Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Rejser til Lindos

    Lindos

Om Lindos

Lindos – den hvide by

Hvert år tiltrækker Lindos tusindvis af turister. De hvidkalkede huse, lyseblå tage og den charmerende stemning skaber en helt unik ferie. Trænger I til at slappe af, kan I let nyde livet ved byens dejlige strande eller slentre en tur i de hyggelige gader.

De gode strande
Nyd livet ved Lindos' fine sandstrande, der ligger i den hyggelige bugt. I finder endnu en bugt på den anden side af bjerget, hvor der er gode muligheder for at bade. Hver dag ligger flere både til ud for byen – det skaber et helt enestående syn.

Hyggeligt centrum
Bor I i Lindos, bor I en af de smukkeste byer på Rhodos. Gå en tur gennem de snoede gader, besøg det lokale torv og hils på de lokale. Her finder I også mange restauranter og små caféer, hvor I kan læne jer tilbage og nyde livet. Flere restauranter byder også på en smuk udsigt fra tagterrassen. I dagtimerne er ƒcentrum travlt, og mange turister gæster byen for at opleve stemningen og Akropolis, men om aftenen kan I komme tæt på det ægte Lindos.

Perfekt til par
Lindos’ særlige ro tiltrækker mange turister, men særligt voksne og par. Drømmer I om at nyde en ferie i fred og ro, er Lindos derfor det helt rette valg. Vi har udvalgt et skønt voksenhotel, Lindos Memories, der ligger lige på stranden. Så er rammerne sat for en romantisk og hyggelig ferie.

På opdagelse
Hævet over byen ligger et af Rhodos' største kulturelle seværdigheder, Lindos Akropolis. Tag en ”æseltaxa” til toppen, nyd den smukke udsigt og ruinerne fra det gamle tempel. Det er absolut et besøg værd! Kig også forbi Panagia-kirken og de flotte kaptajnhuse i byen.

Transfer
Det tager ca. 1 time at køre fra lufthavnen til det første hotel i Lindos. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail