Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Mange sports-faciliteter
 • Unik beliggenhed
 • Mulighed for All Inclusive
 • Stort Spa- og wellness center
 • Stort poolområde
 • Perfekt til familier og aktive par

Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa

4
Her får du
 • Mange sports-faciliteter
 • Unik beliggenhed
 • Mulighed for All Inclusive
 • Stort Spa- og wellness center
 • Stort poolområde
 • Perfekt til familier og aktive par
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand
 • Tilkøb All Inclusive

Skønt spahotel med mange faciliteter
Hvad enten du ønsker en aktiv eller afslappende ferie, er Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa lige noget for dig. Hotellet ligger mellem Port Pollencas havnebugt og S’Albuferetas naturreservat, som tilsammen udgør hotellets naturskønne omgivelser. Blot 25 meter fra hotellet ligger en strand, hvor du kan slappe af i strandkanten eller boltre dig i bølgerne - det er en strand, som egner sig godt til surfere, da det varierer, hvor meget strand der er tilgængeligt. 

På Hotel PortBlue Club Pollentia Resort finder du et stort udvalg af faciliteter for alle aldre. Der er et stort og skønt poolområde med flere pools, solstole og parasoller samt en børnepool, som indbyder til mange timers sjov og leg. Herudover finder du en petanquebane og puttinggreen, hvis du spiller golf, og vil du starte dagen ud med en frisk morgentræning, har hotellet også et fuldt udstyret fitnesscenter, som du har gratis adgang til på ferien. Minimumsalder for brug af fitnesscentret er 16 år. For børnene er der et godt legeområde, og hvis dette ikke er nok, er der også mulighed for at spille både billiard, dart og bordtennis. 

Elsker du at være aktiv og rigtigt mærke adrenalinen pumpe rundt i kroppen, så finder du ikke mange hoteller, der har et ligeså imponerende udvalg af faciliteter som Hotel PortBlue Club Pollentia Resort. Hotellet har intet mindre end seks fine tennisbaner med græsunderlag, hvor du har mulighed for at leje din helt egen tennisinstruktør på hotellet. Herudover kan du spille beachvolley, squash og fodbold. Du kan også prøve kræfter med en omgang bueskydning eller prøve at dykke. Der er desuden hele seks konferencelokaler med udstyr til undervisning, og der er også mulighed for at leje en cykel, hvis du vil udforske områdets terræn. Derudover kan du altid starte dagen med at tage nogle baner i det indendørs svømmebassin med semiolympiske mål på hele 25 meter.

Hvad enten du ønsker at stresse helt af efter en lang og aktiv dag, eller du blot forbinder ferie med ren afslapning og velvære, har Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa de helt perfekte faciliteter og omgivelser til dig. Hotellet har indenfor de seneste år bygget et nyt, imponerende wellnesscenter på over 3000 m2, som er fordelt på hele tre etager. I løbet af dit ophold har du gratis adgang til både sauna, tyrkisk bad, jacuzzi og fitnesscenter. Så slap af i centrets fremragende pool, sauna, jacuzzi, dampbad, skønne sansebade eller stress af i varmstensområdet. Du kan også nyde en af de mange former for behandlinger, som du kan få af centrets smilende og professionelle personale, hvad enten du ønsker massage, aromaterapi eller en skønhedsbehandling i deres beautysalon. (Spafaciliteterne kan benyttes maks. 90 minutter pr. dag pr. person. Tidsbestilling i spaen er nødvendig. Minimumsalder er 16 år). 

Uanset, hvad du ønsker at lave på din ferie, så er der ingen tvivl om, at Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa har gjort alt for, at du kan holde en fantastiske ferie. 

Om hotellet
Afstand til busstoppested 10 m
Afstand til lokalt centrum 2,5 km Alcudia
Afstand til strand 25 m
Aircondition Ja
Antal værelser 532
Babyseng Ja, kræver bestilling
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 1
Fitness Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge efter behov
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Spa & wellness Ja
Squash Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
WiFi Ja

Sådan bor du
På hotellet bor du enten i dobbeltværelser eller familieværelser, som alle er med egen balkon eller terrasse. Du kan tilkøbe dig til et nyrenoveret dobbeltværelse (superior plus). Det er muligt at bo alene mod gebyr. Alle værelser er udstyret med et badeværelse med hårtørrer og toiletartikler, gratis aircondition, telefon, minibar (mod gebyr), makeupspejl, fladskærms-TV, gratis WiFi (alle hotellets områder har gratis WiFi) og safeboks (mod gebyr). Det er i øvrigt muligt at leje strygejern og strygebræt i receptionen. På alle værelserne får du en velkomstgave bestående af vand, vin og nødder.

Dobbeltværelserne er inddelt i ’standard’, ’superior’ og ’superior plus’.

Standard-værelserne ligger i stue- og første etage. Standard-værelserne på første etage er 18 m2, har to senge og en skøn balkon. Værelserne i stueetagen er 22 m2, har en mindre terrasse, to senge og en sovesofa. Standardværelserne - uanset etage - er indrettet til maksimalt tre voksne.

Superior-værelserne er 32 m2 og inkluderer to enkeltsenge og en sovesofa. Værelserne i stueetagen har en stor terrasse med et bord, to stole og en loungestol. Værelserne på første etage har en rummelig balkon i stedet for terrasse, men de er indrettet på samme måde. Superiorværelser har maksimalt plads tre voksne og et barn.

Superior plus-værelserne er indrettet på samme måde som superior-værelserne, men disse værelser er nyrenoverede og udstyret med smart-TV. De er indrettet til maksimalt tre voksne og et barn.

Familieværelserne er hotellets største med plads til flest gæster på samme værelse. Familieværelserne er fordelt på femten bygninger og alle har et areal på 44m2. Værelserne har egen terrasse eller balkon møbleret med et bord, to stole og en loungestol. Værelset er ligeledes udstyret med smart-TV og er indrettet til maksimalt tre voksne og et barn.

Pension
Opholdet er inklusiv morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension og All Inclusive.

Mere om Hotel Portblue Club Pollentia Resort & Sp
Hotellet ligger tæt på bjergkæden Serra de Tramuntana, og det gør hotellet og rejsemålet til en oplagt destination for cykelentusiaster, da bjergkæden byder på mange spændende cykelruter. Det er muligt at leje cykler på hotellet.

Hvis du har en sejler gemt i dig, så tilbyder hotellet også mulighed for skoler i sejlads, vindsurfing, katamaram samt muligheden for at leje en båd. Da hotellet ligger lige ved S’Albuferetas naturreservat, er der gode muligheder for at nyde det rige fugleliv omkring dig. Hotellet har også sit eget observatorium til dette formål. 

Den nærmeste strand er forholdsvis smal og med rullesten, og det varierer, hvor meget strand der er, da vandstanden falder og stiger. Derfor tilbyder hotellet shuttlebus til stranden i Port de Pollentia og stranden i Alcudia, som kører flere gange dagligt.

Adresse
Ctra. Alcúdia Puerto Pollença km2, 07400 Alcudia, Mallorca, Spanien
Tlf.: +34 971 546 260 / +34 971 546 996
E-mail: reservas@portblue.com
www.portbluehotels.com

All Inclusive (mod tilkøb)

Hos Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa har I mulighed for at tilkøbe All Inclusive. All Inclusive består af tre daglige hovedmåltider. Morgenmaden og aftensmaden serveres fra buffeter. Frokosten kan enten nydes på hotellets a la carte restaurant eller fra buffet.

Hovedmåltider:
Morgenmad: kl. 07.30 - 10.00
Sen morgenmad: kl. 10.30 – 11.30
Frokost: kl. 12.00 - 16.00 (a la carte) og kl. 12.30 – 14.00 (buffet)
Aftensmad: kl. 18.30 - 22.00

2 gange om ugen har hotellet temaaften. Det betyder, at aftenbuffeten varierer fra de andre aftener. Her kan I blandt andet opleve italiensk, fransk, spansk og mallorcanske temaer.

Snacks: Der serveres varme og kolde snacks i tidsrummene kl. 10.00 – 12.00 og igen kl. 16.00 – 18.00.

Drikkevarer: I kan nyde et stort udvalg af forskellige drikkevarer hele dagen fra kl. 10.00 – 24.00. Minibaren på værelset fyldes op hver dag med sodavand og øl.

Vigtig info: Ved ankomst til hotellet får I udleveret et personligt kort med billede, som I bedes fremvise ved alle All Inclusive faciliteterne. All Inclusive kortet kan bruges fra ankomsten og indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail