Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

H3 Laguna Playa

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Pool

Rummelige lejligheder i naturskønt fredet område tæt på stranden
Lejlighederne ligger for enden af Playa Serena i det hyggelige rolige område i udkanten af byen. Lejlighedshotellet ligger få meter fra det fredede naturområde, Punta Entinas Sabinar. Her er der klitter, uberørt strand, og en række fuglearter lever i dette beskyttede område. Golfbanen ligger også i umiddelbar nærhed af lejlighederne.

Der er en fin swimmingpool og børnepool samt en lille have.

To kilometer fra hotellet ligger hovedgaden i turistområdet i Roquetas de Mar, hvor du finder et stort udvalg af restauranter, barer, supermarkeder, souvenirbutikker m.m. På hovedgaden er det også muligt fx at leje cykler, så I hurtigt kan komme ind til byen eller på skønne ture ud i naturreservatet – afhængig af sæsonen, kan du herude finde flamingoer!

Den nærliggende strand strækker sig 18 kilometer fra hotellet og hele vejen til Aguadulce. Det meste af vejen ligger der en skøn strandpromenade, små ’chiringuito’-restauranter, vandsportssteder og handlende.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 1 km
Afstand til centrum 30 km, Almeria
Afstand til lokalt centrum 1,5 km
Afstand til strand 400 m
Aircondition Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Nej
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 3
Køleskab Ja
Lejligheder 38
Pool Ja
Restaurant Nej
TV på værelset Ja
Vaskeri Ja

Sådan bor du
Disse lejligheder passer til dig, der ønsker en rolig ferie, da hotellet ligger i udkanten af byen. Til gengæld er du meget tæt på stranden og flot natur.

Lejlighederne er store og indrettet med køleskab, mikroovn, brødrister, kaffemaskine og service. Der findes forskellige størrelser af lejligheder, som alle er indrettet med minimum ét soveværelse med dobbeltseng samt en sofaseng, der kan foldes ud til en opredning.

Mere om H3 Laguna Playa
Receptionen holder åbent på bestemte tidspunkter.
Hotellet egner sig bedst til den selvstændige gæst, der ikke ønsker hverken underholdning, mange faciliteter eller services. Vi anbefaler at leje cykler eller bil på ferien, hvis I ønsker at handle større ind eller opleve området. 

 

 

Adresse
Calle Cóndor, 1, 04740 Roquetas de Mar, Almería, Spanien

Kort

Del denne side via E-mail