Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Seminyak på Bali

    Seminyak

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Seminyak.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Seminyak.

Se vores hoteller her >

Om Seminyak

Seminyak – Smart, skøn og spændende

I Seminyak får I det bedste af Bali på et og samme sted. Området er anerkendt for sit moderne præg og den påfaldende skønhed – her kan I nyde det klare blå hav, de storslående solnedgange, de imponerende strande og de grønne rismarker. I vil opleve den eksotiske balinesiske kultur med et nymodens twist.

Den blændende strand med masser af liv
Seminyak ligger på den sydvestlige del af Bali i udkanten af det mere livlige område, Kuta. Leder I efter en rolig ferie, vil I med garanti sætte pris på Seminyak. Den lange og brede sandstrand er perfekt til afslappende gåture, og havets betagende bølger indbyder til både surfing og en dukkert i det klare blå vand.

På stranden vil I ligeledes opleve smarte strandbarer samt de såkaldte ”rooftop bars”, der har gjort Seminyak til en af Balis mest populære destinationer. Vi anbefaler at afslutte dagen på en af de mange fantastiske barer, hvorfra I ser solens sidste stråler reflektere sig i Det Indiske Ocean – uden tvivl Seminyaks smukkeste skue.

Smag på verdenen
Seminyak har en bred vifte af restauranter og køkkener fra hele verdenen. Prøv alt fra det lokale og traditionelle balinesiske køkken til de mere trendy retter i et af områdets mange moderne restauranter. Priserne varierer en del, men der er med garanti noget til enhver smag og budget. Syd for Seminyak finder I byen Legian, som har et bredt udvalg af hyggelige, lokale restauranter og spændende markeder.  

Find det indre shopping-gen frem
Der er særdeles fortrinlige muligheder for shopping i Seminyak. Her finder I alt fra lokale skræddere til butikker med internationalt kendte mærker. Seminyak har også mange smarte indretningsbutikker, eksklusive spa- og wellness-butikker samt kunst skabt af både lokale og udenlandske kunstnere. Hvis jeres shopping-lyst ikke er tilfredsstillet, er der ikke langt til den nærliggende by Kuta, som er kendt for dets rige liv og atmosfære. 

Rejselederservice
Der er begrænset rejselederservice på hotellerne i Seminyak, men det er altid muligt at komme i kontakt med Bravo Tours' dansktalende rejseledere via en servicetelefon. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail