Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf

Crown Lanta Resort and Spa

4
Udsolgt
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Crown Lanta Resort and Spa

  • Aircondition
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand
  • Wellness

Et lille stykke af paradis på privat halv-ø
Crown Lanta Resort and Spa har en helt unik placering på sin egen lille halvø. Her er resortet ikke kun omgivet af det smukke turkisblå vand, men også af klipper og den tropiske natur. Mellem alt dette er resortet bygget, og sammen med sin egen private strand får du en oplevelse af dit eget lille private paradis. Du har også nem adgang til den kendte strand Klong Dao Beach.

Resortets to lækre pools er omkranset af solsenge og parasoller, og du behøver ikke forlade poolen for at få lidt drikkevarer, da du blot kan svømme hen til resortets poolbar.

Hos Crown Lanta Resort and Spa kan du nyde den unikke udsigt flere steder fra. Restauranten ”The Peak” er det perfekte sted at starte dagen. På toppen af en af klipperne kan du nyde din morgenmad samtidig med, at du har den fantastiske udsigt til Andamanhavet og Phi Phi øerne. ”The Cliff” er restauranten, der fra sin placering ved siden af poolen har udsigt over resortets private strand. Her serveres frokost og aftensmad. Ved aftenstid er ”The Reggae Bar” stedet, hvor du kan opleve en af de storslåede solnedgange, mens du nyder cocktails, drinks, snacks og mad fra en cabana på stranden eller i en træhytte.

I Infinity Spa har du mulighed for at forkæle dig selv med flere forskellige behandlinger. Massage, manicure, pedicure, ansigtsmassage er blot et lille udvalg af de behandlinger, du kan vælge i mellem.Ønsker du at holde formen vedlige, så er der er fitnessrum, selvfølgelig med en smuk udsigt fra de store vinduer.

Det er muligt at låne kajakker, snorkeludstyr og cykler på hotellet, hvis du ønsker at tage på opdagelse omkring resortet. 

 

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 1,5 km
Afstand til hæveautomat 1,5 km
Afstand til lokalt centrum 1,5 km
Afstand til lufthavn 75 km
Afstand til minimarked 1,5 km
Afstand til restauranter 50 m
Afstand til strand 10 m
Aircondition Ja
Antal værelser 83
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Cykler Udlejning
Elevator Nej
Etager 2
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Internet Ja
Jacuzzi I spaafdeling
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, på værelset
Sauna I spaafdeling
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vifte i lejlighed/værelse Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor I
Du har flere forskellige valgmuligheder. Deluxe værelset på 50 m2 kan vælges med enten kig til havet eller udsigt til poolen. Fra Pool Access Deluxe har du direkte adgang til den ene pool via din bagdør. I Ocean View Pool Villa får du udover 110 m2 også din egen private pool og fantastisk udsigt til Andamanerhavet. Grand Panorama Pool Villa på 235 m2 er placeret på toppen af den lille halvø giver ikke kun flere værelser, men også en udsigt der gør, at du er perfekt placeret til at nyde både solopgang og solnedgang. Læg dertil din egen pool.

Pension
Morgenmad er inkluderet.

315 Moo 1, Saladan, Koh Lanta
Krabi, 81150
Thailand
Tel.: +66 7562 6999
www.crownlanta.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail