• Marokko

    Marokko

Om Marokko

Om Marokko

Marokko er uden tvivl et ferieparadis og et land med en rig kulturel arv, fascinerende historie og betagende naturlandskaber. Det tiltrækker årligt millioner af besøgende fra hele verden, der søger at udforske dets mangfoldige tilbud.

Som gæst kan man fordybe sig i den marokkanske kultur ved at udforske soukerne, nyde traditionel mad og beundre de imponerende moskeer.

Der er ganske enkelt bare noget over Marokko. Et ”noget” man ikke finder andre steder i verden. Pulsen er højere, naturen mere fascinerende og byerne mere livlige. Marokko ligger blot 15 kilometer fra Europa og forener på fineste vis det bedste af alle verdener.

Læs mere om Marokko her 

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Marokko.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Marokko.

Se vores hoteller her >

Områder i Marokko

Rundrejser i Marokko

Find din rejse til Marokko

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Mere om Marokko

Mere om Marokko

Hvor solen går ned
Direkte oversat betyder ”Marokko”, der hvor solen går ned. Inden den gør det, er der masser af den. Marokko er nemlig noget nær solsikker året rundt med min. 20 grader. Helt perfekt til en uforglemmelig ferie i en af landets spændende byer eller langs de kilometerlange sandstrande.

Direkte ved Middelhavet
Kun 15 kilometer adskiller Afrika og Europa, og det er netop ved Marokko. Den korte afstand gør landet til et sammensurium af sanseindtryk og oplevelser fra to verdensdele. Her kombineres arabisk, europæisk og afrikansk kultur og arkitektur på fineste vis. Det gør en ferie i Marokko til en oplevelse, I aldrig glemmer!

Meget ferie for pengene
Der er ingen tvivl om at pengene bare rækker længere i Marokko, end de gør andre steder ved Middelhavet. Det gælder både, når I skal på indkøb og ud at spise men i særdeleshed også ved shopping. Tag på det lokale marked (souk) – ud over billige produkter fx skind og keramik – er det også en kæmpe oplevelse i sig selv. Her vælter farver, dufte og atmosfærer ind over dig. Og så kan man selvfølgelig ikke gå på marked i Marokko uden at prutte om prisen – er du en god købmand, gør du med garanti nogle gode køb.

Agadir eller Marrakech
Marokko har et væld af spændende rejsemål. Agadir og Marrakech er absolut to af de mest interessante, som landet byder på. Agadir er særlig kendt for sine flotte, lange sandstrande og lækre resorts, men også de kendte mosaikbygninger og spændende markeder. I metropolen Marrakech kommer sanserne på overarbejde. Storbyen har en helt særlig atmosfære, masser af shopping, farverige gader og hyggelige restauranter. Det er som taget ud af ”tusind og en nats drøm”.

Masser af spændende oplevelser
Der er nok at lave i Marokko – og I vender med garanti hjem med stribevis af spændende oplevelser i bagagen. Tag på shopping i storbyerne, spis dig mæt på lokale restauranter eller oplev ørkenen fra kamelryg eller firhjulstrækker. Det er få steder, at alsidige oplevelser står i kø på samme vis, som de gør i Marokko.

Vejret i Marokko
Hvis I søger en solsikker ferie, så er Marokko noget af det nærmeste, man kommer på en garanti. Det er generelt både varmt og tørt – og så ligger temperaturerne som oftest minimum omkring 20 grader. Det gælder også om vinteren! Og oftest vil I opleve langt højere temperaturer på jeres ferie.

Om Marokko
Marokko ligger i Afrika men blot 15 kilometer fra Europas kyst ud til Middelhavet. Her bor i alt omkring 33 millioner indbyggere. To millioner bor i hovedstaden Rabat, der blev hovedstad i 1912. Landet er ca. 10 gange så stort som Danmark. Den lokale valuta er Dirham.