Om Agadir

Om Agadir

Agadir – et unikt strandparadis

Agadir er indbegrebet af ferie. Solskinstimerne er der mange af, sandstranden er fin, og hotellerne er det samme. Her er det kort sagt svært ikke at nyde sin ferie.

Agadir er en smuk by beliggende langs Atlanterhavskysten i det sydlige Marokko. Den er kendt for sine imponerende omgivelser og unikke beliggenhed, der tiltrækker både lokale og internationale besøgende.

Byen er berømt for sin lange, gyldne sandstrand, der strækker sig over 9 kilometer. Stranden er perfekt til solbadning, afslapning og vandsport som surfing og jetski. Det milde klima i området gør det også til et ideelt sted at nyde strandaktiviteter året rundt.

Agadir er omgivet af en spektakulær natur. Mod øst ligger de majestætiske Atlasbjergene, der skaber en dramatisk baggrund for byen. Disse bjerge tiltrækker eventyrlystne rejsende, der kan udforske smukke vandrestier, skovklædte dale og traditionelle berberlandsbyer i nærheden.

Læs mere om Agadir her

Rundrejser i Marokko

Oplevelser

Byrundtur Agadir

Med dansktalende rejseleder
Tag med på byrundtur i Agadir, og oplev byens spændende seværdigheder. På denne udflugt opdager du forskellige dele af byen, mens du hører om dens historie. Vi starter med at tage en svævebane op til dagens første stop – Agadirs Kasbah. Kasbah betyder fæstningsværk, og det er placeret på toppen af en bakke, og derfor skal vi netop med svævebane. Både på turen derop, og når vi er deroppe, har vi en smuk udsigt til Agadir.

Efter at have set hvad der er tilbage af fæstningsværket, besøger vi Agadirs største moske. Her oplever vi marokkansk arkitektur i moskeen og ude omkring i byen. Bagefter går vi på shopping i souken, som er et marked, hvor du kan gøre en god handel i en af de 3000 butikker. Her handles med alt mellem himmel og jord, og det er også et smukt syn blot at gå en tur i de hyggelige gader.

Turens sidste stop er på Targant Center, som er verdens første argan museum. Argantræet vokser i Marokko, og der bliver produceret arganolie. Targant Center ligger i den charmerende fiskerby Taghazout lidt nord for Agadir. Centeret har et museum, hvor du kan lære alt om argantræet og produktionen af arganolie. Vi nyder en frokost i Targant Centeret, inden du kan slutte turen af i Targant Centers butik, hvor du kan købe produkterne. Herefter går turen tilbage til dit hotel.

Vejledende pris:
Voksne kr. 700 pr. person
Børn kr 350 pr. barn


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Paradise Valley & Sandboarding

Med dansktalende rejseleder
Oplev det marokkanske landskab med denne heldagsudflugt, som byder på flere spændende oplevelser. Vi starter med et stop i den charmerende fiskerlandsby Taghazout, som ligger lidt nord for Agadir. Byen er et sandt paradis for surfere.

Turen går videre til sandklitterne i Tamri, hvor vi skal sandboarde på en af de flotteste sandklitter i hele Agadir-regionen. Her er der også tid til at nyde frokost, inden turen går videre mod næste stop.

Efter en times kørsel videre langs Atlanterhavets kyst, hvor vi har kørt gennem flere landsbyer, ankommer vi til ’Paradise Valley’. I den smukke dal kan du opleve klipper og det klare, rene vand, som du kan dyppe dig i. Her er også tid til at opleve banan- og papayamarker. Undervejs på hele turen kommer vi til at gøre stop ved flere steder med panoramiske udsigter over flotte Marokko.

Vejledende pris:
Voksne kr. 870 pr. person
Børn kr 435 pr. barn


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Magiske Marrakech

Med dansktalende rejseleder
På denne heldagsudflugt oplever du den magiske storbymetropol Marrakech. Tidligt om morgenen bliver du samlet op på dit hotel, og så starter busturen til den fascinerende storby. Efter en bustur på ca. 3 timer, hvor vi også holder en lille pause på vejen, ankommer vi til Marrakech.

I Marrakech får du en guidet tur, som starter i Medinaen – den gamle del af byen. Vi oplever byens historiske monumenter som den beørmte palads Bahia Palace, en gåtur gennem Koutoubia moskeens haver, og til slut ser vi torvet Jemaa el-Fnaa, som rummer butikker og marokkansk stemning.

Herefter har du tid til at nyde byen på egen hånd, hvor du kan gå på udkig efter, hvad der behager dig og finde en bid marokkansk mad. Der er ingen tvivl om, at Marrakech bare skal opleves, når du er i Marokko. Byen emmer af stemning og kultur, som er en stor oplevelse. Når turen går hjemad mødes du igen med din guide og bliver med bus kørt tilbage til dit hotel.

Vejledende pris:
Voksne kr. 900 pr. person
Børn kr 450 pr. barn


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Luftballon med solopgang

Med denne udflugt får du en kæmpe oplevelse for livet.

Nyd en panoramaudsigt over nogle af Marokkos mest betagende landskaber på denne eksklusive luftballonflyvning fra Agadir. Din tur er timet og tilrettelagt, så det passer med, at solen står op, mens du er i luften, så du får den mest spektakulære udsigt.

Vejledende pris:
Voksne kr. 2.200 pr. person
Børn kr 1.100 pr. barn


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Mere om Agadir

Mere om Agadir

Et strandparadis
De fleste kender Agadir for én ting; stranden! Og har man først besøgt byen, forstår man let, at det netop er dét, som byen er kendt for. Agadir byder dog på meget mere end strand, men I lader jer let forblinde af livet her. Stranden strækker sig over intet mindre end seks kilometer og består af det fineste sand. I den ene ende af stranden ligger det kongelige palads, mens stranden i den anden ende ender ved den fineste marina, hvor der både er gode restauranter og butikker. Perfekt til en pause fra solen! Og så er stranden perfekt for alle aldre – den er nemlig bred, og vandet er de fleste steder ganske lavt.

Moderne og charmerende
Der er ingen tvivl om, at Agadir for mange er den perfekte kombination. Her krydres livet langs strandpromenaden med både spændende arkitektur, masser af markeder og en helt særlig atmosfære. Det er få feriebyer, der har så meget charme som Agadir, og som samtidig byder på så gode og moderne faciliteter.

Spændende seværdigheder
Agadir byder på masser af spændende seværdigheder. Gå en tur på marked (souken) og gør en god handel – her handles med alt mellem himmel og jord. Det er også et smukt syn blot at gå en tur i de hyggelige gader, hvor den gamle arabiske arkitektur virkelig vinder frem på smukkeste vis i kombination med den franske kolonistil.

Den skønne ferieby er også det perfekte udgangspunkt for flere af Marokkos spændende oplevelser. Ved Atlasbjergene finder I de små landsbyer, hvor livet næsten er gået i stå, mens I også let når metropolen Marrakech.

Del denne side via E-mail