Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Malaga City

Om Malaga Ciity

Om Malaga Ciity

Malaga – strand- og storbyferie i ét

Malaga er det perfekte sted at kombinere sol og strand med skønne storbyoplevelser.

Den perfekte kombination
Storbyen Malaga er Costa del Sols hovedby, der både har meget at byde på og en rigtig hyggelig atmosfære. Her kan I nyde dage på stranden med ren afslapning, men I kan også tage på opdagelse blandt de mange spændende seværdigheder.

Et væld af oplevelser
Der er et utal af oplevelser i Malaga. En af de absolut største seværdigheder er Alcazaba – en gammel maurisk fæstning, der blev bygget for at beskytte byen mod pirater. Fra toppen er der en formidabel udsigt. En anden stor seværdighed er Picasso-museet – en af byens mange stoltheder.

Tapas og snoede gader
Gå også en tur gennem centrum, nyd de hyggelige snoede gader eller shop løs på hovedstrøget. I gaderne ligger de hyggeligste små caféer og barer – og du må naturligvis ikke snyde dig selv for en af de mange tapasbarer. En forførende oplevelse! Slut dagen af på havnepromenaden og hils på H.C. Andersen-statuen på vejen – du vil med garanti elske Malaga.

Ren afslapning
Vil I slappe helt af, er der mange strande i områderne omkring Malaga. Både øst og vest for havnen, kan I nyde det dejlige sand og ferielivet. Mod vest løber også en lang strandpromenade, hvor I kan gå nogle dejlige ture. I kan også nyde skyggen på en af caféerne langs med vandet.

Transfer
Det tager ca. 25 minutter at køre fra lufthavnen ved Malaga til det første hotel i Malaga. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail