Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Jubilæumsrejse - Peder Hornshøjs Mallorca

0

Bravo Tours’ første fly fløj til Mallorca i 1999. Dengang sendte Peder Hornshøj, stifter og adm. direktør, de første gæster afsted og tog selv med det andet fly ugen efter. Nu gør han det igen – og du kan komme med!

Mallorca har en helt særlig plads i vores rejsehjerter – og også i Peders. Det er hans absolutte yndlingsrejsemål, og nu viser han alle sine favoritter frem på en unik jubilæumsrejse. Tag med, når vi besøger Mallorcas vestkyst og ser nærmere på øens mange specialiteter. Det er netop én af de sider, Peder elsker – for man skal aldrig langt væk fra kysten, før Mallorca viser sig fra en helt anden og autentisk side. Vi skal også smage på øens olivener, vine og selvfølgelig besøge byen Palma, inden vi slutter ugen af på en af Peders favoritrestauranter, Can Pedro.

Peder er selv vært på ferien og med på en del af rejsen.

Rejs med og oplev Peder Hornshøjs Mallorca!

Rejsens højdepunkter
 • Peder er med som vært
 • Oplev alle Peders favoritter
 • Inkl. 4 udflugter
 • Ophold på voksenhotel
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Velkommen til Mallorca

I dag ankommer vi til Mallorca – Peder Hornshøjs favoritrejsemål. Her venter en uge med fantastiske Mallorca, hvor vi sætter fokus på nogle af alle de oplevelser og grunde til, at Peder elsker lige præcis denne ø. Han er selv med på dele af rejsen og viser sit elskede Mallorca frem for dig.
Vi kører til vores hotel i Palma Nova, der hedder Agua Beach. Hotellet er et voksenhotel lige overfor byens dejlige sandstrand. Bedre bliver det ikke!

Dag 2
Mallorcas skønne natur

I dag kører vi væk fra turistområderne. Det er nemlig en af Peder Hornshøjs grunde til at gæste Mallorca – man skal aldrig køre langt fra hotellerne for at opleve noget hele andet og en mere autentisk side af øen.
I dag kommer vi helt tæt på nogle af øens smukkeste områder! Tag med til den nordlige del af Sierra de Tramuntana-bjergkæden og oplev landskaber, der er smukkere, end man kan forestille sig. Vi kommer også tæt på Mallorcas traditioner og historie i La Granja, ligesom der bliver mulighed for at smage på nogle af områdets lokale specialiteter.
En sjov og anderledes dag, der viser Mallorca bag facaden.

Dag 3
Tapas og Palma

Vi bliver hentet omkring kl. 09.00 og sætter kursen mod Palma – en af Peder Hornshøjs favoritbyer. De første år han kom på Mallorca, undgik han byen – i dag er det et must at gå en tur i Palma, når han gæster øen.
Sammen går vi en tur i den spændende by og lærer byen at kende. Vi skal selvfølgelig se katedralen, rådhuset, Plaza España og de mange hyggelige gader i den gamle bydel. Når vi sammen har gået en tur rundt i byen, bliver der også tid på egen hånd, inden vi nyder en fantastisk tapas-frokost på en af byens ældste tapas restauranter.

Dag 4
Olivenolie og vinsmagning

Mallorca er meget mere end dejlige strande. Det er også lækre olier og fantastiske vine – og det er ingen hemmelighed, at mad og gastronomi er en vigtig del af Bravo Tours-direktørens rejser.
I dag besøger vi Finca Treurer, der producerer ubeskrivelig god olivenolie. Vi går en tur blandt de mere end 3.000 oliventræer, hvor vi også hører mere om selv produktionen. Vi skal selvfølgelig også smage på det lokale produkt.

Efter vores første besøg fortsætter vi til den lille by Randa, hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt. Herfra går turen til Bodega Maciá Batle, der er en berømt og vel nok Mallorcas mes kendte vingård. Vi får en guidet rundvisning og smager selvfølgelig også på varen.

Dag 5-6
Ren afslapning

De næste dage kan du nyde Mallorca lige præcis, som du har lyst. Måske har du mest lyst til at slappe af, måske vil du gerne en tur tilbage til Palma og opleve mere, eller måske har du lyst til noget helt tredje. Der er også masser af muligheder for at tilkøbe en runde golf – endnu en af Peder Hornshøjs favoritoplevelser på øen.
Du bestemmer selv, men det bliver uden tvivl nogle fantastiske dage.

Dag 7
En af Mallorcas bedste restauranter

Der er en restaurant, der står øverst på Peders favoritliste over restauranter på Mallorca, Ca’n Pedro. Restauranten åbnede i 1976 og har siden dengang været velbesøgt af både turister og lokale. Her nyder vi fantastiske retter fra både øen og den spanske gastronomi – det hele kendt for sin fantastiske kvalitet.
Vær opmærksom på, at restaurantoplevelsen kan ligge en anden dag. Det oplyses, når du ankommer til rejsemålet.

Dag 8
Hjem til Danmark

I dag tager vi igen hjem til Danmark efter en uge med Peder Hornshøjs favoritter på Mallorca. Han og vores rejseledere har vist dig nogle af de steder, som han elsker allermest, og vi håber, du rejser hjem med samme følelse. Mallorca er nemlig helt unik.

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Indkvartering på Agua Beach 4* - Dobbeltværelse med morgenmad
 • Flyrejse tur/retur
 • Transfer tur/retur
 • Byrundtur i Palma inkl. Frokost
 • Udflugt til vest-Mallorca med smag på lokale specialiteter
 • Udflugt med olivenolie og vinsmagning
 • Festmiddag på Peder Hornshøjs favoritrestaurant Can Pedro
 • Dansktalende rejseleder
 • Peder Hornshøj er med på en del af rejsen

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring kr. 249
 • Årsrejseforsikring kr. 261
 • Mad ombord på flyet
 • Mulighed for tilkøb af halvpension. Kr. 630 pr person
 • Mulighed for tilkøb af havudsigt. Kr. 200 pr person
 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Kun voksne
 • Pool
 • Strand

Bo i hjertet af Palmanova, lige overfor den dejlige sandstrand
Hotel Agua Beach er et af Palmanovas mest populære og efterspurgte hoteller – og det kan vi godt forstå. Her er komforten og servicen helt i top sammen med en af de bedste udsigter i byen. Det nyrenoverede hotel har den absolut bedste beliggenhed i den rolige og eksklusive del af Palmanova. Nyd roen og den dejlige atmosfære, for hotellet er kun for voksne. Blot et stenkast fra dit værelse finder du den dejlige sandstrand, hvor du også kan besøge de mange caféer og restauranter. Hotellet består af to bygninger, der er forbundet af tagterrassen. Hotellets restaurant og reception finder du i hovedbygningen. 

Nyd ferielivet på den hyggelige solterrasse med den indbydende swimmingpool, hvor du har en fantastisk udsigt mod havet. Du kan også besøge den populære snackbar, der er et naturligt samlingspunkt for hotellets gæster.

Om hotellet
Afstand til centrum 20 m, Palmanova
Afstand til lokalt centrum 20 m
Afstand til strand 20 m
Aircondition Ja
Antal værelser 140
Bar Ja
Byggeår 1967
Børnepool Nej
Elevator Ja
Etager 3/5
Hårtørrer Ja
Køleskab Ja
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2013/2014
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
TV på værelset Ja
Voksenhotel Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
Dit ophold vil være i en hotellets hovedbygning eller den tilstødende bygning. Store, flotte og rummelige værelser med aircondition, køleskab, el-kedel med to kopper samt kaffe og te, bad/toilet, tv og balkon. Dobbeltværelser til maksimalt tre voksne. Skrå havudsigt kan tilkøbes. Eneværelse er mod tillæg, og disse har ingen balkon.

Pension
Opholdet er inklusiv morgenmad. Halvpension kan tilkøbes. 

Mere om Agua Beach
Velfungerende restaurant, hvor måltiderne indtages fra flot buffet. Mænd skal bære lange bukser under middage. Der er placeret restauranter under nogle af balkonerne, hvorfor der kan forekomme støj. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

Minimumsalder på Hotel Agua Beach er 16 år.

Adresse
Paseo del Mar 24 • 07181 Palma Nova
Tlf.: +34 971 68 03 08

PDF

Del denne side via E-mail