Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Marrakech

Om Marrakech

Marrakech

I Marrakech kommer sanserne på overarbejde! Den fantastiske metropol er den perfekte kombination af traditioner og moderne liv. Det er ikke uden grund, at Marrakech i årtier har tiltrukket alt fra kendte og berømte til kunstnere og kreative ildsjæle.

Et ægte ferie-eventyr
Marrakech er som et eventyr. Træd indenfor i ”Tusind og én nats drøm” – bare i virkeligheden. Den magiske stemning i den lyserøde by, som Marrakech kaldes, er eventyrlig. Bag bymurene gemmer sig endnu et kapitel i Medinaen, hvor dufte og lyde spreder sig på torvet Djeema el Fnaa. Besøg området til aften og gå på opdagelse blandt madboderne – det er præcis sådan de fleste forestiller sig Marrakech.

Den moderne del
I skærende kontrast til det traditionelle liv i Marrakech, står den moderne del. Det er få steder i verden, hvor traditioner og moderne liv går så fint hånd i hånd, som de gør netop her. Det er vandpibe-caféer og loungebarer, det er den lille skrædder på markedet og trendy modebutikker, og så er det madboder og fancy restauranter. På mystisk vis går det hele op i en højere enhed, man slet ikke forstår.

Shopping, oplevelser og ren afslapning
I Marrakech kan man holde den ferie, man drømmer om. Er I til masser af oplevelser, byder byen på mange af dem – lige fra shopping i basaren til moderne butikker. Bag bymurene gemmer sig en oplevelsesrig veden, ligesom der er mange oplevelser tæt på. Tag bl.a. en tur til Jardin Majorell, hvor blomsterne vokser midt ørkenen, eller besøg det ægte Marokko i de små bjerglandsbyer ved Atlasbjergene. I kan selvfølgelig også læne jer tilbage på de skønne hoteller, som vi har udvalgt til jer!

Vores service
Når du rejser med Bravo Tours til Marokko, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du kan altid kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Hoteller i Marrakech

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail