Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Hyatt Regency Bali

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hyatt Regency Bali

  • Aircondition
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand

Luksuriøst hotel i skønne omgivelser
Ikke mere end 30 minutters kørsel fra Balis eneste lufthavn, ligger det luksuriøse hotel Hyatt Regency i hjertet af feriebyen Sanur. Hotellet slog dørene op for første gang tilbage 1973, og var faktisk Balis første internationale hotel. Hotellet har over en periode på fem år gennemgået en stor renovering og genåbnede i januar 2019. Nu fremstår det helt nyt, indbydende og luksuriøst – perfekt til dig, der vil have det bedste på ferien!

På Hyatt Regency bor du på et af hotellets 363 værelser, som alle er indrettet i traditionel balinesisk stil. Her har du enten udsigt ud til den tropiske have eller ud over det indiske ocean. Et stenkast fra hotellet ligger stranden, hvor der er rig mulighed for at slikke sol og nyde en dukkert i det krystalklare vand. Er du ikke til saltvand, så har hotellet også et dejligt poolområde med to store pools og en børnepool.

Hyatt Regency har to lækre restauranter. På Omang Omang kan du nyde både indonesiske og internationale retter, ellers kan du bestille en sprød pizza fra stenovn på Pizzeriaet, som er placeret lige på stranden. Om aftenen kan du nyde en kold drink på The piano Lounge bar, som serverer fra morgen til midnat.

Selvom hotellet ligger i rolige og flotte omgivelser, så skal du ikke langt væk fra hotellet, før du rammer Sanurs livlige gader. Her vrimler det med butikker, barer og restauranter med menukort, som passer til enhver smag.

Vær opmærksom på, at hvis du rejser i perioden 25/3-26/3 2020, er du på Bali på Silence Day/Stilledag. Det er en helligdag, hvor det er forbudt at tænde lys, køre bil, holde åbent osv. D. 26/3 fejrer de modsat nytår med fest og farver.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til lokalt centrum 1500 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Etager 5
Familie Ja
Fitness Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Telefon Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Sådan bor du:
På Hyatt Regency bor du enten på et standarddobbeltværelse eller standarddobbeltværelse med havudsigt. Begge værelser har eget toilet/bad, WIFI til fri afbenyttelse, safebox, fladskærms TV, telefon, hårtørrer, minibar og aircondition. Værelserne har plads til max 2 voksne og et barn under 12 år.

Pension:
Dit ophold på Hyatt Regency er med morgenmad.

Mere om Hyatt Regency: 
Hotellet har et fitnesscenter, som er til fri afbenyttelse 24 timer i døgnet. Derudover har hotellet også et stort spaområde med udendørs boblebad, en juicebar og et yogastudie

Adresse
Jalan Danau Tamblingan No.89, Sanur
80228 Sanur, Bali, Indonesia 
Tlf: +62 361 281 234

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail