Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf

Centara Anda Dhevi Resort & Spa Krabi

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Centara Anda Dhevi Resort & Spa Krabi

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Pool
  • Restaurant
  • Wellness
  • Vandrutsjebane
  • Gratis WiFi

Perfekt beliggenhed og lækre omgivelser til ferien
Centara Anda Dhevi Resort & Spa Krabi er den perfekte feriebase med både strande, byliv og spændende oplevelser indenfor rækkevidde. 

På Centara Anda Dhevi Resort & Spa Krabi bor du tæt på de skønne sandstrande Nopparathara og Ao Nang Beach. Her kan du nyde den fantastiske natur, hvor kalkstensformationer, tropiske øer og smukke strande er spredt rundt i Andamanerhavet. Indenfor gåafstand finder du også Ao Nang, der tilbyder shopping, barer og restauranter, ligesom du let når til Nopparathara pier, hvorfra du på kort tid kan sejle til både Phi Phi-øerne eller nogle af de andre betagende små øer i området.

Centara Anda Dhevi Resort & Spa Krabi byder på en intim atmosfære med de perfekte muligheder for at slappe af eller nyde tiden med familien. Den 43 meter lange swimmingpool med vandrutsjebane, børnebassin og et lækkert poolområde med solsenge og parasoller er perfekt til både sjov og afslapning. Ønsker du ikke at forlade poolen, kan du blot tage en svømmetur til poolbaren, hvor du kan sidde i vandet og nyde dine drikkevarer. Har du valgt et ”Deluxe Pool Access”-værelse har du adgang til poolen direkte fra dit værelse.

Resortets intime spa præsenterer et stort udvalg af moderne og traditionelle behandlinger. Der er fire behandlingsrum for singler og par. Du kan også vedligeholde din træning i fitnesscentret, der har udstyr til både styrke- og kredsløbstræning. Bliver du sulten, har resortet en restaurant, der både serverer retter fra det vestlige og thailandske køkken samt to barer. 

Hotellet tilbyder gratis shuttleservice til Ao Nang-stranden. Det tager ca. fem minutter at køre her til. På den måde kan du let nyde nogle dejlige dage ved en af Thailands eksotiske strande. 

Om hotellet
Afstand til strand 500 m
Aircondition Ja
Antal værelser 135
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2011
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 5
Fitness Ja, mod gebyr
Hårtørrer Ja
Internet Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, på værelset
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 4
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandrutschebane Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor I

Deluxe

Deluxe-værelserne er designet i thailandsk stil og tilbyder komfortable opholdsrum på op til 37 kvadratmeter. Disse værelser tilbyder valg af en kingsize seng eller to enkeltsenge med plads til 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Der er møbleret balkon, der er perfekt til afslapning. Badeværelset har badekar og separat brusebad. 

Værelsesfaciliteterne inkluderer Wi-Fi, fladskærms-tv med satellit-tv-kanaler, individuelt styret klimaanlæg, minibar, te- og kaffefaciliteter, safeboks, hårtørrer og telefon.

Deluxe Pool Access
Deluxe Pool Access værelserne har en indbydende thailandsk indretning med en rummelig opholdsstue på 42 kvadratmeter. Fra balkonen er der direkte adgang til poolen. Muligheden for en kingsize-seng eller to dobbeltsenge betyder, at værelserne komfortabelt kan rumme 3 voksne eller familier med 2 voksne og 2 børn.
Badeværelset er udstyret med badekar og separat bruser.
Andre faciliteter på værelset inkluderer Wi-Fi, fladskærms-tv med satellit-tv-kanaler, individuelt styret klimaanlæg, minibar, te- og kaffefaciliteter, safeboks på værelset, hårtørrer og telefon.

Pension
Opholdet er med morgenmad.

Mere om Centara Andha Devi Resort & Spa Krabi
Wi-Fi er gratis på værelserne og på hotellets område.

Adresse
182 Moo 3, Tumbol Ao Nang, Muang
Krabi 81 180, Thailand
Tel: +66 75 626 222
www.centarahotelsresorts.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail