Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Platanias

Om Platanias

Om Platanias

 

Platanias – Kretas mest berømte ferieby

Når du holder ferie i Platanias befinder du dig tæt på både strande og masser af byliv. Platanias er øens største og mest berømte by, og her er der mange gode restauranter og forlystelser. Uanset om du rejser for at slappe af i solen, nyde feriestemningen på de hyggelige tavernaer, eller vil nyde en drink i skyggen, er Platanias et rigtig godt valg. Som den største ferieby er her meget at vælge i mellem, og du har alt, hvad du behøver tæt på – både for børn og voksne.

Læs mere om Platanias her.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Hvor ligger Platanias?

Platanias ligger i Grækenland på den græske ferieø, Kreta. Det er et populært rejsemål med beliggenhed på den nordvestlige kyst af Kreta.

Det er en kystby, som med sin gode beliggenhed gør, at du befinder dig tæt på gode strande, et dejligt byliv og tæt på andre større byer, som eksempelvis Chania.

Hvor og hvornår er det bedst at rejse til Platanias?

Platanias vejr er skønt i sommerhalvåret med høje temperaturer og masser solskinstimer. I sommerhalvåret ligger temperaturerne typisk på 25-30 grader – ofte også mere end det. Så hvis du er på udkig efter en vaskeægte badeferie, så er Platanias oplagt at besøge om sommeren. I vintermånederne falder temperaturerne, men byder typisk stadig på et mildt vejr.

Velkommen til Platanias: Kretas mest berømte ferieby

Fra vidunderlige sandstrande med krystalklart vand til hyggelige restauranter og tavernaer. For ikke at tale om hyggelige gader og charmerende storbyfornemmelser med et græsk tvist. Platanias er en fantastisk by på Kreta – og er den største af dem. I Platanias finder du et hav af oplevelser, der dækker over alt fra spændende seværdigheder til livlige oplevelser i byen – også selvfølgelig afslappende stunder ved stranden eller poolen.

Foruden at være kendt for den gode feriestemning kan Platanias også tilbyde spændende udflugter med både vinsmagning, gamle paladser, vandreeventyrer og spændende museer. Det gør byen perfekt til en ferie med både afslapning og oplevelser. Det er blandt andet også derfor byen er en berømt ferieby på Kreta.

Book en rejse til Platanias med Bravo Tours, hvor du kan vælge mellem flere gode hoteller. Bo tæt på stranden, med All Inclusive eller find et hotel med Grats WiFi. Du finder vores hoteller længere oppe på siden.

Vælg dit favorit hotel i Platanias

Vi har flere hoteller i byen, så du kan finde et der passer helt perfekt til dig og dine behov for ferien. Vi har alt fra 3-stjernede hoteller, til hoteller med 5 stjerner. Det kan også være det er vigtigt for dig at bo med havudsigt, eller at du vil bo med en bestemt pension. Hos Bravo Tours hjælper vi dig gerne med at finde lige præcis det hotel, som passer til dig.

Du kan nemt rejse til Platanias med Bravo Tours

Når du rejser med Bravo Tours til Platanias har du mulighed for at rejse fra både Billund, Aalborg eller København. Du kan forvente en flyvetur på omkring fire timer, hvor du lander i Chania lufthavn. Herefter bliver du fragtet til dit valgte hotel, hvis du har tilkøbt en transfer.

Hvad skal man opleve i Platanias?

I Platanias venter et hav af oplevelser. Ved stranden er der rig mulighed for afslapning, så du kan holde en dejlig daseferie, langt væk fra hverdagens stress og jag. Tager du ind til byen findes der flere gode restauranter, hvor du kan forkæle smagsløgene med kulinariske oplevelser. Du kan selvfølgelig også tage med Bravo Tours på en af de spændende udflugter, hvor du blandt andet kan gå gennem Samari-kløften eller tage på bådtur.

Svøm en tur ved stranden i Platanias

Hvis du drømmer om en badeferie, så sæt kursen mod en af de gode strande ved byen. Strandende deler sig til begge sider fra byens havn og du finder både strande for børn og voksne. De mest børnevenlige strande ligger på vej mod Agia Marina. Langs kysten finder du både sandstrande og nogle med mindre sten.

Nyd det gode ferieliv ved vandkanten. Her er nemlig både plads til solbadning en badetur i bølgerne, eller måske det er på tide, at få afklaret hvem der kan bygge det flotteste sandslot.

Langs stranden ligger flere barer, hvor du kan nyde noget forfriskende at drikke, mens du nyder udsigten over det smukke azurblå hav.

Prøv de græske specialiteter

Uanset hvor du bor i Platanias findes der mange gode restauranter, både i byen og udenfor byen. Her serveres der både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne er placeret i byområdet, men der findes også flere langs stranden.

Slå dig ned på en af byens restauranter og nyd nogle af de græske specialiteter – og glem endelig ikke vinen, det er jo ferie.

Efter maden, når mørket falder på, finder du flere barer og diskoteker i byen. Kridt danseskoene, nyd en drink med dine medrejsende eller nyd livemusikken, som er på flere barer i højsæsonen.

Vandsportsaktiviteter nær Platanias

I nabobyen Agia Marina kan du prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter. Nyd livet i en havkajak, mens du kigger ind over byen, eller tag på snorkling tur og opdag det farverige dyreliv under vandoverfladen.

Slip shopping-genet løs i Platanias

Trænger du til at slippe shopping-genet løs? Så tag forbi en af byens butikker, hvor du finder alt fra sko- og tøjbutikker til souvenirbutikker, hvor du kan købe en ting med hjem, til minde om en god ferie i Platanias.

Du kan også besøge Chania, hvor du virkeligt kan slippe shoppe-genet løs, med gode butikker som sælger både sko, tøj, brugskunst, smykker og souvenirs.

Hvor kan man ellers bo på Kreta?

Når du rejser med Bravo Tours har du også mulighed for at bo andre steder på Kreta. Du kan eksempelvis bo i Chania, hvor der venter masser seværdigheder, gode restauranter og sjove aktiviteter. Du kan også bo i den hyggelige og fredelige by Kato Stalos eller måske den tidligere fiskerlandsby Georgioupoli.

Del denne side via E-mail