Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • All Inclusive
 • Privat sandstrand
 • Shuttlebus til strand og by
 • Faciliteter for både store og små

Futura Club La Praya

4
Her får du
 • All Inclusive
 • Privat sandstrand
 • Shuttlebus til strand og by
 • Faciliteter for både store og små
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Futura Club La Praya

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant

Populært firestjernet hotel med smuk, privat sandstrand
Futura Club La Praya ligger lige uden for den charmerende, lille by Pizzo. Hotellet ligger i et roligt område og er ideelt til dig, der ønsker efter en afslappende ferie, hvor du ikke skal tænke på spor andet end at nyde det søde ferieliv. Med All Inclusive på hotellet og en beliggenhed tæt på hotellets egen private sandstrand, har du alt til en fantastisk ferie. Oplev, hvad italienerne selv kalder "det ægte Italien", og book en ferie til Calabrien og bo på hotel Futura Club La Praya.

Hotellet har et stort, indbydende poolområde. Her er flere solsenge, som du kan læne dig tilbage i og nyde solens varme stråler. Omkring poolen er der også flere parasoller, når solen bliver for hed. Når du skal køle af, er poolen kun et plask væk. For de yngste er der en børnepool, hvor de små poder kan more sig. Hvis du foretrækker at svømme i havet, har Futura Club La Praya sin egen private sandstrand ca. 450 m fra hotellet. Du når stranden via en smuk tur gennem et frodigt fyrreskovområde. Når du er på stranden, er der gratis solsenge og parasoller. Og er du blevet døsig efter en dag med havluft og sand mellem tæerne, tilbyder hotellet gratis shuttleservice flere gange om dagen.

Futura Club La Praya har to forskellige restauranter. I hotellets hovedrestaurant spiser du dine inkluderede hovedmåltider - morgenmad, frokost og middag. Hvis du vil nyde en kølig drink eller en farverig drink før eller efter middagen, kan du besøge hotellets bar (mod gebyr). Der er også en strandbar nedenunder med drikkevarer og lette snacks (snacks mod betaling).

Skal ferien ikke kun gå med afslapning, kan du besøge hotellets fitnesscenter. Du kan også kaste dig over bl.a. beachvolley, mini-fodbold, petanque, tennis og bordtennis. Du kan også kaste dig over kanosejlads, vandaerobic eller teste nogen af de andre vandaktiviteter, der er tilbydes ved stranden og poolen (nogle er mod betaling).

For de yngste gæster er der legeplads, minidisko og to internationale aktivitetsklubber for børn i alderen 3-12 år og 13-16 år. Og i løbet af ferien står hotellets personale klar med forskellige former for aktiviteter og underholdning både om dagen og om aftenen.

Sådan bor du
På Futura Club La Praya kan du vælge mellem følgende værelsestyper: 

Dobbeltværelse med badeværelse og balkon eller terrasse med udsigt over haven. Værelserne er udstyret med hårtørrer, tv, telefon, safebox, minibar (mod gebyr) og aircondition. Der kan maks. bo 2 voksne og 1 barn i disse værelser.

Dobbeltcærelse comfort med badeværelse og balkon eller terrasse med udsigt over haven. Værelserne er udstyret på samme måde som dobbeltværelserne. Der kan maks. bo 3 voksne og 1 barn i disse værelser.


Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Futura Club La Praya
Bemærk, at visse faciliteter på hotellet og ved stranden kan være mod gebyr. Priser oplyses på hotellet.

Om hotellet
Afstand til centrum 40 km, Tropea
Afstand til lokalt centrum 10 km, Pizzo
Afstand til lufthavn 14 km
Afstand til strand 450 m
Aircondition Ja
Antal værelser 252
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja
Bordtennis Ja
Børnepool Ja
Diskotek/Natklub Ja
Etager 2
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Petanque Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis ved receptionen

All Inclusive

Måltider
Alle måltider serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant. Til måltiderne serveres der mineralvand, læskedrikke, øl og vin. Menuen i hotellets hovedrestaurant er middelhavsinspireret. Ved ankomst oplyses der om tidspunkterne for servering af måltiderne.


Drikkevarer
Et udvalg af lokale drikkevarer med og uden alkohol er inkluderet i din All Inclusive, herunder: læskedrikke, vin, juice, kaffe og te). Drikkevarerne serveres i hotellets barer mellem kl. 10.00 og kl. 23.00.

Ikke inkluderet
Importerede drikkevarer og premium mærker er ikke inkluderet i din All Inclusive. Is, slush ice og drikkevarer i flaske er ikke inkluderet.

Hotellets øvrige restaurant ligger på stranden, og her serveres der grillmad. Åbningstider for grillrestauranten varierer afhængigt af sæson og vejr, og bordreservation er nødvendig. Måltider i grillrestauranten er ikke inkluderet i din All Inklusive.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail