Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Argassi

Om Argassi

Om Argassi

Argassi – lille og hyggelig

I Argassi finder I både strandferie, gode restauranter og en herlig atmosfære. Vi har fundet hoteller både med og uden All Inclusive, tæt på stranden og i centrum.

Velkommen til Argassi
Argassi er en stille ferieby kun fire kilometer fra øens største by, Zakynthos. Argassi var et af de første etablerede feriemål på Zakynthos, og populariteten er vokset støt. Byens beliggenhed med den smukke strand i forgrunden og Skopos-bjerget giver en helt speciel stemning. Hovedgaden i Argassi byder på et godt udvalg af caféer, restauranter, butikker og en herlig afslappet atmosfære.

Strande i Argassi og omegn
Stranden i Argassi er dejlig og lang, men knap så bred flere steder. Her kan I rigtig holde ferie: slappe af, slikke sol, bade og dyrke forskellige former for vandsport. Foretrækker I større og bredere strande, kan I besøge feriebyen Kalamaki eller tage blot syv kilometer sydpå til gode, brede og børnevenlige strande som Porto Zoro, Ionio og Banana-stranden. I kommer nemt til Zakynthos by, Kalamaki og Tsilivi med bus. Mellem Argassi og Zakynthos kører desuden et ”mini-tog”.

Forkæl jeres smagsløg
Zakynthos har, lige som resten af Grækenland, et fantastisk køkken, der byder på såvel de elskede græske klassikere som herlige lokale egnsretter. Rejs ikke hjem fra din ferie i Argassi uden at have smagt den lokale himmerigsmundfuld: Kanin serveret i en fortryllende rød sovs. Det er øens mest kendte specialitet.

Transfer
Det tager ca. 15 minutter at køre fra lufthavnen til det første hotel i Argassi. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail