Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
 • Stockholm

Om Stockholm

Stockholm – Nordens Venedig 
Tag med til svenske hovedstad, Stockholm, som ikke helt uden grund også bliver kaldt for Nordens Venedig. Stockholm er nemlig anlagt på intet mindre en 14 øer, og uanset hvor du går henne, kan du se vand, flotte broer og charmerende bygninger. Stockholm er en hyggelig by, og den regnes for at være en af de smukkeste storbyer i hele Europa. Hvis du gerne vil opleve en imponerende arkitektur og betagende udsigter, så rammer Stockholm plet.

Seværdigheder i Stockholm 
Stockholm mangler på ingen måde seværdigheder, her er masser af se på, uanset hvad du er til. Byen byder på et væld af spændende museer som f.eks. Vasamuseet, der ligger i hjertet af Stockholm. Museet er et af byens mest besøgte og huser et gammelt krigsskib fra 1700-tallet. Skibet skulle have været et af den svenske flådes flagskibe, men kæntrede og sank pga. en konstruktionsfejl. Skibet blev genfundet tilbage i 1956 og er meget velbevaret.

I hjertet af Stockholm ligger den gamle by, Gamla Stan, som er hovedstadens charmerende og brostensbelagte historiske centrum. Gamla Stan kan dateres helt tilbage til højmiddelalderen, og i dag er det en skøn labyrint af små gader og åbne pladser. Du må endelig ikke snyde dig selv for en gåtur rundt i denne spændende bydel. Her kan du nyde den smukke arkitektur, ose rundt i de små butikker eller slappe af på en af de fine caféer.

I det vestlige Stockholm ligger den svenske kongefamilies permanente residens, Drottningholm slott. Slottet har den skønneste beliggenhed lige ned til en sø og er samtidig omgivet af smukke haver og idylliske skovstykker. Slottet og dets omgivelser er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og det er helt bestemt et besøg værd.

Restauranter og natteliv 
Stockholm er er en af de hurtigst voksende storbyer i Europa, og byens madscene halter bestemt ikke bagud. Takket været mixet af de lokale og de mange beboere fra samtlige verdenshjørner, spænder udvalget af madlavningstraditioner, stilarter og prisniveauer meget bredt. Der er noget for enhver smag!

Den svenske hovedstad er også spækket med valgmuligheder til den festglade. Her er alt fra små hyggelige jazzcaféer til store, kendte natklubber. I Stockholm kan du gå ud og danse til den lyse morgen på samtlige af ugens 7 dage. Byens små, hyggelige barer har også åbent til sent om aftenen hver dag.

Shopping i Sverige
Det vil ikke være en dårlig idé at medbringe den helt store weekendtaske, når du tager til Stockholm. Byen er nemlig fyldt med gode shoppingmuligheder i alle prisklasser. Stockholm har alt fra store shoppingtcentre til de lidt mindre gader med små unikke butikker. Er du på jagt efter de dyre mærkevarer, skal du lægge vejen forbi den eksklusive bydel Österhalm. I Söderhalm kan du til gengæld finde en masse trendy vintage og secondhand butikker. 

Transport
Du kan komme rigtig langt til fods i Stockholm, men skulle du alligevel få brug for offentlig transport i Stockholm, så er det altså nemt at navigere i, og der er masser af forskellige muligheder. Du kan f.eks. sejle eller leje en cykel. Du kan selvfølgelig også benytte dig af klassisk offentlig transport som bus, metro eller taxa.

Vores service
Når du rejser med Bravo Tours til Stockholm, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Det betyder, at du flyver med rutefly og derfor selv kan bestemme, hvor lang tid du vil være i Stockholm. Det kan være alt fra en weekendtur til flere uger. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du er altid velkommen til at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

 

Find din rejse til stockholm her

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Fleksibel pakkerejse

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghed - dækket af pakkerejsegarantien
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 13
 • 14

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Stockholm

Se billeder og video her >

Vejret i Stockholm

Find temperatur og vejrudsigter for hele året.

Se vejret her >

Hoteller i Stockholm

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed