Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Kombinationsrejse Koh Yao Noi og Krabi

0
Kommer snart Se lignende rundrejser

Rejs med til det sydlige Thailand, hvor vi har strikket en unik kombinationsrejse sammen til dig, der søger en eksotisk badeferie, når den er allerbedst!

Vi starter på Paradise Koh Yao Noi – hotellet, der har den mest fantastiske beliggenhed i sin egen, private bugt omgivet af fortryllende regnskov. Hvert år vender mange gæster tilbage, fordi roen, naturen og den lækre komfort er indbegrebet af det, vi søger, når vi drømmer om en eksotisk badeferie. Her er ingen larmende restauranter eller neonskilte, der lyser – der er kun to hoteller i bugten, og det skaber de helt perfekte omgivelser til din ferie. På intet tidspunkt er der gået på kompromis med servicen eller komforten. Stemningen er unik, og hotellets værelser er indrettet i den fineste boutique stil. Hotellet er det perfekte valg til romantiske get-aways eller familieferier, hvor der skal være god tid til at nyde hinanden og livet.

Rejsen fortsætter videre til Krabi, hvor vi får fornøjelsen af at bo i feriebyen Ao Nang. Krabi byder på naturskønne omgivelser, massevis af paradisstrande samt et stort udvalg af restauranter og barer. Her bor vi igen i luksuriøse omgivelser med en helt sublim beliggenhed på det nye Centara Ao Nang Resort. Hotellet ligger centralt i hjertet af Ao Nang og direkte på stranden, der er kendt for sit lækre sand og klare vand.

I Krabi tager Bravo Tours’ dansktalende rejseleder os med på en helt særlig oplevelse, når vi sammen begiver os på dagstur til Khao Sok Nationalpark. Det er en af verdens ældste, tropiske regnskove, der er kendt som et virkelig smukt sted med store kalkstensbjerge, dybe dale, betagende smaragdgrønne søer og et rigt plante- og dyreliv.

Det venter kort sagt ren nydelse ved eksotiske paradisstrande kombineret med store naturoplevelser – det bliver en drømmeferie for livet!

Rejsens højdepunkter
 • Oplev ubeskrivelig ø-paradis
 • Fantastiske resorts
 • Perfekte kombinationsrejse
 • To destinationer på én ferie
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

Rejsen går direkte fra Danmark til Krabi. Undervejs på flyrejsen serveres der flere måltider og drikkevarer. 

Dag 2
Videre til paradisøen Koh Yao Noi
Videre til paradisøen Koh Yao Noi

Vi ankommer til Krabi Lufthavn, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder, der sørger for, at vi kommer til havnen og videre med speedbåd til paradisøen Koh Yao Noi.

Efter ca. en times sejlads ankommer vi til Koh Yao Noi, hvor vi tjekker ind på hotellets flotte Superior værelser med terrasse. Alle værelser er ca. 54 kvm og har udsigt til de smukke, grønne omgivelser. De er indrettet med aircondition, TV og minibar.

Lige fra første sekund nyder du her livet i et helt andet tempo. På Paradise Koh Yao Noi mødes du nemlig af en helt særlig ro og idyl, unik barfodsluksus og indbegrebet af ø-ferie, når det er allerbedst. Velkommen til Paradise!

Vi overnatter på Paradise Koh Yao Noi.

Dag 3-4
Nyd livet på Paradise Koh Yao Noi
Nyd livet på Paradise Koh Yao Noi

Vi nyder dagene ved Paradise, som har flere gode restauranter bl.a. ”Seafood Terrace”, der som navnet antyder serverer lækre seafoodretter på den uspolerede strand. ”Al Fresco” er også placeret direkte på stranden og serverer bl.a. fantastiske pizzaer, ligesom The Beach Club serverer snacks og forfriskninger dagen lang. Slut dagen af i ”Sundowners bar”, hvor det er perfekt at nyde en cocktail og en smuk udsigt før middagen – eller besøg den efter middagen, hvor der ofte er live musik.

Dagene går let sin gang, når man bor på Paradise Koh Yao – for her er ganske enkelt fantastisk. Hvis du gerne vil opleve mere, tilbyder hotellet også en række aktiviteter og udflugter bl.a. Thai-cooking, hiking, vandsportsaktiviteter, cykelture til landsbyer og sejlture med hotellets egen båd til et smukt snorkleområde.

Der er også mulighed for at starte morgenen med en af hotellets egne yoga-klasser og nyde solopgangen over havet – selv om man ikke er øvet yogaekspert, er det virkelig en stor oplevelse! Nyd også livet i infinitypoolen, eller snup en omgang massage på stranden – eller hvad med en tur i spa-centeret? Det er ikke uden grund, at man let forelsker sig i dette fantastiske sted.

Vi overnatter på Paradise Koh Yao Noi.

Dag 5
Videre til natur i overflod i Krabi
Videre til natur i overflod i Krabi

Vi tager afsked med Paradise, men heldigvis venter der flere skønne oplevelser. Vi fortsætter til Krabi, der er den perfekte badeferieby for dig, der søger det autentiske Thailand i et afslappende område med natur i overflod. Her betages du nemt af områdets fantastiske kyststrækninger, spektakulære klippeformationer og mere end 200 spændende paradis-øer med smukke, hvide sandstrande spredt rundt i det indbydende, turkisfarvede vand. Læg dertil et frodigt bagland med jungle, tætte mangroveskove, tårnhøje kalkstensklipper, huler, vandfald, templer og et eksotisk dyreliv.

I Krabi vælger du selv, på hvilket af Bravo Tours’ hoteller du gerne vil holde ferie. Du har elleve dejlige nætter i det eksotiske ferieområde.

Dag 6-15
Eksotisk badeferie
Eksotisk badeferie

Tid på egen hånd, og du kan nyde badeferien i Krabi præcis, som du har lyst. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder har naturligvis masser af tips og inspiration til, hvad du kan lave og opleve. Tag fx på opdagelse i tigergrottens tempel, som er et mageløst beliggende tempel – på toppen af en klippe med en bjergtagende panoramaudsigt over landskabet. Her finder du også grotten, hvor en tiger siges måske at have boet, og du kan se de mange munke og nonner, der har deres daglige gang ved templet. Lær om thaiernes religion, buddhismen, og se hvordan en ganske almindelig dag foregår i et tempel. En interessant og anderledes oplevelse.

Dag 16
Afrejse fra Krabi
Afrejse fra Krabi

Vi tager afsked med vores hotel i Krabi og begiver os mod Krabi Lufthavn, hvorfra vi flyver hjemad mod Danmark med ankomst i Københavns Lufthavn med kufferten fuld af store ferieminder.

Dag 17
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark

Vi lander i Københavns Lufthavn efter en fantastisk rejse, der har budt på både afslappende badeferie, kulturelle oplevelser og naturoplevelser i absolut særklasse i Sydthailand.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly fra Danmark til Krabi t/r
 • Flere måltider og drikkevarer på flyet
 • Al transport som beskrevet i program
 • Speedbåd t/r til Paradise Koh Yao Noi
 • Dansktalende rejseleder i Krabi
 • Daglig morgenmad på alle hoteller
 • 3 overnatninger på Paradise Koh Yao Noi, kat 4+, i Superior-værelse
 • 11 overnatninger på valgte hotel i Krabi
 • Transfer mellem lufthavn og hoteller
 • Alle kendte skatter og afgifter

Dette er ikke inkluderet

 • Eventuelt indenrigsfly i Danmark
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkevare og øvrige måltider
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Uovertrufne omgivelser og boutique-stemning på øen Koh Yao Noi – en ægte drømmeferie
Drømmer I om idylliske omgivelser, fred og ro på en af Thailands smukkeste øer, Koh Yao Noi? Helst en luksuriøs udgave af Robinson Cruise med flere faciliteter, men en ro der er rejsemål sjældent forundt? Det lyder for godt til at være sandt, men vi kan opfylde jeres drømme – rejs med til Paradise Koh Yao!

Allerede fra havnen i Phuket starter den mest fantastiske ferie. Her fra tager I nemlig en speedbåd direkte til øen, og ca. 45 minutter efter ankommer man til paradis på jord! Sejlturen er virkelig smuk – og det samme gælder ankomsten til hotellet, der er intet mindre end fantastisk.

Paradise Koh Yao har den mest fantastiske beliggenhed i sin egen private bugt omgivet af regnskov. Hvert år vender mange gæster tilbage fordi roen, naturen og den lækre komfort er indbegrebet af det, vi søger, når vi drømmer om eksotisk badeferie. Her er ingen larmende restauranter eller neonskilte, der lyser – der er kun to hoteller i bugten, og de sørger for, at alt er, som det skal være!

På intet tidspunkt er der gået på kompromis med servicen eller komforten. Stemningen er perfekt, og hotellets værelser er indrettet på fineste boutique-vis. Perfekt til romantiske get-aways eller familieferie, hvor der skal være god tid til hinanden og nyde livet. Indretningen er gjort med sans for detaljerne og ikke mindst materialer, der er alle er i harmoni med omgivelserne og naturen. Udsigten fra hotellet er forblindende – både til de grønne omgivelser og bugten.

Uanset, hvilken værelsestype I vælger, kan I nyde livet på resortets private strand, mens palmerne vejer. Nyd også livet i infinitypoolen eller en omgang massage på stranden. Eller hvad med en tur i spa-centeret eller prøv et af hotellets yogahold. Det er ikke uden grund, at man let forelsker sig i dette fantastiske sted.

Resortet har flere gode restauranter bl.a. ”Seafood Terrace”, der som navnet antyder serverer lækre seafood-retter på den uspolerede strand. ”Al Fresco” er også placeret direkte på stranden og serverer bl.a. fantastiske pizzaer, ligesom The Beach Club serverer snacks og forfriskninger dagen lang. Slut dagen af i ”sundowners bar”, hvor det er perfekt at nyde en cocktail og en smuk udsigt før middagen – eller besøg den efter middagen, hvor der ofte er live musik.

Dagene går let sin gang, når man bor på Paradise Koh Yao – for her er ganske enkelt fantastisk. Hvis I gerne vil opleve mere, tilbyder hotellet også en række aktiviteter/udflugter bl.a. Thai-cooking, hiking, vandsportsaktiviteter cykelture til landsbyer – ligesom der er mulighed for at sejle ud med hotellets båd til et fantastisk snorkleområde (mod betaling). I kan selvfølgelig også starte morgenen med en af hotellets egne yoga-klasser og nyde solopganen over havet - selv om man ikke er øvet yogaekspert, er det virkelig en stor oplevelse! Der er altså masser af lave på Paradise Koh Yao!

Om hotellet
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 72
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2004
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Etager 2
Fitness Nej
Hårtørrer Ja
Jacuzzi I spaafdeling
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2014
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna I spaafdeling
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
Spa & wellness Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor I

Superior-værelse med terrasse
Store superior-værelser, elegant indrettet med terrasse. Alle værelser har aircondition-fane, TV og minibar. Disse værelser har udsigt til omgivelserne og resortet. Ca. 54 m2.

Jacuzzi-værelse med terrasse
Værelserne er indrettet som superior-værelser, men med egen jacuzzi. De er ca. 56 m2.

Deluxe pool-studios med terrasse
Fra disse værelser nyder I den smukkeste udsigt over Phang Nga Bay, ligesom der er en lille pool på terrassen. Derudover er værelserne indrettet som superior-værelser. De er ca.  62 m2.

På alle værelsestyper kan I bo op til fire personer. 

Pension
Opholdet er med morgenmad, det er muligt at tilkøbe halvpension eller fuld pension. 

Mere om Paradise Koh Yao
Transferen til/fra hotellet foregår med speedbåd. Det er en meget smuk tur, men frarådes til rejsende med rygproblemer.
Ikke egnet til gangbesværede.
Der er begrænset rejselederservice på øen, men I kan altid komme i kontakt med Bravo Tours dansktalende rejseledere via servicetelefonen. Telefonnummeret oplyses ved ankomst. 

Adresse
24 Moo 4
Koh Yao Noi
Ko Yao District
Phang-nga 82160, Thailand
Tlf: 076 584 450
www.paradise-kohyao.com

Måske kunne dette også være interessant

Kombinationsrejse Koh Yao Noi og Khao Lak
0

Tag med til det sydlige Thailand, hvor vi har sammensat en helt særlig kombinationsrejse til dig, der drømmer om en eksotisk badeferie, når den er allerbedst!

Vi starter på paradis-øen Koh Yao Noi, hvor vi tjekker ind på vores hotel, Paradise Koh Yao Noi, der har den mest fortryllende beliggenhed i sin egen, private bugt omkranset af frodig regnskov. År efter år vender mange gæster tilbage, fordi roen, naturen og den gennemførte komfort er indbegrebet af det, vi søger, når vi drømmer os væk til en eksotisk badeferie. I disse paradisiske omgivelser er der ingen støjende restauranter eller lysende neonskilte – der er kun to hoteller i den stille bugt, og det skaber de helt ideelle rammer til din ferie. Stemningen er unik, servicen er i top, og hotellets værelser er indrettet i den fineste boutique stil. Hotellet egner sig perfekt til både den romantiske ferie for to og til familieferien, hvor der skal være tid til samvær, afslapning og gode stunder. Hotellet er bestemt garant for en badeferie, der er som taget ud af paradis.

Rejsen fortsætter videre til Khao Lak, hvor vi bydes velkommen af knitrende, hvide sandstrande, krystalklart hav, smuk natur og en utrolig thailandsk gæstfrihed. Her hviler en særlig ro og autenticitet over Khao Lak, der gør, at du kommer helt tæt på det ægte Thailand. I Khao Lak kan du nyde ferien lige efter din smag – du vælger frit mellem alle vores hoteller i Khao Lak, og du kan tilbringe dagene med enten strandture, oplevelser eller begge dele.

På denne rejse venter det søde ferieliv ved eksotiske paradisstrande – med Thailands smukke natur som kulisse. Det bliver en drømmeferie, du ikke glemmer!

Kommer snart
Kombinationsrejse til Krabi og Khao Lak
0

Rejs med til det sydlige Thailand og få ferieminder for livet. Vi har skræddersyet en rejse, der giver dig alt det bedste, som Krabi og Khao Lak byder på.

Vi har samlet de bedste oplevelser, som vores dansktalende rejseleder tager dig med på fra Krabi. Vi skal bl.a. køre i Tuk Tuk, nyde en god thaimiddag til en fantastisk solnedgang, opleve smuk natur i nationalparker og meget, meget mere. De sidste dage nyder vi ved Khao Lak, hvor vi bliver mødt af knitrende, hvide sandstrande, krystalklart vand, smuk natur og en utrolig thailandsk gæstfrihed. Her er der selvfølgelig også mulighed for flere spændende oplevelser på egen hånd.

Der er garanti for godt selskab med andre danskere, og flere måltider samt udflugter er allerede inkluderet i rejsen – det er din garanti for at vende hjem med alle de oplevelser, du bare må have med i bagagen.

Ta’ med på en ægte drømmeferie, hvor du kommer tæt på de største og bedste oplevelser på to fantastiske, thailandske rejsemål, Krabi og Khao Lak.

Udsolgt

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Del denne side via E-mail