Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Moderne og stilrent hotel
 • Tæt på livet i byen
 • Gode faciliteter
 • Dansktalende rejselederservice

Mercure Bali Legian

3
Her får du
 • Moderne og stilrent hotel
 • Tæt på livet i byen
 • Gode faciliteter
 • Dansktalende rejselederservice
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Mercure Bali Legian

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Pool

Perfekt beliggenhed tæt på butikker, restauranter og Balis autentiske liv
Vil I bo tæt på Balis pulserende, autentiske og hyggelige liv, så er Mecure Bali Legian i Seminyak det helt rette valg. Hotellet har alt, hvad I behøver indenfor gåafstand. På blot 10 minutter kan I gå til det meste – besøg fx Ground Zero-monumentet eller det berømte shoppingscenter ”beachwalk”. Et shoppingscenter, der ligger direkte på strandpromenaden med en fantastisk udsigt, butikker, barer og restauranter.

Hotellet er meget moderne. Her finder I et skønt udendørs poolområde, spa, wellness- og fitnesscenter. På hele området er der selvfølgelig fri WiFi. Hotellets personale vil gøre alt for, at I får en skøn ferie.

I forbindelse med hotellet finder I flere spisemuligheder – fx Ancak Restaurant & Lounge samt Poolbar & Lounge. Her kan I nyde alt fra internationale retter til skønne forfriskninger og snacks.

Glæd jer til en fortryllende Bali-ferie. I vil helt sikkert nyde jeres ophold på Mecure Bali Legian. Her både masser af liv og plads til ren afslapning.  

Husk - bestil i god tid
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Bali senest 1,5 måned inden afrejse.

Vær opmærksom på, at hvis du rejser i perioden 25/3-26/3 2020, er du på Bali på Silence Day/Stilledag. Det er en helligdag, hvor det er forbudt at tænde lys, køre bil, holde åbent osv. D. 26/3 fejrer de modsat nytår med fest og farver.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 1 km.
Afstand til strand 1,6 km.
Aircondition Ja
Bar Ja
Byggeår 2014
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 5
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Spa & wellness Ja
Telefon Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
WiFi Ja, gratis

Sådan bor I
I bor på moderne deluxeværelser med balkon. Alle værelser er 35 m2 og indrettet med en stor kingsize-seng, TV, safebox, gratis internet, minibar, te- og kaffefaciliteter, telefon og badeværelse med hårtørrer. Alle værelser har aircondition.

Pension
Opholdet er med morgenmad. 

Mere om Mercure Bali Legian
Hotellet har gode spisemuligheder og barer.

Ancak Restaurant & Lounge ligger ved hotellets reception med udsigt til poolen og Balis shoppingsgade. Restauranten har åben hele dagen og serverer både mad, forfriskninger og snacks. Derudover har hotellet en rooftop-bar samt en loungebar med udsigt til hotellets have.

Der er gratis håndklædeservice på hotellet.

Fra november 2018 er der begrænset rejselederservice på hotellet, men Bravo Tours' dansktalende rejseledere kan altid kontaktes via servicetelefonen. 

Adresse
JL.LEGIAN NO.328 KUTA – BALI 80361
Tlf: 623619386100
www.mercurebalilegian.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail