Solferie
Rundrejser
Safari
Golf

Billeje i Algarve

Lej bil hjemmefra 
En øde strand, en charmerende landsby – friheden til at køre, hvorhen du vil, hvornår du vil!

Flere og flere af vores gæster vælger at opleve rejsemålet ved hjælp af en lejet bil. Det er en stor fordel at leje din bil hjemme­fra. Vi samarbejder med seriøse udlejere på alle vores rejsemål og står naturligvis klar med råd og vejledning. Nedenfor finder du praktiske oplysninger omkring billeje.

Afbestilling af lejet bil
Hvis bilen afbestilles tidligere end 14 dage før afrejse, refunderes det fulde beløb for billejen, dog med undtagelse af et gebyr på kr. 150. Ved afbestilling senere end 14 dage før afrejse, refunderes billeje ikke.

Aflevering før tid
Der ydes ingen refusion, hvis bilen afleveres før tid.

Aldersgrænse
Se under de enkelte rejsemål. I Algarve er man ”Ung Chauffør” hvis man er i mellem 19-22 år, her kræves et ekstra gebyr om dagen på ca. 5 EUR.

Benzin
Benzinforbrug er ikke inkl. i billejen. Der opkræves et depositum på 100 EUR for benzinen kontant eller visa kort.

Bestilling
Vi anbefaler, at du bestiller bil inden afrejse. Ikke på grund af prisen, men fordi det sikrer, at du får netop den ønskede gruppe og den ønskede periode.
Billeje skal foretages senest 10 dage før afrejse. Venter man med at bestille bilen, til man er på rejsemålet, kan prisen variere i forhold til de oplyste priser. Prisen udregnes pr. påbegyndte døgn. 

Biltyper
Billeje foretages inden for bestemte grupper af biler. Der kan aldrig garanteres et bestemt bilmærke. Biltyperne inden for de bestemte grupper kan variere en del fra rejsemål til rejsemål. 

Deponering
Det er en fordel at medbringe kreditkort, da kopi af dette kan bruges som depositum.

Ekstra fører
Det er personen, hvis navn, der står på lejekontrakten, der er fører af bilen. Mod et mindre gebyr af 5 EUR + VAT pr. dag kan man få endnu en person påført, og som dermed også kan føre bilen.

Forsikringer
I billejen er standardforsikring inkluderet. Ganske som i Danmark er der selvrisiko. Denne varierer fra rejsemål til rejsemål og ligger prismæssigt fra 900 EUR og opefter. Selvrisikoen kan nedsættes ved at tegne en ekstra forsikring direkte hos udlejeren. Denne ekstra forsikring varierer i de forskellige bilgrupper, men er på ca. 15 euro per dag. Vi anbefaler, at du tegner en sådan ekstra forsikring. Skader på dæk og undervogn er ikke inkl. i forsikringen.

Inkluderet i prisen
Standardforsikring, lokale skatter samt ubegrænset kilometerantal.

Ikke inkluderet i prisen
Ekstra forsikringer, benzin, lufthavnsafgift samt evt. barnestol og ekstra chauffør. 

Lejeperioden
Lejeperioden udregnes i hele døgn.

Levering og aflevering
Repræsentanten møder dig på hotellet. Kontrakten underskrives, og bilen udleveres. Husk altid at læse kontrakten igennem. Bilen afleveres samme sted som levering, med mindre andet er aftalt. I lufthavnen kan man gå direkte til Europcar kontoret og få sin bil mod et gebyr af (25€+VAT).

Priser
Priserne er udregnet efter gældende kurser i 2016. Vi tager forbehold for stigninger pga. lokale skatter, afgifter, kursændringer o.l.

Åbningstider
Vores udlejningsfirma i Albufeira har åbnet mandag-søndag 08:30-12:30 og 14:30-18:00. Der findes altid et nødnummer, man kan kontakte døgnet rundt, hvis man skulle få brug for hjælp.
Udlejningskontoret i lufthavnen har åbent alle dage fra 07:00-24:00.

Selvrisko eliminering: Selvrisiko på minimum 900-1.200 EUR, forsikring kan købes.
Levering i lufthavn: Ja, mod gebyr – på hotellet, gratis. (se under ”Levering og aflevering”)
Adresse på Europcar i Albufeira/ Armação de Pêra/Vilamoura:
Albufeira: R.Dr.Diogo Leote,6 - Porches Armação de Pêra: Aldeamento Porches Praia –
Vilamoura:
Ed.Delta Marina,Lj.1
Mimumsalder/Kørekorterfaring: Min. alder 19 år. (ung chauffør imellem 19-22 år skal betale ekstra 5 euro om dagen).
Fri kilometer: Ja   
Barnestol: Ja, mod gebyr 8,5 euro om dagen.  
Depositum: Erlægges via kreditkort.

Andet: Vil man kører på motorvejen i Algarve skal dette oplyses til biludlejningsfirmaet ved udlevering af bilen, som derefter kræver et ekstra depositum på 1,5 euro + VAT om dagen.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt din rejsekonsulent på 70 10 10 77.

Del denne side via E-mail