Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
  • Luksus, når det er bedst
  • Perfekt beliggenhed tæt på by og strand
  • Ægte kolonistemning i luksuriøse omgivelser
  • Flot parkanlagt have
  • Hua Hins første strandhotel
Udsolgt

Centara Grand Beach Resort & Villas

5
Her får du
  • Luksus, når det er bedst
  • Perfekt beliggenhed tæt på by og strand
  • Ægte kolonistemning i luksuriøse omgivelser
  • Flot parkanlagt have
  • Hua Hins første strandhotel
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Centara Grand Beach Resort & Villas

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Max. 100 m til strand
  • Morgenmad
  • Mulighed for privat pool
  • Mulighed for swim up pool
  • Pool
  • Restaurant
  • Tilkøb halvpension

Luksus, når det er bedst, på stranden og i tropisk kæmpehave midt i Hua Hin by

I 1923 åbnede Centara Grand Beach Resort & Villa dørene for første gang. Dengang som jernbanehotel og Thailands allerførste strandhotel. I dag er dørene stadig åbne, men nu venter her et gennemført luksushotel, der uden sammenligning er et af landets allerbedste hoteller! Velkommen til Centara!

Centara Grand Beach Resort & Villa er kendt for sin luksus, gennemførte kolonistil, skønne atmosfære og ikke mindst fantastiske beliggenhed. Hotellet ligger midt i centrum af Hua Hin og direkte til stranden. Hvert år renoveres hotellet løbende, så det altid fremstår helt perfekt. Det er altså det helt rette valg for jer, der gerne vil forkæle jer selv på ferien!

Hotellet er delt i to områder – et område med hotel og et med hotellets flotte villaer. Hotellet består yderligere af tre vinger, der er med til at skabe den fantastiske have og ikke mindst herskabelige stemning, som hotellet emmer af. De tre vinger har samme værelser, men er indrettet i forskellige stil – dog alt med øje for den særlige kolonistil, der er overalt på hotellet.

Glæd jer også til et meget smagfuldt spacenter, som både tilbyder massage, kropsbehandlinger mm. På hotellet finder I fire restauranter – thailandsk, japansk og to internationale. Der er flere barer og en jazzklub, der indbyder til en kølig, eksotisk drink. I må heller ikke snyde jer selv for high noon-te i museumscaféen – det er en helt oplevelse i sig selv. Hotellet serverer også en imponerende morgenmadsbuffet, som I selvfølgelig har inkluderet i jeres ferie.

Er I til aktiviteter, er der meget at lave på Centara Grand Beach Resort & Villa. Der er to puttinggreens, fitnesscenter, beachvolley, petanque, dart, kæmpeskak, yoga, vandaerobic, tennisbaner og badmintonbane. Der er altså masser af muligheder for at holde sig selv i form på rejsen.

Når der er tid til afslapning, har hotellet intet mindre end tre dejlige poolområder. Fra en af dem, er der tilmed en helt utrolig udsigt over havet. Rejser I med børn, kan I med fordel vælge poolen ved hotellets internationale miniklub, mens der er en rolig atmosfære ved poolområdet i haven.

Den store, smukke, tropiske have med træer og buske klippet som dyr er sammen med de tre smukke swimmingpools rammen om hotellet. Alle swimmingpools har børnepool, træliggestole, parasoller, håndklædeservice og poolbar.

Sådan bor du
På Centara Grand Beach Resort & Villas bor du i flotte og store værelser. Alle værelserne er indrettet med aircondition, hårtørrer, el-kedel, minibar (mod gebyr), skrivebord, blæser, TV, badekåber, safebox (mod gebyr) og telefon. Desuden har du gratis wi-fi på hele hotellet - også på værelserne.

Deluxe værelse: Deluxe værelserne er store værelser på ca. 37 m2 med balkon/terrasse. Værelserne er indrettet med eget badeværelse med toilet, bruser og badekar. På værelset kan der bo op til tre personer.

Premium Deluxe værelse: Premium Deluxe værelserne er store værelser på mellem 40-50 m2 med balkon/terrasse. Værelserne er indrettet med eget badeværelse med toilet, bruser og badekar. På værelset kan der bo op til tre personer.

Premium Deluxe værelse med havudsigt: Premium Deluxe værelserne er store værelser på mellem 40-50 m2 med balkon/terrasse og havudsigt. Værelserne er indrettet med eget badeværelse med toilet, bruser og badekar. På værelset kan der bo op til tre personer.

Premium Deluxe Club værelse: Premium Deluxe Club værelserne er store værelser på ca. 58 m2 med balkon/terrasse. Værelserne er indrettet med eget badeværelse med toilet, bruser og badekar. Derudover er der på disse værelser også et barber kit, som du kan bruge. På værelset kan der bo op til fire personer, dog maks. tre voksne.

Familieværelse: Familieværelserne er store værelser på mellem 40-50 m2 med balkon/terrasse. Værelserne er indrettet med eget badeværelse med toilet og bruser. På værelset kan der bo op til fire personer, dog maks. tre voksne.

Familieværelse med terrasse og pooludsigt: Familieværelserne er store værelser på mellem 40-50 m2 med balkon/terrasse og pooludsigt. Værelserne er indrettet med eget badeværelse med toilet, bruser og badekar. På værelset kan der bo op til fire personer, dog maks. tre voksne.

Junior Suite: Junior suiterne er store suiter på mellem 60-70 m2 med balkon/terrasse. Værelserne er indrettet med eget badeværelse med toilet, bruser og badekar. Derudover er der på disse værelser også et barber kit, kaffemaskine, slippers og dvd-afspiller. På værelset kan der bo op til tre personer.

Deluxe Suite: Deluxe suiterne er store suiter på ca. 72 m2 med balkon/terrasse. Værelserne er indrettet med eget badeværelse med toilet, bruser og badekar, samt seperat stue. Derudover er der på disse værelser også et barber kit, kaffemaskine, badekåbe, slippers, og pudemenu. På værelset kan der bo op til tre personer.

Suite (Duplex): Disse suiter er suiter i to etager på i alt ca. 72 m2 med balkon/terrasse. Nederst er der opholdsrum med udgang til bakon/terrasse, og på første sal er der soveværelse samt separat bad/toilet med badekar og bruser. Bemærk at der er åben forbindelse mellem de to etager. Derudover er der på disse værelser også et barber kit, sofa, kaffemaskine, badekåbe, slippers, docking station og dvd-afspiller. Der er pude menu og 'turn down'-service. På værelset kan der bo op til tre personer.

2-værelses villa med haveudsigt: Disse villaer ligger mellem hotellets grønne områder og er ca. 61 m2. Til villaen er der en lukket terrasse med en udendørs jacuzzi. Der kan bo op til to personer i villaen.

2-værelses villa med privat pool: I en rolig oase mellem hotellets haver ligger disse villaer. Villaen er indrettet med moderne møbler og har en privat rummelig terrasse med solstole og med privat pool. Villaen er ca. 76 m2, og der kan bo op til to personer.

2-værelses villa, suite med privat pool: 2-værelses villaerne er store villaer på ca. 120 m2 med balkon/terrasse. I villaerne har du privat pool, som kun dem i villaen må bruge. Villaerne er indrettet med eget badeværelse med toilet, bruser og badekar, samt seperat stue. Derudover er der på disse værelser også et barber kit, sofa, kaffemaskine, slippers, docking station og dvd-afspiller. I villaen kan der bo op til fire personer, dog maks. to voksne.

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Rejser du efter 1. november 2024, kan du tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller fuld pension (morgen-, middags- og aftensmad ekskl. drikkevarer til middags- og aftensmad).

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 50 m
Afstand til centrum 0 m
Afstand til hæveautomat 300 m
Afstand til lokalt centrum 1,4 km til shopping mall Market Village
Afstand til lufthavn 220 km
Afstand til minimarked 300 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 145
Bar Ja
Byggeår 1923
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Nej
Etager 3
Golfbane Indenfor 5 km.
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret løbende
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, gratis
Skift af sengelinned, pr. uge 7
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
WiFi Ja, gratis

Adresse: 1 Damnernkasem Road • Prachuad Khirikhan 77110 • Hua Hin • Thailand
Tlf. 0066 2151 2021.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail