Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Norge

Om Norge

Norge – smuk natur og betagende byer

Norge er uden tvivl kendt for sine mange fjorde, som oftest er omgivet af himmelstræbende fjelde, men Norge byder også på en spændende historie, fantastiske seværdigheder og et meget velsmagende køkken. I den norske hovedstad, Oslo, kan du opleve lidt af det hele, og byen formår på fineste vis at mixe natur med en moderne og smuk storby.

Den moderne hovedstad
Den norske hovedstad, Oslo, emner af international og moderne storbystemning, samtidig med at den har masser af norsk lune. Det er en hyggelig storby, som oser af charme med små hyggelige sidegader, sjove og skæve kroge og en fantastisk, smuk arkitektur. Oslo har samtidig et væld af seværdigheder for både store og små, uanset om du er til spændende historiske indspark, skisport eller betagende udsigter. Oslo har selvfølgelig også masser af restauranter for enhver smag, et festligt natteliv og gode shoppingmuligheder.

Norsk Gastronomi
I Danmark er vi glade for udenlandske retter, og det er de helt bestemt også i Norge, men indenfor de seneste par år har de traditionelle retter fundet vejen tilbage til det norske middagsbord. Det norske køkken bærer især præg af et stort fokus økologiske og lokale råvarer. Norge har samtidig en af verdens længste kystlinjer, og derfor finder du masser af delikate fiske- og skaldyrsrestauranter med lokale råvarer. Du finder selvfølgelig også et hav af gode restauranter med retter for samtlige verdenshjørner.

Fakta om Norge
Norge har en af verdens længste kystlinjer, kun Canadas er længere. Der bor omkring 5.2 millioner indbyggere i Norge, hvoraf ca. 12. millioner er bosat i hovedstaden, Oslo.

Områder i Norge

Oslo

En moderne og spændende hovedstad.
Find din rejse her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail