Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Kombinationsrejse - Hua Hin og Koh Samui

0
Rejselængde 14 Nætter
Pris fra 10.999 kr

Rejs til Hua Hin og Koh Samui, hvor sol og strand venter året rundt. Start ferien i den kongelige ferieby, Hua Hin, hvor du finder den ægte charme med en herlig blanding af alt det bedste, Thailand byder på. Her bor du i en hyggelig ferieby med lange strande, lækre resorts, gæstfrihed og et væld af oplevelser. Det er ikke uden grund, at Hua Hin er den thailandske kongefamilies foretrukne feriemål.

På Koh Samui oplever du en af Thailands dejlige paradis-øer. Øen er berømt for sine mange og uberørte strande, smukt vand og fantastiske tropeomgivelser. Her er det virkelig det eksotiske strandliv, der trækker. Du får dermed en herlig kombination til en ægte drømmeferie på to af Thailands bedste rejsemål om sommeren.

Rejsen er fuldt tilrettelagt, så du ikke skal bekymre dig om noget. Vi har inkluderet alt lige fra fly og hoteller til transfer og katamaranbåd til Koh Samui. Desuden har du den service, at du møder Bravo Tours’ dansktalende rejseleder i Hua Hin, hvor du kan få alle de bedste tips til at få mest ud af din ferie i Thailand.


Rejsens højdepunkter
 • Ferieliv i Hua Hin
 • Paradisstemning på Koh Samui
 • Masser af tid til egne eventyr
 • Frit valg af hotel i Hua Hin
 • Ophold på 4-stjernet hotel på Koh Samui
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Kurs mod Thailand
Kurs mod Thailand

Vi sætter kursen mod Thailand. Du flyver fra Københavns Lufthavn med Thai Airways. På flyrejsen bliver der serveret mad og drikke, og der er underholdning på din egen skærm og konsol hele vejen.

Dag 2
Ankomst til Hua Hin
Ankomst til Hua Hin

I Bangkoks Lufthavn venter din chauffør, som tager dig til den royale rivera i Hua Hin, hvor du tjekker ind på dit valgte hotel.

Badeferiebyen Hua Hin ligger syd for Bangkok ved Siambugten. Byen er med sin afslappede lokale stemning, lange dejlige sandstrande og lækre resorts blevet et af danskernes foretrukne rejsemål i Thailand. Der venter dig nu syv skønne nætter i Hua Hin, som du kan nyde helt, som du har lyst til.

Dag 3-7
Nyd livet i Hua Hin
Nyd livet i Hua Hin

Dagene er til fri disposition, og mulighederne er mange. Besøg den kongelige togstation, eller oplev haven ved Centara med de mange buske og træer, der er klippet som dyr i naturlig størrelse. Tag til fiskerihavnen, abebjerget eller tempelbyen syd for Hua Hin, hvor du kan slentre rundt i den charmerende, gamle bydel. I centrum af Hua Hin forvandles gaderne hver aften til et stort
natmarked, fuld af farver, mennesker og en hyggelig stemning. Her er det shopping og gadekøkkenerne, der trækker. Du finder bl.a. masser af herlige thailandske retter til små penge. I Hua Hin finder du desuden shoppingcentre, mærkevarebutikker, optikere og skræddere.

Bravo Tours’ dansktalende rejseleder bor i Hua Hin og kommer på dit hotel, hvor du kan få inspiration og information, så du er sikret de bedste oplevelser på din ferie. Der arrangeres desuden flere spændende udflugter med dansktalende rejseleder, som du kan tage med på i løbet af dit ophold i Hua Hin (mod beregning). Du kan fx opleve legendariske River Kwai, Det flydende marked, vilde elefanter i Kui Buri eller komme på byrundtur med tuk-tuk.

Læs meget mere om udflugtsmulighederne i Hua Hin her

Dag 8
Fra Hua Hin til Koh Samui
Fra Hua Hin til Koh Samui

Det er tid til flere og nye oplevelser. Rejsen går nu mod paradis-øen Koh Samui. Du bliver hentet om morgenen på dit hotel i Hua Hin og rejser med bus sydpå, hvor du går ombord på en hurtig-færge, som tager dig til Koh Samui. Det er en smuk rejse, hvor du oplever de mange omkringliggende øer i Siambugten, bl.a. Koh Phangang og Koh Tao. Du er fremme på Koh Samui sidst på eftermiddagen, hvor du tjekker ind på det indbydende 4-stjernede Centra by Centara Coconut Beach Resort. På dette skønne hotel kan du nyde ø-livet i ro og idyl i de næste syv nætter.

Sæt fødderne i det knirkende, fine sand, og nyd dit paradis, hvor du er omkranset af naturen, svajende palmer og en lækker privat strand med udsigt til de mange øer. Det er præcis sådan, Koh Samui skal opleves!

Dag 9-15
Nyd livet i Koh Samui
Nyd livet i Koh Samui

Nyd ø-livet på stranden og i vandet. Hotellet ligger på den sydlige spids af Koh Samui med de smukkeste udsigter til naboøerne Koh Tan og Koh Mutsum. Lej en longtailbåd med kaptajn og tag på opdagelse. Besøg fx Ang Thong Nationalparken, som rummer over 80 øer, hvor der findes helt fantastiske bade- og snorklemuligheder. Du kan opleve de smukke koralrev og farverige fisk. Find din helt egen ø, bad eller snorkel, og nyd livet ved stranden.

Koh Samui er Thailands andenstørste ø, og transport er nemt og billigt på øen. Det tager ikke mere end 1 times tid at køre rundt om øen i bil. Her findes et hav af forskellige strande, hvor alle er meget forskellige, og med hver sin charme. Chaweng er en af øens største strande og det mest populære turistområde med vandsport, strandmassage, shoppinggader, barer og restauranter.

På midten af Koh Samui finder du de smukke vandfald, tropisk regnskov og kokosplantagerne, som Koh Samui er opkaldt efter. Her kan du også tage på en junglevandring. Øen er tilstrækkelig stor til, at du også kan opleve det lokale liv. Koh Samui danner de perfekte rammer om en dejlig badeferie, uanset om du rejser alene, som par eller som familie.

Dag 16
Afrejse fra Koh Samui
Afrejse fra Koh Samui

Efter nogle skønne dage på Koh Samui bliver du hentet på hotellet af din chauffør, som kører dig til Koh Samui Lufthavn, hvor du flyver til Bangkok, hvorfra der er flyskifte mod Danmark.

Dag 17
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark med masser af dejlige ferieoplevelser i bagagen.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly t/r med Thai Airways fra København-Bangkok
 • Flere måltider og drikkevarer på flyet
 • Indenrigsfly fra Koh Samui til Bangkok
 • 7 nætter på valgte hotel i Hua Hin
 • 7 nætter på Centra by Centara Coconut Beach Resort på Koh Samui
 • Daglig morgenmad i Hua Hin
 • Daglig morgenmad på Koh Samui
 • Dansktalende rejseleder i Hua Hin
 • Transfer fra Bangkok Lufthavn til Hua Hin
 • Transfer og katamaranbåd til Koh Samui
 • Afrejsetransfer til Koh Samui Lufthavn
 • Alle kendte skatter og afgifter

Dette er ikke inkluderet

 • Mulighed for tilslutning fra Billund og Aalborg
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Udflugter

Hoteller

I Hua Hin kan du vælge mellem disse fire hoteller: 

Hilton Hua Hin Resort & Spa
Wora Bura Resort & Spa
Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort
Wannara Hua Hin

På Koh Samui bor du på Centra by Centara Coconut Beach Resort

Centra by Centara Coconut Beach Resort ligger direkte på stranden. Det perfekte valg for dig, der søger en skøn og afslappet ferie på en sandstrand i tropiske, grønne omgivelser. Her kan du virkelig nyde livet og den afslappede, rolige atmosfære. Det dejlige hotelområde er omkranset af natur og junglelandskab. Hotellets poolområde ligger lige ved stranden med flot udsigt til havet og de nærtliggende naboøer. Ved begge pools og på stranden er der solstole og parasoller. Hotellet har desuden et meget populært, serviceorienteret personale, som altid møder dig med et smil og venlighed.

Her er masser af faciliteter såsom fitnesscenter og en herlig spa. Desuden arrangerer hotellet mange udflugter, aktiviteter og madlavningskursus. På stranden ligger kajakkerne klar, som kan benyttes mod depositum. Tæt ved hotellet finder du også flere små, lokale restauranter, hvor du kan spise skønne og billige thai-retter, friskfangede fisk og skaldyr. I området kan du også let nyde dejlige gåture langs stranden, hvor specielt solopgangen er værd at stå op til. Ønsker du mere liv og et større udvalg af shopping og restauranter, så kommer du nemt og billigt til hovedbyen Chaweng med en taxi.


Sådan bor du
Superior Pool View-værelser er flotte og rummelige værelser med flisegulv, satellit-tv, WiFi, aircondition, skrivebord, safebox samt møbleret balkon med udsigt til poolen. Du kan vælge mellem kingsize-dobbeltseng eller to queensize-senge. Der er eget badeværelse med separat bruser og badekar.

Der plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år, hvor der er maksimalt gives plads på værelset til 1 ekstra seng. Ved ophold med 2 børn skal et barn sove med voksne i kingsize-sengen.

Opholdet er med morgenmad.

 

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Måske er du også interesseret i

Del denne side via E-mail