Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Cala Mayor/Illetas

Om Cala Mayor / Illetas

Om Cala Mayor / Illetas

Cala Mayor / Illetas – strandparadis tæt på Palma

Blot få kilometer fra Mallorcas charmerende hovedstad, Palma, ligger ferieparadiset Cala Mayor. Her bor I ved dejlige strande, tæt på hyggelige gader og øens seværdigheder.

Vidunderlige Palma
Når I holder ferie i Cala Mayor, bor I blot 5 kilometer fra hovedstaden, Palma, og I må absolut ikke snyde jer selv for et besøge den charmerende by. Her kommer I tæt på den mallorcinske hverdag og skønne atmosfære på de mange flotte pladser og tapasbarer. Byens vartegn er La Seu-katedralen, men I kan også nyde livet på en fortovscafé eller I de mange spændende butikker.

Gode strande og perfekt placering
Palmas strandpromenade strækker sig helt fra centrum og til Cala Mayor og Illetas. Promenaden indbyder til dejlige gåture, og ved Cala Mayor ender promenaden ved nogle skønne strande. Cala Mayors placering er altså perfekt til jer, der gerne vil kombinere sol og strand med shopping og storbyliv.

Det skønne ferieliv
I Palma finder I et stort udbud af gode restauranter for en hver smag. Tapas er fantastisk – især i Palma – men her er også gode spisesteder, hvis I vil nyde tre retter eller prøve Mallorcas goumetrestauranter. Efter maden kan I prøve nogle af de mange hyggelige barer og caféer.

Lej bil på Mallorca
Efter nogle skønne dage i storbyen, kan I med fordel leje bil og se nogle af Mallorcas andre skønne sider. Kør fx en tur til østkysten og oplev nogle af de uberørte bugter eller gør stop i de små landsbyer langs Mallorcas vestkyst.

Transfer
Det tager ca. 30 minutter at køre fra lufthavnen til det første hotel i Cala Mayor / Illetas. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Mallorca har det hele...

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Del denne side via E-mail