Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Povoacão

Om Povoacão

Povoacão – byen, hvor det hele begyndte

Glæd jer til en skøn ferie i afslappende omgivelser - for i Povoacão går livet sin stille gang.

Da portugiserne fandt Azorerne
I 1432 ankom de første portugisere til São Miguel med kaptajn Goncalo Velho i spidsen. I 1439 bliver han valgt til guvernør, og man startede befolkningen på øen her i området. Derfor hedder byen også i dag Povoacão – det er nemlig det portugisiske navn for bosættelse.

Povoacão er en af de fire store kratere, som São Miguel er bygget op af. Området har dog ingen krater-sø, men en charmerende lille by med ca. 4.000 indbyggere og et hyggeligt, farverigt torv. Byen er øens sydligste by og ligger ca. 60 kilometer fra Ponta Delgada på den østlige del af øen. Området bliver ofte omtalt som den 10. azoriske ø, da her er meget grønt og frodigt.

Det lokale liv og ren afslapning
Povoacão har en lille strand, der ligger få hundrede meter fra hotellerne. De lokale elsker også at bade ved den lille havn, hvor man er velkommen til at tage en dukkert.

I gåafstand fra byen ligger der få hyggelige, lokale restauranter. I nabobyerne Rib. Quente og Furnas finder I et større udvalg af restauranter og nogle af øens bedste spisesteder. Der ligger flere indkøbsmuligheder i byen – lige fra butikker til apotek og supermarked.

Lej en bil
Vi anbefaler, at I lejer en bil, når I bor i Povoacão. Der kører lokale busser, men de begrænser ofte en. Ved billeje kan I mere frit komme rundt i jeres eget tempo. Besøg fx nabobyen Furnas, hvor I kan tage en svømmetur i de varmekilder eller gå på opdagelse i Terra Nostra Parken. I kan også let besøge hovedbyen Ponta Delgada – tager I en taxa her til, koster det ca. 60-70 euro i taxa.

Vores service
Bravo Tours’ har begrænset rejselederservice i Povoacão. Det betyder, at rejselederne ikke kommer på hotellet med mindre det aftales. I kan altid kontakte dem på servicetelefonen, der er åben 24 timer i døgnet. Nummeret udleveres ved ankomst.

Transfer
Det tager ca. 50 minutter at køre fra lufthavnen til første stop i Povoacão

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail