Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Her får du
 • Bravo Tours bestseller
 • 10 poolområder
 • Rolig beliggenhed
 • Smuk udsigt
 • All Inclusive

Hotel La Palma Princess

4
Her får du
 • Bravo Tours bestseller
 • 10 poolområder
 • Rolig beliggenhed
 • Smuk udsigt
 • All Inclusive
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel La Palma Princess

 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant

Lækkert ferieresort for hele familien
På den sydlige del af La Palma – i et af øens mest solrige områder Fuencaliente – ligger La Palma Princess. Her finder du et stort resort, der har alt, hvad du behøver – lige fra sportsaktiviteter til ti poolområder og spa- og welness.

Selve resortet består af to hoteller - La Palma Princess og Teneguía Princess. Begge hoteller deler alle faciliteter, og derfor kan området tilbyde noget for alle, både store som små. Her er bl.a. tennisbaner, lækkert spaområde, fitnesscenter og minigolf - nogle mod gebyr. 

La Palma Princess byder på et fantastisk poolområde og ligger med en skøn udsigt ud over havet. Hele poolområdet er på ikke mindre end 10 pools, hvoraf én er opvarmet i perioden 1/11-30/4, og én pool har sin helt egen sandstrand. Rundt omkring er der god plads til alle, og der er masser af solsenge og parasoller til hotellets gæster. Du finder altid én pool til dit humør - uanset om du er til aktiviteter og beachvolley eller helt fred og ro.

På hotellet er der et mindre spa-område med indendørspool, som I gratis kan benytte to gange i løbet af ferien (dog minimum 18 år). Der er også seks tennisbaner samt fuldt animationsprogram, som tilgodeser aktive i alle aldersgrupper. Til børn er der gode faciliteter/legeområder på hotellet.

Der findes desuden et nyrenoveret fitnessområde, som alle over 18 år gratis kan benytte. Der er også mulighed for holdtræning, hvor alle over 12 år kan deltage. Her kan I bl.a. deltage i yoga, spinning og styrketræningshold. Så tag bare træningstøjet med, for der er masser af muligheder for at være aktive – både hvis du vil træne hårdt eller blot med på en gåtur med Bravo Tours’ egne sportsguider i området.

Der er ingen tvivl om, at hele familien vil elske La Palma Princess! Rummelige værelser, god mad og masser af faciliteter for såvel store som små!

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 10 km
Afstand til strand 2 km
Aircondition Nej
Antal værelser 625
Bar Ja
Byggeår 2004
Børnepool Ja
Elevator I en del af hotellet
Etager 3
Hårtørrer Ja
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Spa & wellness Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Sådan bor du
På La Palma Princess bor man enten i store dobbeltværelser med plads til 2 voksne og 2 børn, eller i familieværelser med plads op til 2 voksne og 4 børn eller 4 voksne og 2 børn. Familieværelserne består af to rum med dør imellem - således man på familieværelserne har adgang til to badeværelser og to balkoner/terrasser. Værelserne er charmerende indrettet i kanarisk stil, alle med telefon, satellit-tv og minibar (mod betaling). Der er mulighed for tilkøb af havudsigt samt dobbeltværelse til enebrug.

Opholdet er med All Inclusive. Mænd skal bære lange bukser under middagen.

Mere om La Palma Princess
Hotellet har håndklædeservice til brug ved poolen - det koster et mindre gebyr at skifte. Der er et aflukket nudistområde med egen pool.

Alle personer over 18 år kan gratis benytte den indendørspool og SPA to gange i løbet af ferien. Derudover koster de ca. 10 euro pr. dag pr. person.

Gratis WiFi findes i receptionen og på værelserne. På værelserne kan 2 enheder bruges samtidigt.

Som All Inclusive-gæst kan du frit spise på a la carte-restauranten én gang i løbet af ferien. Husk blot at reservere bord i restauranten til frokost.

Adresse
Carretera de la Costa · Cerca Vieja, 10,
E-38740 Fuencaliente de la Palma
Tlf.: (34) 922 42 55 00
Web: http://www.princess-hotels.com/en/hotels-la-palma-hotel-la-palma-teneguia-princess-spa-conference-4-stars.html
Email: reservas.lapalma@princess-hotels.com

All Inclusive

Måltider:

All Inclusive – alle måltider indtages i hovedrestauranten.

Morgenmad kl. 07.30-10.00
Sen morgenmad kl. 09.00-10.30
Frokost kl. 12.30-15.00
Aftensmad kl. 18.30-21.30

Som All Inclusive-gæst kan du frit spise på a la carte-restauranten én gang i løbet af ferien. Husk blot at reservere bord i restauranten til frokost.

Snacks
Kl. 11.00-18.00 i enten Coco Loco-baren eller fra kl. 12.30-18.00 i pizzeriaet (afhængig af antal gæster og årstid). Her serveres forskellige varme og kolde snacks såsom burgers, hotdogs, baguettes, sandwiches og salater. I pizzeriaet er der enten pizza-slices fra buffet eller også kan du bestille din egen pizza (afhængig af antal gæster på hotellet). (Lukket under frokosten 12.30-15.00)

Drikkevarer kl. 10.00-24.00
Alle lokale drikkevarer såsom vand, sodavand, øl, vin, drinks, kaffe/te. Udførligt drinkskort findes ved alle barer.
Premium-drikkevarer skal tilkøbes, eller du kan opgradere til Premium All Inclusive-pakken, der indeholder internationale mærker fx Absolute-vodka og Havana Club for ca. 12 € pr. person pr. dag. Minimum 6 dage og bestilles og betales direkte til hotellet ved ankomst.

Andet
Er du over 18 år, kan du frit benytte hotellets spaområde to gange i løbet af ferien.
Minibar på værelset indgår ikke i All Inclusive-konceptet.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail