Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Nusa Dua

Om Nusa Dua

Nusa Dua – Balis absolut bedste strande!

Nusa Dua ligger på Balis sydspids, omkring 40 kilometer syd for hovedbyen Denpasar. Det er et stille og roligt luksusområde med en pragtfuld strand med hvidt sand, og havet er lavvandet, lunt og skønt. Det er i Nusa Dua I finder - uden sammenligning - øens bedste strande, og den syv kilometer lange strandpromenade indbyder til hyggelige slentreture.  

Perfekt til par og børnefamilier
Nusa Duas fredelige omgivelser er perfekte til både par og børnefamilier, der gerne vil nyde en luksusferie i hinandens selskab. Her finder I skønne, grønne områder og de dejligste strande, men der er aldrig langt til flere oplevelser. Kuta Beach ligger blot en kort køretur væk, og her emmer der altid af fest og glade dage, ligesom der ligger et stort shoppingcenter tæt på - blot 10 minutters kørsel fra hotellet. 

Luksus og dejlige strande
Nusa Dua emmer af luksus og det ene 5-stjernet hotel efter det andet. Vi har udvalgt eksklusive strandhoteller til jer med mange faciliteter På Hilton Bali finder I fx hele 7 restauranter, dejlige poolområder og virkelig høj service. Det betyder, at I ikke skal koncentrere jer om andet end at slappe af.

Se havskilpaddernes ø
Vil I have en særligt fascinerende oplevelse i jeres ferie, så tag en tur til Serangan Island, Skildpaddeøen. Tag med en af glasbunds-bådene fra Nusa Dua ud på havet og se det forunderlige liv under havets overflade. Serangan Island er et fredet område, og her holder lokale folk havskildpaddeæggene beskyttet i særlige huse, indtil de bliver klækket. Herefter sættes ungerne fri og lunter over sandstranden ned i det lune hav.

Golf på Bali
Drømmer I om at spille golf i jeres ferie, så er Nusa Dua også noget for jer! Nusa Dua Golf and Country Club er én af de tre bedste golfbaner på Bali og måske den mest populære takket være den fantastiske placering. Det perfekte valg, hvis I gerne vil dyrke jeres favoritsport i skønne omgivelser.

Havets enorme kræfter
I området ved Nusa Dua Beach er der en plet, som kaldes Water Blow. Det er en imponerende klippeformation, hvor bølgerne kolliderer på klippevæggen og fremkalder et kæmpemæssigt plask, som om vandet eksploderer. Et helt fantastisk og enestående eksempel på havets enorme naturkræfter på den yderste kant af halvøen, som normalt er hjemsted for store arrangementer som Nusa Dua Festival, særudstillinger og andre internationale begivenheder på Bali.

Autentisk balinesisk mad til fem stjerner
Bumbu er Balis første autentiske, balinesiske femstjernede restaurant. På menuen finder I ikke de balinesiske retter, der almindeligvis serveres på hoteller og restauranter i de mere turistprægede områder på Bali. Ideen med denne restaurant er derimod at servere autentisk balinesisk mad, fremstillet af udsøgte råvarer, nøjagtigt som den laves i de lokale hjem og i festlige sammenhænge på Bali. Det er en enestående smagsoplevelse, som helt klart kan anbefales.

Transfer
Det tager ca. 45 minutter at køre fra lufthavnen til vores hotel i Nusa Dua.

Kort

Del denne side via E-mail