• Bali

Om Bali

Om Bali

Fuldstændig fantastiske Bali

Bali er en af de mest spektakulære og gæstfrie øer i Det Indiske Ocean. Den lille grønne ø danner rammen om en perfekt eksotisk ferie for dig, der gerne vil slappe af, men også vil ud at se noget på din ferie. Når du holder ferie på Bali, vil du blive begejstret for den storslåede natur, men her er også fine kulturelle seværdigheder. Øen byder desuden på smukke templer, balinesisk dans og billig shopping. Her er fuldstændigt fantastisk – og så bliver du ovenikøbet budt velkommen af en smilende og gæstfri befolkning, som gerne giver dig en smagsprøve på deres lokale traditioner og ceremonier.

Læs mere om Bali her.

Oplevelsesrejser på Bali

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Bali.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Bali.
Se vores hoteller her >

En magisk eventyrø

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

 

Rundrejser

Tag med og få nogle fantastiske oplevelser for livet.
Se rundrejser her >

Parigata Resort and Spa

Bravo Tours' beseller på Bali. Et godt centralt hotel i Sanur.
Se hotellet her >

Områder på Bali

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Bali

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27

Oplevelser

Balis højdepunkter

Med engelsktalende rejseleder
På denne heldagstur oplever du den østlige del af Bali med flere fantastiske seværdigheder. Det er en privat udflugt med engelsktalende guide, som starter omkring klokken 8.00, for dagen er fuld af skønne oplevelser. Første stop er Pura Penataran Lempuyang templet, og det er kendt som Gate of Heaven Temple, fordi det ligger højt på en skråning og har en fascinerende udsigt over øens aktive vulkan, Mount Agung. Templet betragtes som et af de største og helligste hinduistiske templer i den østlige del af Bali.

Herefter går turen til vandpaladset, Tirta Gangga. Her kan du gå på sten, som nydeligt er lagt i vandet, hvor koi fisk følger efter dig, når du går. Fra vandpaladset går turen videre til noget andet vand nemlig Tukad Cepung vandfald. Det er et smukt, skjult vandfald, som ligger omkredset af fantastisk natur med en smuk naturligt udformet kløft. Skal du helt ned til vandfaldet, kræver det en god fysik, da du skal gå mange trappetrin ned til vandfaldet. Her er der også mulighed for at svømme, så husk et håndklæde.

Herfra skal du videre til dagens sidste stop, som er en af Balis mest populære risterrasser ved navn Tegalalang. Her har du en bjergtagende udsigt over de grønne risterrasser, som virkelig tager pusten fra en. Du kan også nyde udsigten fra en stor gynge, hvor du gynger ind over risterrasserne – det er i sandhed en vild oplevelse. Efter en dag spækket med oplevelser bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Vejledende pris:
Voksne kr. 830 pr. person
Børn kr. 710 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Dette er en privat tur, så du kommer kun afsted med din egen gruppe.

Transport rundt til de forskellige stop er inkluderet, det samme er entreer. Frokost og aftensmad er ikke inkluderet i prisen.

Balis skildpadder

Med engelsktalende rejseleder
På denne halvdagsudflugt skal du på besøg i Turtle Conservation and Education Centre (TCEC), som er et center, der arbejder for at bevare skildpadder på Bali. Centeret ligger på den lille brofaste ø Serangan og åbnede i 2006. Formålet er at forhindre skildpaddebestanden på øen i at svinde. Der har nemlig været en stigning i antallet af stjålne skildpaddeæg og ulovligt salg af skildpadder. Derfor har der været et stort fald i bestanden af skildpadder.

På centeret kan du se skildpadder på tæt hold, mens de frivillige, som arbejder der, passer på dem. Derudover kommer du til at høre om, hvordan centeret arbejder for at bevare skildpadderne.

Vejledende pris:
Voksne kr. 340 pr. person
Børn kr. 290 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Dette er en privat tur, så du kommer kun afsted med din egen gruppe.

Transport til og fra hotellet og entre er inkluderet.

Betagende templer og Ubud abeskov

Med engelsktalende rejseleder
Tidligt på eftermiddagen bliver du hentet på dit hotel. Første stop på turen er Taman Ayun templet. Det flotte tempel er fra det 17. århundrede og er omgivet af en voldgrav, og du kan nyde en kort gåtur rundt om det skønne område.

Næste stop på turen er Alas Kedaton – abeskoven i Ubud. Den smukke regnskov er beboet af flere hundrede tamme aber og flagermus, som du kan opleve på din tur gennem skoven.

Herefter kører du videre til endnu et betagende tempel. Denne gang er det Tanah Lot, som er et smukt tempel, der er placeret på en klippe. Fra templet kan du opleve en fantastisk solnedgang, og efter en oplevelsesrig dag bliver du kørt tilbage til hotellet.


Vejledende pris:
Voksne kr. 540 pr. person
Børn kr. 500 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Dette er en privat tur, så du kommer kun afsted med din egen gruppe.

Transport rundt til de forskellige stop er inkluderet, det samme er entreer.

Cykletur fra Kintamani til Ubud

Med engelsktalende rejseleder
Kom med på en cykeltur gennem Balis mindre turistede områder. Du starter cykelturen i Kintamani-distriktet og cykler gennem Balis bagveje til Ubud. På turen oplever du balinesiske landmænd, du cykler via hemmelige bagveje gennem landsbyer uden trafik og ned ad bakke på den ca. 2,5 timer lange tur. Undervejs kan du nyde øens frodige grønne dale, de balinesiske landsbyer, gamle hinuistiske ceremonielle steder, rismarker og meget mere. På vejen gør du stop for at indtage et overdådigt indonesisk måltid i et dejligt havemiljø, og du er hjemme på dit hotel igen om eftermiddagen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 420 pr. person
Børn kr. 380 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.
Transfer til og fra hotellet og leje af cykel er inkluderet.

Delfiner, vandfald og magisk tempel

Med engelsktalende rejseleder
Tag på denne udflugt og oplev tre fantastiske seværdigheder på Bali. Du bliver tidligt hentet på dit hotel og kørt direkte til stranden i Lovina. Her tager en lokal båd dig med ud på havet for at opleve delfiner. Du er alene med din lokale chauffør på båden, og i 2 timer forsøger I at finde delfinerne i havets overfalde.

Efter delfinturen spiser du morgenmad på et hotel i Lovina, inden du kører videre til næste stop. Her besøger du et af de mest spektakulære vandfald på Bali – Gitgit-vandfaldet. Efter at have taget nogle flotte billeder af det imponerende vandfald, kører du videre til Ulun Danu templet ved Beratan søen. Templet er et fantastisk syn, som nærmest er kendetegnet på Bali.  

Et frokoststop er inkluderet, og du stopper også ved et lokalt marked, hvor der sælges frugt og krydderier. Din guide fortæller om de eksotiske krydderier og frugter, du kan finde på Bali. Sent på eftermiddagen ankommer du igen til dit hotel.

Vejledende pris:
Voksne kr. 920 pr. person
Børn kr. 830 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Dette er en privat tur, så du kommer kun afsted med din egen gruppe.
Transport rundt til de forskellige stop er inkluderet, det samme er entreer. Morgenmad og frokost er inkluderet i prisen.

Det blå paradis – Nusa Penida

Med engelsktalende rejseleder
Oplev en af Balis nærliggende øer – Nusa Penida. På Nusa Penida får du naturskønne oplevelser, når din engelsktalende chauffør viser dig rundt på øen. Dagen starter med, at du bliver samlet op på dit hotel og kørt til havnen i Sanur. Her sejler en hurtig båd på 45 minutter dig til Nusa Penida. Nusa Penida er kendt som det blå paradis, og du vil opdager i løbet af dagen hvorfor.

De første stop er på den østlige del af øen, og første stop er Raja Lima. Herfra du har en fantastisk udsigt til en gruppe af små øer, som består af høje kalksten, hvor der er grøn beplantning på – et smukt syn. Den bedste udsigt til de fascinerende øer, får du i midten af en klippe, som du skal være i god fysisk form for at komme til. Herefter kører vi til to maleriske strande, hvor du kan nyde den skønne natur (der er ikke mulighed for at bade).  

Nu kører du videre til den vestlige del af øen for at besøge Klingking-klippen, som er en smuk klippe med grøn beplantning. Derudover skal du også se Pasih Uug, som også er en bjergtagende klippe. Ved disse steder ser du den fantastiske panorama-udsigt, men du kommer ikke til at gå ned på strandene. Middagsmad bliver serveret på en lokal restaurant undervejs og er inkluderet i prisen. Når du skal hjem, tager du hurtigbåden tilbage til Bali, hvorfra du bliver kørt til dit hotel.

Vejledende pris:
Voksne kr. 830 pr. person
Børn kr. 750 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Dette er en privat tur, så du kommer kun afsted med din egen gruppe.
Transport til og fra havnen i Sanur, båd til og fra Nusa Penida samt frokost er inkluderet.

Kintamanis højland

Med engelsktalende rejseleder
Oplev det naturskønne Kintamani og besøg en lokal balinesisk landsby. Du bliver hentet på dit hotel og kørt langs eksotisk landskab og lokale landsbyer til Kintamani-højlandet, hvorfra du har en spektakulær udsigt til den imponerende Batur-vulkan og Batur-søen. Bagefter besøger du en krydderi- og kaffehave, som er kendt for at producere verdens mest eksklusive og dyre kaffe – Luwak kaffe. I plantagen kan du smage flere typer af den unikke indonesiske kaffe.

Turen fortsætter til den traditionelle landsby, Penglupuran. Her bor de lokale stadig efter en typisk balinesisk livsstil i overensstemmelse med deres mange regler og ritualer. Du får et indblik i den lokale balinesiske måde at leve livet på. Herefter bliver du kørt tilbage til hotellet.

Vejledende pris:
Voksne kr. 540 pr. person
Børn kr. 500 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Dette er en privat tur, så du kommer kun afsted med din egen gruppe.
Transport rundt til de forskellige stop er inkluderet, det samme er entreer.

Vandretur på vulkanen Mount Batur

Med engelsktalende rejseleder
Vil du på en vandretur, hvor du kommer helt tæt på vulkankrateret på Mount Batur? Så er dette den helt rigtige udflugt for dig. Turen starter allerede om natten, hvor du bliver hentet på dit hotel og kørt til Mount Batur i det nordøstlige Bali. Her er det helt mørkt, og du begynder din vandring under stjernehimmelen. Ellers er det eneste, der oplyser ruten den pandelampe, du får udleveret på turen.

Det tager ca. 2 timer at nå op til toppen, og går alt efter planen, ankommer du før solopgang. Når toppen er nået, kan du hvile dig og nyde den fantastiske solopgang, mens din guide udleverer friskbrygget kaffe, te eller vand. Mens du tager den bjergtagende udsigt ind, forbereder din guide en speciel morgenmad, som bliver tilberedt over vulkanske dampe.

Efter morgenmaden begynder vandringen ned af Mount Batur. Her går du rundt om vulkankrateret, og på vejen ned besøger du en kaffeplantage og oplever den traditionelle balinesiske kaffe, hvor du også får mulighed for at smage på lokal kaffe og te. Når du når ned igen, bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Tidsplan:
01.30-02.30: Du bliver samlet op på dit hotel
03.30: Du ankommer til vandringens startsted og får introduktion til vandringen
03.45: Du begynder vandringen til Mount Batur
05.45: Du ankommer til toppen
06.15: Du nyder den spektatulære udsigt og solopgang, mens du spiser morgenmad
07.00: Du fortsætter turen rundt om krateret og ned igen
09.00: Din vandretur er færdig
10.30-11.00: Du ankommer til dit hotel igen

Vejledende pris:
Voksne kr. 670 pr. person
Børn kr. 580 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.
Transfer til og fra hotellet og morgenmad er inkluderet. Du får udleveret en pandelampe, som du skal aflevere, når turen er slut.

White Water Rafting

Med engelsktalende rejseleder
Oplev Ayung-floden på en helt unik måde. På denne tur skal du på river rafting på en af de største og længste floder på Bali. Selve river raftingen varer ca. 2 timer, og du kan godt være klar på en eventyrlig oplevelse, som får adrenalinen til at pumpe.

På turen langs floden oplever du hvirvlende vand og højdeforskelle i floden, som får spændingsniveauet ekstra højt op. Imens du farer ned langs floden, kan du langs begge bredder nyde naturens skønhed og opdage skjulte vandfald eller svømme i det rene vand.

Med dig i båden er en engelsktalende guide, som sikrer, at du har det sjovt, mens du også føler dig sikker.  

Vejledende pris:
Voksne kr. 580 pr. person
Børn kr. 500 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.
Transport til og fra hotellet og frokost er inkluderet.

Snorkling Nusa Penida

Med engelsktalende rejseleder
Oplev livet under havets overflade på denne snorkeltur ved Nusa Penida. Du bliver hentet på dit hotel om morgenen og kørt til havnen i Sanur, hvor en hurtigbåd tager dig med til Nusa Penida. Herfra hilser en guide dig velkommen, inden du finder nogle fantastiske steder at snorkle. De fire steder, du skal snorkle, hedder Manta Bay, Crystal Bay, Gamat Bay og Wall Point. Det er de allerbedste snorkelsteder på øen. Vandet omkring Nusa Penida er kendt for sin fremragende sigtbarhed. Du kan i gennemsnit forvente mellem 10 og 30 meters sigtbarhed. Du kan være heldig at se djævlerokker, og så er der et utroligt liv i koralrevene.

Efter du forhåbentligt har oplevet fantastiske fisk, tager du med båden tilbage til Bali og videre til dit hotel.

Vejledende pris:
Voksne kr. 870 pr. person
Børn kr. 790 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.
Transport til og fra havnen i Sanur, båd til og fra Nusa Penida samt snorkeludstyr er inkluderet.

Uluwatu Templet og Kecak-dans

Med engelsktalende rejseleder
På denne halvdagsudflugt oplever du forskellige seværdigheder på Bali. Udflugtens helt store attraktion er Uluwatu templet. Dette bjergtagende tempel er i sandhed en fryd for øjet. Templet ligger på toppen af en klippe ca. 100 meter over havet og nærmest svæver over bølgerne. Fra templet har du en helt fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean, og du kan være heldig at opleve den spektakulære solnedgang. Uluwutu blev bygget i det 11. århundrede af en hinduistisk vismand fra Java-øen. Rundt om templet er en skov, som er beboet af hundredvis af tamme aber.

Om aftenen kan du opleve en særpræget danseforestilling – Kecak-dansen. Dansen er også kendt som abedansen og består af et mandskor på omkring 100 mænd, som danser i en cirkel. Det er den sidste oplevelse på denne halvdagsudflugt, inden du bliver kørt tilbage til hotellet.

Vejledende pris:
Voksne kr. 500 pr. person
Børn kr. 420 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.
Transport til og fra hotellet og entre er inkluderet.

Madlavningskursus i Canggu

Med engelsktalende rejseleder
Udvid dine evner til at kokkerere med dette madlavningskursus. Her lærer du at lave ægte balinesisk mad.  Du kommer til at være med på hele din rets rejse. Først besøger du nemlig en økologisk have og et lokalt marked, hvor du selv udvælger ingredienserne. Med råvarerne i kurven tager du til det fuldt udstyrede, udendørs køkken, hvor retten laves. Du eksperimenterer med nye smage og kombinerer de friske ingredienser med nye madlavningsteknikker, så du udvikler din viden om det balinesiske køkken. Din guide og personalet lærer dig, alt du behøver at vide – fra at identificere lokale krydderier til teknikker til at skære grøntsager, så du kan lave et skønt måltid.

Når maden er klar, nyder du dit eget måltid i skønne omgivelser. Du kan også få en historie eller to om øens kultur fra de lokale, som hjælper dig med madlavningen. Du oplever en fantastisk atmosfære, som måske vækker en ægte balinesisk kok i dig, så du får en mindeværdig oplevelse.

Efter maden får du en guidet tur i et af øens mest kendte templer – Tanah Lot. Dette smukke tempel ligger på en klippe og er et fantastisk syn. Når du har indtaget oplevelsen af templet, bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Vejledende pris:
Voksne kr. 830 pr. person
Børn kr. 710 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Der er gæster fra andre selskaber og andre nationaliteter på turen.
Transport til og fra hotellet er inkluderet.

Rundtur i Ubud

Med engelsktalende rejseleder
På denne udflugt oplever du flere spændende attraktioner ved Ubud. Du starter dagen med en tur til det hellige vandtempel Tirta Empul. Templet er bygget op omkring en naturlig kilde og betragtes som den helligste på hele Bali. Fra 12 kilder kommer der vand ned i et bassin, hvor flere dedikerede balinesiske hinduer kommer fra hele øen for at deltage i rensningsceremonier og tager ofte flasker med helligt vand med hjem. Du kan også tage et dyp i det hellige vand i templet.

Næste stop er endnu et tempel – nemlig Gunung Kawi. Det er et tempel fra det 11. århundrede, som ligger på begge sider af Pakerisan-floden. Det består af 10 klippeudskårne skulpturer, der er hugget ind i 7 meter høje klippeflade. Disse begravelsesmonumenter menes at være dedikeret til kong Anak Wungsu og hans favorit dronninger. Du kan gå helt ned til gravene efter en kort gåtur ned ad nogle trapper og forbi nogle dejlige rismarker.

Et ægte postkortsmukt område er næste stop – risterasserne i Tegalagang. De betragtes som nogle af de mest spektakulære på hele øen og er et smukt syn. Dagens sidste besøg er i en af de berømte håndværkerlandsbyer omkring Ubud, hvor du vil besøge et traditionelt værksted for træskærerkunstnere. Herefter bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Vejledende pris:
Voksne kr. 460 pr. person
Børn kr. 420 pr. barn

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Dette er en privat tur, så du kommer kun afsted med din egen gruppe.
Transport rundt til de forskellige stop er inkluderet, det samme er entreer.

Det bedste område

Vi har udvalgt vores hoteller i det bedste område Bali, som vi synes, byder på alt det, du kan ønske dig på en eksotisk drømmeferie. I Sanur, der ligger på Balis sydøstlige kyst, er der en fantastisk dejlig og rolig kystlinje. Sanur ligger tæt ved øens største by Denpasar. 

Smuk, smukkere, Bali

På smukke Bali, som er nem at komme rundt på, er der en vidunderlig natur, som trods øens størrelse er meget varieret. Fra rismarker og frugtplantager til høje bjerge, imponerende vulkaner på op til tre kilometers højde og kratersøer. Nyd de frodige, grønne regnskove, romantiske laguner, dybe kratersøer, spændende huler, rislende floder og smukke vandfald. Læg hertil de uendelige, hvide sandstrande med dovne, blå bølger og svajende palmer. Tidligere levede der både tigre og elefanter på Bali. I dag er her det smukkeste fugleliv, masser af aber, råvildt og desmerkatte.

Templernes land

Her er hinduistiske templer på hvert et gadehjørne, og de lokale huse ligner til forveksling også små templer. Guder og ånder er en stor del af dagligdagen på Bali og har været det i århundreder. Gunung Agung – Balis hellige bjerg – er internationalt anerkendt som et af de otte mest hellige chakra-punkter i verden, og der findes mere end 20.000 templer her på Bali.

Liv og glade dage

Skal din ferie også indeholde en god portion fest og farver, så kan du sagtens finde det på Bali. Kuta Beach, som er et af de mest kendte strandområder på Bali, har masser af liv, puls og forlystelser. Her kan du nyde den eksotiske stemning, billig shopping og de hede, pulserende rytmer. Husk også at smage på de spændende lokale retter og tag for dig af de lækre eksotiske frugter, som bliver serveret på farvestrålende blomsterblade.

Vejret på Bali

Bali har tropisk klima med en høj luftfugtighed, og regn kan forekomme året rundt. Regnperioden er fra december til marts. Maj til september er tørrere, luftfugtigheden lavere og aftenerne lidt mere svale, bølgerne mindre og vandet klarere. Gennemsnitstemperaturen er 28°C i oktober-december og i april. I januar-marts er den 27°C. Luftfugtigheden er høj i regnperioden, hvilket gør, at det kan føles noget varmere. Vandtemperaturen er 25-26°C hele året.

Få det bedste - bestil tidligt

Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål bl.a. Qatar og Thai Airways. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at du bestiller din rejse i god tid. 

Om Bali

Smukke, frodige og eksotiske Bali er 90 km lang og 140 km bred. Der bor 3 millioner mennesker, og hovedparten af dem er hinduer. Muslimerne vinder dog mere og mere indpas på Bali. De fleste indbyggere bor i kystområderne mod syd, specielt i og omkring øens største by, Denpasar, med 370.000 indbyggere.

FAKTA OM BALI

Afrejse
Med Bravo Tours kan du rejse til Bali fra:
- København

Flyvetid
Ca. 16,5-20 timer - alt efter flyselskab.

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop:
- Sanur: 30 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
+6 timer, når der er sommertid i Danmark. +7 timer, når der er vintertid i Danmark.

Valuta
Indonesisk Rupiah (IDR). 1 dansk krone svarer cirka til 2277 IDR (vinter 2023). Det er svært at veksle danske kroner på Bali - medbring i stedet US-dollars eller Euro. MasterCard og Visa kan benyttes de fleste steder.

Visum
Du skal have visum for at rejse ind i Indonesien. Dette kan både søges ved ankomst til lufthavnen eller elektronisk. Læs mere her >>. Derudover skal dit pas være gyldigt seks måneder ud over opholdet.

Strande
Bali er verdensberømt for sine gode strande, som du finder over hele øen.

Klima og rejsetidspunkt
Bali har tropisk klima med en høj luftfugtighed, og regn kan forekomme året rundt. Fra maj til september er klimaet tørrere, luftfugtigheden lavere og aftenerne lidt mere svale, bølgerne mindre og vandet klarere. Det er et af de bedste tidspunkter at besøge øen.

Regnperioden er fra december til marts. Luftfugtigheden er høj i regnperioden, hvilket gør, at det kan føles noget varmere.

Mad og drikke
På Bali finder du både nationale og internationale retter i alle prisklasser. Det er forholdsvist billigt at gå ud at spise. Prøv fx nogle af de lokale retter:
- Nasi goreng (stegte ris med grøntsager, kylling, svinekød og æg)
- Satay (små trækulsgrillede spyd med kød, der serveres med jordnøddesauce)
- Mee goreng (stegte nudler med grøntsager og kød)

Nattelivet i Sanur er meget roligt. Ønsker du et livligt natteliv, bør du besøge Kuta.

Transport
Du kan både komme rundt på Bali med bus og taxa. Det er meget billigere end i Danmark.

Turistskat
Vær opmærksom på, at fra februar 2024 skal der betales en turistskat svarende til 150.000 IDR.  Turistskatten betales i lufthavnen ved ankomst til Bali. Bemærk at du ikke kan betale med kontanter. 

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Vi anbefaler ikke, at du lejer bil på Bali, da trafikken er meget anderledes end i Danmark.   

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv på Bali. Ud over golf kan I også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, windsurfing og meget mere.

Shopping
I Sanur er der mange hyggelige og lokale butikker, hvor du kan shoppe souvenirs. Vil du shoppe mærkevarer eller besøge større butikker, kan du med fordele tage til Kuta, der ligger ca. en halv times kørsel fra Sanur.