Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Meloneras

Om Meloneras

Om Meloneras

Meloneras – eksklusivt og luksuriøst

Meloneras er et af Gran Canarias nyeste områder med eksklusive og luksuriøse hoteller. Kombinationen af gode hoteller, restauranter og skønne strande har gjort Meloneras særlig eftertragtet.

Skønt strandområde
I Meloneras findes øens måske hyggeligste strandpromenade, der strækker sig helt ind til Maspalomas og den dejlige sandstrand. Her kan I både nyde solens stråler i ”Dunas de Maspalomas” eller leje en liggestol på stranden. På promenaden ligger der mange hyggelige og populære restauranter, barer og små caféer, der emmer af god kvalitet.

Skønne hoteller og fantastisk service
I Meloneras ligger det største udvalg af Gran Canaris topklasse hoteller. Her er storslåede hoteller med et utal af faciliteter og meget plads – alt sammen bygget i spændende arkitektur. I Meloneras er servicen i helt i top.

Shopping og underholdning
Der er mange muligheder for at shoppe løs i Meloneras. Området har et stort og moderne indkøbscenter, Varadero, der har en række mærkevarebutikker. Her ligger også et af øens casinoer. I området ligger også flere barer og restauranter, men I finder også underholdning i løbet af dagen og aftenen på de fleste hoteller.

Oplev Gran Canaria
Der er meget at opleve på Gran Canaria. Tag med på ørundtur, oplev de autentiske huler midt på øen og den flotte natur. I kan også leje en bil og se øen i jeres helt eget tempo – så snart I tager væk fra turistområderne, viser Gran Canarias kontraster sig frem.

Golf på Gran Canaria
I Melonoras ligger en af øens bedste golfbaner, Meloneras Golf. En moderne bane langs den naturskønne kyststrækning. Vil I spille flere forskellige baner i løbet af ferien, bor I også tæt på banen i Maspalomas. I får de bedste starttider ved at bestille jeres golf hjemmefra. Bravo Tours’ golfafdeling hjælper jer gerne.

Transfer
Det tager ca. 35 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i Meloneras.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Gran Canaria

Om destinationen

Gran Canaria.
Læs mere her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video.
Se billeder og video her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Del denne side via E-mail