Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 5-stjernet hotel
 • Fantastisk udsigt
 • 5 swimmingpools
 • Gode faciliteter
 • Mulighed for halvpension

Vincci Seleccion La Plantacion del Sur

5
Her får du
 • 5-stjernet hotel
 • Fantastisk udsigt
 • 5 swimmingpools
 • Gode faciliteter
 • Mulighed for halvpension
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Vincci Seleccion La Plantacion del Sur

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool

Fantastisk 5-stjernet hotel med gode faciliteter
Det 5-stjernede Hotel Vincci Seleccion La Plantacion del Sur er et hotel i absolut topklasse, og det er ikke svært at se, at der er blevet kræset for selv den mindste detalje på hotellet. Hotellet ligger kun 500 meter fra den populære Beach el Duque, og har samtidig den skønneste udsigt over Atlanterhavet. Hotel Vincci Seleccion La Plantacion del Sur er et perfekt valg for dig, der ønsker en afslappende ferie i luksuriøse omgivelser. 

Hotellet er utroligt smukt og er blevet bygget i ægte kolonistil. På hotellets område finder du intet mindre end 5 swimmingpools, hvoraf 3 af dem er opvarmet i vinterperioden. Samtlige swimminpools er omringet af store, svajende palmer og et hav af liggestole, som du kan slænge dig i og nyde solens varme stråler. Hotellet har også en børnepool til familiens yngste, som er opvarmet i vinterperioden.

Vincci Seleccion La Plantacion del Sur har en dejlige buffetrestaurant, hvor en smagfuld og alsidig morgenmad bliver serveret. Har du tilkøbt halvpension, skal aftensmaden også nydes i denne restaurant. Om aftenen vil der være live musik til maden. Derudover har hotellet også en a la carte restaurant med et bredt og lækkert menukort. I hotellets snack og poolbar kan du få kolde forfriskninger og små snacks i løbet af dagen, mens det om aftenen er en a la carte restaurant med grilltema. På hotellet er der endnu en bar, som hedder Golden Bar.

Der er ingen fare for, at du kommer til at kede dig på dette gudesmukke hotel. Her er nemlig flere gode faciliteter for både store og små. Til børn er der en international børneklub (4-12 år), som har åbent 5 dage om ugen. Hotellet har også både tennisbaner og et fitnesscenter, hvis du gerne vil holde formen ved lige, mens du er på ferie. Er du til lidt mindre krævende faciliteter, kan du benytte dig af hotellets dejlige spaområde, hvor du kan få flere forskellige skønhedsbehandlinger og ellers bare slappe af.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til lufthavn 20 km
Afstand til strand 500 m
Aircondition Ja
Antal værelser 164
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Børneklub International
Børnepool Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
Snackbar Ja
Tennis Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
På Hotel Vincci Seleccion La Plantacion del Sur kan du vælge imellem flere fine værelsestyper.

Du kan vælge at bo på lyse og velindrettede standard dobbeltværelser med egen balkon/terrasse. Værelset er ca. 40 m2 stort og har eget toilet/bad, aircondition, telefon, minibar (mod gebyr), elkedel, sfaebox, WIFI og TV. Der kan bo op til 3 voksne på denne værelsestype. Du kan også vælge at bo på Superior dobbeltværelse med delvis havudsigt eller Superior dobbeltværelse med direkte havudsigt. Begge værelser er indrettet på samme måde som hotellets standard dobbeltværelser, og her er også plads til op til 3 voksne.

Hotellets Junior Suite er på ca. 65 m2 og er altså for dig, der gerne vil have lidt ekstra plads. Junior Suiten har en stor og dejlig balkon med havudsigt, samt eget toilet/bad, aircondition, telefon, minibar (mod gebyr), elkedel, sfaebox, WIFI, TV og Nespresso kaffemaskine. Her er plads til op til 3 voksne.

Du kan også vælge at bo i hotellets Garden Villa med egen terrasse på 15 m2. Værelset er ca. 50 m2 stort og er udstyret med eget toilet/bad, aircondition, telefon, minibar (mod gebyr), elkedel, sfaebox, WIFI, TV og Nespresso kaffemaskine. Her er plads til op 2 voksne.

Sidst men ikke mindst kan du bo i hotellets Solarium Villa med egen balkon, stor solterrasse på 2. etage samt egen jacuzzi. Værelset er ca. 50 m2 stort og er udstyret med eget toilet/bad, aircondition, telefon, minibar (mod gebyr), elkedel, sfaebox, WIFI, TV og Nespresso kaffemaskine. Her er plads til op 2 voksne.

Pension
Dit ophold på Vincci Seleccion La Plantacion del Sur er med morgenmad, du har mulighed for at tilkøbe halvpension.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail