Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Om Pizzo

Romantisk ferieparadis
Langs Calabriens vestkyst kommer du helt tæt på de små hyggelige byer. Den romantiske by Pizzo ligger på en stejl klippe med en betagende panoramaudsigt ud over den glitrende Golfo di Sant'Eufemia. Her bevæger du dig rundt i de smalle brostensgader og oplever den romantiske stemning, som nærmest minder om noget, der er taget ud af en Lady og Vagabonden-film. Smag desuden på nogle af de lækre, lokale specialiteter som ost, parmaskinke, frugt og meget mere, når du slentrer rundt i de hyggelige gader.

Historiske monumenter
Slottet Castello Aragonese Murat er uden tvivl et besøg værd. Slottet er fra det 15. århundrede og er navngivet efter Joachim Murat – Napoleon Bonapartes svoger og kortvarig konge af Napoli – som blev dømt til døden i 1815 for forræderi. Derudover bør du også opleve Piedigrotta-kirken og Piazza Repubblica. 

Sydkystens perle
50 km syd for Pizzo ligger den flotte kyststrækning Capo Vaticano med hovedbyen Tropea. Med sit krystalklare vand, klipper og flotte hvide sandstrande er Tropea en af de absolut smukkeste byer i Calabrien og bestemt et besøg værd.

Tartufo di Pizzo
Pizzo's absolutte stolthed er isen tartuffo. Denne smagsoplevelse med chokolade- og hasselnøddeis og chokoladesauce er yderst lækker og bør smages, når du besøger byen!

Transfer
Det tager ca. 15 min. at køre fra lufthavnen til det første hotel ved Pizzo.  

Oplevelser

Oplev Tropea

Calabriens ferieperle er uden sammenligning byen Tropea. Her finder du den perfekte kombination af hyggelige gader og italienske specialiteter bl.a. den berømte is. Vi besøger et udsigtspunkt med en storslået udsigt over Capo Vaticano – her kan du opleve de stejle klipper over det turkise hav, smukke bugter og en hvirvelvind af lys og farver. Det er en af de mest romantiske udsigter over Calabrien samt en fantastisk udsigt over de Æoliske øer og Sicilien. Vi smager også nogle af områdets delikatesser.

Vejledende pris:
Voksne kr. 195 pr. person
Børn kr. 95 pr. barn

Ekskl. frokost.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Sejltur til de Æoliske øer

Glæd jer til en dag på havet, hvor vi sejler ud til de kendte Æoliske øer. Vi tager forbi Lipari, som er den største af de Æoliske øer. Her ser vi den livlige, farverige havn, der ligger ved foden af en høj klippe, hvor det gamle bycenter blev opført. Sejlturen fortsætter til Vulcano, der med sine svovldampe giver en unik oplevelse. Sidste stop er Stromboli, som er den fjerneste og nordligste ø, der er dannet af Europas mest aktive vulkan.

Alt i alt byder denne sejltur på flotte og spændende omgivelser og skaber den ideelle ramme for en fantastisk oplevelse.

Vi tager forbehold for i hvilken rækkefølge vi besøger øerne. 

Vejledende pris: 
Voksne kr. 485 pr. person
Børn kr. 315 pr. barn

Ekskl. frokost.
Ekskl. UNESCO gebyr på 2,5 euro pr. person som betales på udflugtsdagen.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Vulkanen Stromboli

På denne udflugt skal vi besøge hele to øer. Vi starter med en sejltur til skønne Panarea, der er beliggende nordøst for Sicilien. Den mindste af De Æoliske Øer men absolut en af de smukkeste. Her valfarter rige italiener til om sommeren og i havnen kan de mange luksus yachts beskues. Vi slentrer en tur i hovedbyen San Pietro, som summer af liv om sommeren. Der vil også være tid på egen hånd. 

Herefter sejler vi videre til øen Stromboli, den nordligste af De Æoliske Øer. Stromboli er dannet af Europas mest aktive vulkan. Vulkanen har konstante udbrud og gasdampende omkranser øen. 
Her har vi tid til at gå en tur byen og få noget at spise. 

Ved aftenstid når solen begynder at gå ned sejler vi mod vores næste og sidste stop - Sciara del Fuoco. Fra havet kan vi se det fantastiske syn af lava der sprutter fra vulkanen og dampene der stiger. Vulkanen er særlig beundringsværdig fra havet og helt unik – den har nemlig hyppige udbrud (cirka hvert 15. minut).

Vejledende pris:
Voksne kr. 485 pr. person
Børn kr. 315 pr. barn

Ekskl. middag.
Ekskl. Unesco gebyr på 1,5 euro pr. person som betales på udflugtsdagen.


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Taormina/Sicilien

Tag med på dagstur til Sicilien, der både byder på smuk natur, kultur, historie.
Vi begiver os afsted langs Costa Viola, krydser Messinastrædet og når vores mål Taormina. En middelalderby, der fortryller med smukke udsigter, hyggelige caféer, små butikker og en helt særlig atmosfære. Her kan vi også nyde synet af det berømte teater med den velkendte vulkan Etna i baggrunden.

Vejledende pris:
Voksne kr. 420 pr. person
Børn kr. 210 pr. barn

Ekskl. frokost.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail