang. Krabi byder på naturskønne omgivelser og massevis af paradisstrande samt et stort udvalg af restauranter og barer. Her bor vi igen i luksuriøse omgivelser med en helt sublim beliggenhed på det nye Centara Ao Nang Resort. Hotellet ligger centralt i hjertet af Ao Nang og direkte på stranden, der er kendt for sit lækre sand og klare vand.

I Krabi tager Bravo Tours’ danske rejseleder os med på en helt særlig oplevelse, når vi sammen tager på dagstur til Khao Sok Nationalpark. Det er en af verdens ældste, tropiske regnskove, der er kendt som et virkelig smukt sted med store kalkstensbjerge, dybe dale, betagende smaragdgrønne søer og et rigt plante- og dyreliv.

Det venter kort sagt ren nydelse ved eksotiske paradisstrande kombineret med store naturoplevelser – det bliver en drømmeferie for livet!

Afrejse fra
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • Oplev ubeskrivelig ø-paradis
 • Fantastiske resorts
 • Perfekte kombinationsrejse
 • To destinationer på én ferie
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Direkte til Krabi
Direkte til Krabi

Rejsen går direkte fra Københavns Lufthavn til Krabi med Norwegian Airlines Dreamliner fly. Lettere bliver det ikke!

Dag 2
Videre til Koh Yao Noi
Videre til Koh Yao Noi

Vi ankommer til Krabi Lufthavn, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder, der sørger for, at vi kommer til havnen og videre med speedbåd til Koh Yao Noi.

Efter ca. en times sejlads, ankommer vi til Koh Yao Noi, hvor vi tjekker ind på hotellets flotte superiorværelser med terrasse. Alle værelser er ca. 54 m2, har udsigt til de grønne og smukke omgivelser, samt er indrettet med airconditionfane, TV og minibar.

Lige fra første sekund nyder man livet i et helt andet tempo. Paradise Koh Yao Noi huser nemlig en helt særlig ro og idyl, unik barfodsluksus og indbegrebet af ø-ferie, når det er allerbedst. Velkommen til Paradise!

Dag 3-8
Nyd livet på Paradise
Nyd livet på Paradise

Vi nyder dagene ved Paradise, som har flere gode restauranter bl.a. ”Seafood Terrace”, der som navnet antyder serverer lækre seafoodretter på den uspolerede strand. ”Al Fresco” er også placeret direkte på stranden og serverer bl.a. fantastiske pizzaer, ligesom The Beach Club serverer snacks og forfriskninger dagen lang. Slut dagen af i ”sundowners bar”, hvor det er perfekt at nyde en cocktail og en smuk udsigt før middagen – eller besøg den efter middagen, hvor der ofte er live musik.

Dagene går let sin gang, når man bor på Paradise Koh Yao – for her er ganske enkelt fantastisk. Hvis du gerne vil opleve mere, tilbyder hotellet også en række aktiviteter/udflugter bl.a. Thai-cooking, hiking, vandsportsaktiviteter, cykelture til landsbyer og sejlture til et fantastisk snorkleområde (mod betaling).

Der er også mulighed for at starte morgenen med en af hotellets egne yoga-klasser og nyde solopgangen over havet - selv om man ikke er øvet yogaekspert, er det virkelig en stor oplevelse! Nyd også livet i infinitypoolen eller snup en omgang massage på stranden - eller hvad med en tur i spa-centeret? Det er ikke uden grund, at man let forelsker sig i dette fantastiske sted.

Dag 9
Videre til Krabi
Videre til Krabi

Vi tager afsked med Paradise, men heldigvis venter der flere skønne oplevelser. Vi fortsætter til Krabi, hvor vi tjekker ind på det nye Centara Ao Nang Resort, som ligger direkte på stranden i Ao Nang. Hotellet har Krabis bedste placering, og der ikke langt til byens mange restauranter, barer og butikker. Herfra kan du også nemt køre eller sejle ud til flere fantastiske paradisstrande.

Dag 10-15
Krabi, når det er bedst og Khao Sok
Krabi, når det er bedst og Khao Sok

I Krabi har du tid på egen hånd, og du kan nyde den præcis, som du har lyst. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder har naturligvis mange gode forslag til, hvad du kan lave og opleve. Tag fx på opdagelse i tigergrottens tempel, som udover et stort skovtempel består af smukke grotter og huse til de mange munke og nonner. Lær om thaiernes religion, buddhismen, og se hvordan en ganske almindelig dag foregår i et tempel. En interessant og anderledes oplevelse.

I løbet af ferien i Krabi tager vi en af dagene på opdagelse i Krabis bagland, hvor vi besøger Khao Sok Nationalpark og Cheow Lan Søen (inkluderet). Det er en sø, der virkelig forblinder med sine smukke omgivelser. Når vi kommer frem, går vi ombord på de berømte Longtail-både og sejler ud. Turen bliver fyldt med unikke udsigtspunkter. Vi besøger også den berømte drypstensgrotte Pakarang Cave, ligesom vi sejler på en tømmerflåde af bambus. Efter en god frokost bliver der tid på egen hånd – prøv fx at sejle i kajak eller nyd livet med en svømmetur i det smaragdgrønne vand. Her er så smukt, at det er svært ikke bare at lade sig betage af udsigten!

Dag 16
Afrejse fra Thailand og ankomst til Danmark
Afrejse fra Thailand og ankomst til Danmark

Om morgenen tager vi mod Krabi Lufthavn og flyver hjemad mod Danmark.Vi lander i Kastrup Lufthavn efter en spændende rejse fuld af nydelse og store oplevelser i Sydthailand.

Dato og priser

 • Rejsende

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Direkte fly t/r med Norwegian Airlines
 • Flere måltider og drikkevarer på flyet
 • Alle transfers i programmet
 • Speedbåd t/r til Paradise Koh Yao Noi
 • Dansktalende rejseleder i Krabi
 • Daglig morgenmad på alle hoteller
 • 7 overnatninger på Paradise Koh Yao Noi. Kat 4+ Superior-værelse
 • 7 overnatninger på Hotel Centara Ao Nang Resort kat. 4 Deluxe-værelse
 • Heldags udflugt til Khao Sok og Cheow Lan Søen
 • Alle kendte skatter og afgifter

Dette er ikke inkluderet

 • Eventuelt indenrigsfly i Danmark
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkevare og øvrige måltider
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Uovertrufne omgivelser og boutique-stemning på øen Koh Yao Noi – en ægte drømmeferie
Drømmer I om idylliske omgivelser, fred og ro på en af Thailands smukkeste øer, Koh Yao Noi? Helst en luksuriøs udgave af Robinson Cruise med flere faciliteter, men en ro der er rejsemål sjældent forundt? Det lyder for godt til at være sandt, men vi kan opfylde jeres drømme – rejs med til Paradise Koh Yao!

Allerede fra havnen i Phuket starter den mest fantastiske ferie. Her fra tager I nemlig en speedbåd direkte til øen, og ca. 45 minutter efter ankommer man til paradis på jord! Sejlturen er virkelig smuk – og det samme gælder ankomsten til hotellet, der er intet mindre end fantastisk.

Paradise Koh Yao har den mest fantastiske beliggenhed i sin egen private bugt omgivet af regnskov. Hvert år vender mange gæster tilbage fordi roen, naturen og den lækre komfort er indbegrebet af det, vi søger, når vi drømmer om eksotisk badeferie. Her er ingen larmende restauranter eller neonskilte, der lyser – der er kun to hoteller i bugten, og de sørger for, at alt er, som det skal være!

På intet tidspunkt er der gået på kompromis med servicen eller komforten. Stemningen er perfekt, og hotellets værelser er indrettet på fineste boutique-vis. Perfekt til romantiske get-aways eller familieferie, hvor der skal være god tid til hinanden og nyde livet. Indretningen er gjort med sans for detaljerne og ikke mindst materialer, der er alle er i harmoni med omgivelserne og naturen. Udsigten fra hotellet er forblindende – både til de grønne omgivelser og bugten.

Uanset, hvilken værelsestype I vælger, kan I nyde livet på resortets private strand, mens palmerne vejer. Nyd også livet i infinitypoolen eller en omgang massage på stranden. Eller hvad med en tur i spa-centeret eller prøv et af hotellets yogahold. Det er ikke uden grund, at man let forelsker sig i dette fantastiske sted.

Resortet har flere gode restauranter bl.a. ”Seafood Terrace”, der som navnet antyder serverer lækre seafood-retter på den uspolerede strand. ”Al Fresco” er også placeret direkte på stranden og serverer bl.a. fantastiske pizzaer, ligesom The Beach Club serverer snacks og forfriskninger dagen lang. Slut dagen af i ”sundowners bar”, hvor det er perfekt at nyde en cocktail og en smuk udsigt før middagen – eller besøg den efter middagen, hvor der ofte er live musik.

Dagene går let sin gang, når man bor på Paradise Koh Yao – for her er ganske enkelt fantastisk. Hvis I gerne vil opleve mere, tilbyder hotellet også en række aktiviteter/udflugter bl.a. Thai-cooking, hiking, vandsportsaktiviteter cykelture til landsbyer – ligesom der er mulighed for at sejle ud med hotellets båd til et fantastisk snorkleområde (mod betaling). I kan selvfølgelig også starte morgenen med en af hotellets egne yoga-klasser og nyde solopganen over havet - selv om man ikke er øvet yogaekspert, er det virkelig en stor oplevelse! Der er altså masser af lave på Paradise Koh Yao!

Om hotellet
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 72
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2004
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Etager 2
Fitness Nej
Hårtørrer Ja
Jacuzzi I spaafdeling
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2014
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna I spaafdeling
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
Spa & wellness Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor I

Superior-værelse med terrasse
Store superior-værelser, elegant indrettet med terrasse. Alle værelser har aircondition-fane, TV og minibar. Disse værelser har udsigt til omgivelserne og resortet. Ca. 54 m2.

Jacuzzi-værelse med terrasse
Værelserne er indrettet som superior-værelser, men med egen jacuzzi. De er ca. 56 m2.

Deluxe pool-studios med terrasse
Fra disse værelser nyder I den smukkeste udsigt over Phang Nga Bay, ligesom der er en lille pool på terrassen. Derudover er værelserne indrettet som superior-værelser. De er ca.  62 m2.

På alle værelsestyper kan I bo op til fire personer. 

Pension
Opholdet er med morgenmad, det er muligt at tilkøbe halvpension eller fuld pension. 

Mere om Paradise Koh Yao
Transferen til/fra hotellet foregår med speedbåd. Det er en meget smuk tur, men frarådes til rejsende med rygproblemer.
Ikke egnet til gangbesværede.
Der er begrænset rejselederservice på øen, men I kan altid komme i kontakt med Bravo Tours dansktalende rejseledere via servicetelefonen. Telefonnummeret oplyses ved ankomst. 

Adresse
24 Moo 4
Koh Yao Noi
Ko Yao District
Phang-nga 82160, Thailand
Tlf: 076 584 450
www.paradise-kohyao.com

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand
 • Vandrutsjebane

Helt nyt resort direkte på Ao Nang Beach
Du får ikke en bedre beliggenhed end Centara Ao Nang Beach Resort & Spa. Det spritnye 4-stjernede resort Centara Ao Nang Beach Resort & Spa ligger i den hyggelige del af Ao Nang, direkte på stranden og tæt på et væld af lækre restauranter, barer og butikker.

Centara Ao Nang Beach Resort & Spa er et lækkert resort for både par og familier. Her finder du gode spa-faciliteter og en børneklub med spændende aktiviteter til hotellets yngste gæster. Resortet har to store pools, en børnepool og vandrutsjebane. Derudover har Centara Ao Nang Beach Resort & Spa også et fitnesscenter, hvis du trænger til at få pulsen lidt op. Resortet har også en restaurant, hvor du kan få stillet sulten og flere barer med kølende forfriskninger.

Har du brug for et afbræk fra det afslappende strandliv, så byder området omkring hotellet på masser af oplevelser. Ta’ fx med en tur i junglen, sejl en tur i kajak eller besøg nærtliggende øer. I Krabi-by er der også et charmerende natmarked, hvor der er mulighed for at gøre en god handel.

Om hotellet
Aircondition Ja
Antal værelser 179
Bar Ja
Børnepool Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja
TV på værelset Ja
Vandrutschebane Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du:
På Centara Ao Nang Beach resort & Spa kan du vælge at bo på Deluxe værelser, som er lyse og moderne indrettet. Deluxe værelserne har egen terrasse/balkon med udsigt til resortets smukke omgivelser, og har plads til op til 3 voksne og 1 barn. 

Skal ferien have lidt ekstra, kan du også vælge at bo i resortets Deluxe værelser med adgang til resortets pool. Her har du egen terrasse og skal altså ikke tage mange skridt fra sengen, før du kan hoppe i poolen. Her er plads til op til 3 voksne og 1 barn.

Alle værelsestyper er udstyret med eget bad/toilet, aircondition, hårtørrer, WIFI, safebox, minibar og TV. 

Pension:
Dit ophold på Centara Ao Nang Beach resort & Spa er med morgenmad.

Måske kunne dette også være interessant

Kombinationsrejse med Koh Yao Noi
0

En times sejlads i speedbåd fra Phuket ligger et paradis, nemlig Koh Yao Noi. På den nordlige del af øen finder I en fantastisk bugt med et resort, der skaber ferieminder for livet – Paradise Koh Yao.

Tag med på en fantastisk kombinationsrejse, hvor I oplever det rolige ø-liv i fire nætter, hvorefter I tager ind til Phuket eller Khao Lak. Her nyder I resten af ferien på et vores skønne hoteller.

Hvis vi selv skal sige det, er det den perfekte kombination! Nyd det rolige liv på stranden og øen, hvor udsigterne forblinder, og stress og jag synes meget langt borte. Og hold så resten af ferien tæt på mere liv og endnu flere spændende oplevelser.

11 Nætter 11.498 kr
Kombinationsrejse til Koh Lanta og Krabi
0

Rejs med på denne luksuriøse kombinationsrejse til det sydlige Thailand, hvor du både oplever tropeøen Koh Lanta og naturskønne Krabi på én og samme rejse. Du tjekker ind på virkelig lækre hoteller undervejs i de bedste omgivelser – bedre bliver det ikke!

Koh Lanta er kendt for sin charmerende autenticitet, lækre strande og smukke rammer – perfekt til ro og idyl. Du tjekker ind på det luksuriøse Pimalai, et eksklusivt hotel lige ved den smukke og rolige Kantiang strand. Hotellet er udvalgt som et af Thailands absolut bedste, så du kan godt glæde dig til et hotel ud over det sædvanlige. Nyd dagene som du har lyst, men gå ikke glip af en tur i den prisvindende spa eller sejlturen til den smukke Koh Ngai ø med snorkling ved koralrevene – begge dele er naturligvis inkluderet i ferien.

I naturskønne Krabi får du fornøjelsen at bo i feriebyen, Ao Nang. Her kan du kan glæde dig til endnu flere paradisstrande, samt et stort udvalg af restauranter og barer. I Krabi bor du igen luksuriøst og med en helt sublim beliggenhed på det nye Centara Ao Nang Resort. Her bor du på hotellets Deluxe Pool Access-værelser med egen terrasse og direkte adgang til swimmingpoolen. Hotellet ligger centralt i hjertet af Ao Nang og direkte på stranden, der er kendt for sit lækre sand og klare vand.

I Krabi tager Bravo Tours’ danske rejseleder dig også med til en helt unik oplevelse, når vi tager til Khao Sok Nationalpark, som er en af verdens ældste, tropiske regnskove. Området er kendt som et virkelig smukt sted med store kalkstensbjerge, som skyder lige op i luften, dybe dale, betagende smaragdgrønne søer og et rigt plante- og dyreliv.

Glæd dig til en rejse, der tager dig med til både Koh Lanta og Krabi – to af Thailands fantastiske rejsemål.

14 Nætter 17.998 kr
Afrejse fra
 • København (CPH)
Kombinationsrejse til Krabi og Khao Lak
0

Rejs med til det sydlige Thailand og få ferieminder for livet. Vi har skræddersyet en rejse, der giver dig alt det bedste, som Krabi og Khao Lak byder på.

Vi har samlet de bedste oplevelser, som vores dansktalende rejseleder tager dig med på fra Krabi. Vi skal bl.a. køre i Tuk Tuk, nyde en god thaimiddag til en fantastisk solnedgang, opleve smuk natur i nationalparker og meget, meget mere. De sidste dage nyder vi ved Khao Lak, hvor vi bliver mødt af knitrende, hvide sandstrande, krystalklart vand, smuk natur og en utrolig thailandsk gæstfrihed. Her er der selvfølgelig også mulighed for flere spændende oplevelser på egen hånd.

Der er garanti for godt selskab med andre danskere, og flere måltider samt udflugter er allerede inkluderet i rejsen – det er din garanti for at vende hjem med alle de oplevelser, du bare må have med i bagagen.

Ta’ med på en ægte drømmeferie, hvor du kommer tæt på de største og bedste oplevelser på to fantastiske, thailandske rejsemål, Krabi og Khao Lak.

14 Nætter 15.098 kr
Afrejse fra
 • København (CPH)

Del denne side via E-mail