Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Marokko

    Marokko

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Marokko.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Marokko.

Se vores hoteller her >

Om Marokko

Der er ganske enkelt bare noget over Marokko. Et ”noget” man ikke finder andre steder i verden. Pulsen er højere, naturen mere fascinerende og byerne mere livlige. Marokko ligger blot 15 kilometer fra Europa og forener på fineste vis det bedste af alle verdner – og samtidig til et lavere prisniveau end mange andre rejsemål direkte ved Middelhavet kan præstere.

Hvor solen går ned
Direkte oversat betyder ”Marokko”, der hvor solen går ned. Solen går ikke kun ned i Marokko – der er masser af den. Marokko er nemlig noget af det tætteste, man kommer på solsikker året rundt med min. 20 grader. Helt perfekt til en uforglemmelig ferie i en af landets spændende byer eller langs de kilometer lange sandstrande, som landet byder på. Direkte ved Middelhavet.
Kun 15 kilometer adskiller Afrika og Europa, og det er netop ved Marokko. Den korte afstand gør landet til et sammensurium af sanseindtryk og oplevelser fra to verdensdele. Her kombineres arabisk, europæisk og afrikansk kultur og arkitektur på fineste vis. Det gør en ferie i Marokko til en oplevelse, I aldrig glemmer!

Meget ferie for pengene
Der er ingen tvivl om at pengene bare rækker længere i Marokko, end de gør andre steder ved Middelhavet. Det gælder både, når I skal på indkøb, ud at spise, men særdeleshed også ved shopping. Tag på det lokale marked (souk) – ud over billige produkter fx skind og keramik – er det også en kæmpe oplevelse i sig selv. Her vælter farver, dufte og atmosfære ind over en. Og så kan man selvfølgelig ikke gå på marked i Marokko uden at prutte om prisen – er du en god købmand, gør du med garanti nogle gode køb.

Agadir eller Marrakech
Marokko har et væld af spændende rejsemål. Agadir og Marrakech er absolut to af de mest interessante, som landet byder på. Agadir er særlig kendt for sine flotte, lange sandstrande og lækre resorts, men også de kendte mosaikbygninger og spændende markeder. I metropolen Marrakech kommer sanserne på overarbejde. Storbyen har en helt særlig atmosfære, masser af shopping, farverige gader og hyggelige restauranter. Det er som taget ud af ”tusind og en nats drøm”.


Masser af spændende oplevelser
Der er nok at lave i Marokko – og I vender med garanti hjem med stribevis af spænende oplevelser i bagagen. Tag på shopping i storbyerne, spis dig mæt på spændende restauranter eller oplev ørkenen fra kamelryg eller firhjulstrækker. Det er få steder, at alsidige oplevelser står i kø på samme vis, som de gør i Marokko.

Vejret i Marokko
Hvis I søger en solsikker ferie, så er Marokko noget af det nærmeste, man kommer på en garanti. Det er generelt både varmt og tørt – og så ligger temperaturerne som oftest minimum omkring 20 grader. Det gælder også om vinteren! Og oftest vil I opleve langt højere temperaturer på jeres ferie.

Om Marokko
Marokko ligger i Afrika, men blot 15 kilometer fra Europas kyst ud til Middelhavet. Her bor i alt omkring 33 millioner indbyggere. To millioner bor i hovedstaden Rabat, der blev hovedstad i 1912. Landet er ca. 10 gange så stort som Danmark. Den lokale valuta er Dirham.

Vores service
Når du rejser med Bravo Tours til Marokko, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du kan altid kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Oplev eventyrlige Marokko

Vores hoteller i Marokko

Drømmeferie i Marokko
Se vores hoteller her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Områder i Marokko

  • Marrakech

    Marrakech

    Autentisk, unikt og den fjerde største by i Marokko

Find din rejse til Marokko

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7