Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Attica

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Attica.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Attica.
Se vores hoteller her >

Om Attica

Forestil dig skønne hoteller, dejlige strande og en perfekt beliggenhed tæt på mange oplevelser på det græske fastland – så har du Attica. Her kombinerer man på fineste vis ren afslapning og store kulturelle oplevelser. Det betyder, at uanset hvad I drømmer om, så finder I det hele ved Attica!
Blot 40 kilometer øst for Athen ligger Attica. En berømt kyststrækning, der gennem mange år har budt gæster velkomne – og alle aldre vil nyde en fantastisk ferie lige her!

Gode resorts langs kysten – tæt på Nea Makri

Hos Bravo Tours har vi valgt en række gode resorts med en skøn beliggenhed. Her finder I både mange faciliteter, dejlige poolområder – og selvfølgelig en beliggenhed tæt på kysten.
Hovedbyen omkring hotellerne kaldes Nea Makri. Her finder I en skøn strandpromenade, hvor I let kan slentre. Der er også gode restauranter, og i byen finder I et fint udvalg af små butikker. Syd for området ligger også byen Rafina, der har en stor havn. Her fra er der mange muligheder for at sejle på opdagelse til en af de mange græske øer.

Athen – en oplevelse i særklasse!
Det er svært at løsrive sig fra Atticas dejlige ferieliv, men I må ikke snyde jer selv for en tur til Athen. Den hyggelige hovedstad byder både på et væld af seværdigheder, gode restauranter og shoppingsmuligheder. Akropolis er selvfølgelig et must – og uanset om man er historieinteresseret eller ej, så er det en oplevelse for alle.

Meget mere end Athen
Men Athen er ikke det eneste, I let kan opleve – for Atticas bagland er kort sagt fuld af oplevelser. Poseidons Tempel er fantastisk – både historien, men også udsigten her fra. I kan også tage turen til flere spændende fund bl.a. Mykene og Epidaurus, som de fleste kender. Lejer I en bil, byder baglandet også på autentiske, græske landsbyer og flere hyggelige vingårde.

Vejret i Attica

I sommerhalvåret er vejret stort set altid godt langs kysten. Gennemsnitstemperaturen om dagen når let over 25 grader – perfekt til en skøn ferie!


FAKTA OM ATTICA

 

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Attica (Athen) fra:
- Billund
- København
- Aalborg

Flyet lander i Athen.

Flyvetid
Ca. 3,5 time

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop. Det tager ca. 1 time.
Er trafikken tæt, eller skal transferbussen til flere ferieområder, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
+1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Miljøafgift
Fra 1. januar 2018 opkræver myndighederne en obligatorisk miljøafgift fra turister kaldet ECOTAX. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-ind eller check-ud. Prisen afhænger af hotellets officielle hotelkategori, men svarer til ca. 0,5-4,0 euro pr. værelse pr. nat.

Strande
Der er flere gode strande langs kysten. Nogle med lavt og klart vand.

Mad og drikke
Langs Attica-kysten finder I gode restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne ligger både langs kysten og i byen. Nationalretten i Grækenland er mousaka, der består af aubergine, grøntsager og hakket oksekød. Meget velsmagende. Også frisk fisk og skaldyr hører til de gode kulinariske oplevelser.

Transport
Det er let at komme rundt i området både med offentlig transport og taxa. Taxa er forholdsvist billigt sammenlignet med Danmark.

Elektricitet
230 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil, hvis I vil se området og de mange attraktioner i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Shopping
Der er gode muligheder for shopping, men i Athen finder I endnu flere butikker – også internationale mærker.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet.
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem.
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Få afslapning og store kulturelle oplevelser i Attica

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet i Attica.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Kort

Find din rejse til Attica

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Oplevelser

Oplev Athen

Athen er en af Europas mest spændende hovedstæder. Glæd jer til en by, der byder på en fantastisk historie – ja, kort sagt er det bare en oplevelse, man ikke må gå glip af!

I Athen-by gør vi et foto-stop ved Panathinaiko-stadionet, hvor de første moderne olympiske lege fandt sted tilbage i 1896. Vi fortsætter forbi Zeus’ tempel og Zappeion.

Når vi ankommer til Athen, kører vi gennem den livlige by og får et indblik i, hvordan den morderne, græske kultur spiller sammen med unikke, antikke templer og konstruktioner. Vi kører bl.a. forbi byens triologi – universitetet, biblioteket og akademiet. Vi skal selvfølgeligelig også besøge hovedattraktionen Akropolis, der er uden tvivl kronen på værket.

I Athen bliver der mulighed for at nyde byens charme på egen hånd og nyde en god græsk frokost. I kan også vælge at tage med Bravo Tours’ dansktalende rejseleder op til Akropolis og høre meget mere om dens imponerende historie. Vi forsætter også ned til det nye Akropolis museum, hvor de udstiller mange af de oprindelige skulpturer og fortidslevn.

Dagen er fyldt med imponerende syn og oplevelser tæt på den græske kultur!

Heldagsudflugt.

Vejledende pris:
Voksne kr. 370 pr. person
Børn kr. 185 pr. barn

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Udflugten gennemføres ved min. 15 deltagere.

Udflugten er eksklusive entréer og frokost.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Bådtur til tre græske perler

I dag sejler vi ud til tre skønne, græske øer! Der venter jer lidt af en skattejagt, da hver ø har sit unikke særpræg.

Glæd jer til at opleve den lille, uspolerede ø, Hydra. Biler, scootere og cykler er forbudte, og mulddyr er et af de få ”transportmidler” på øen. Poros, er en af de andre små øer, vi sejler til i dag, som er helt vanvittig smuk og rolig, mens historiske Aegina er kendt for sin gudinde, de gode pistacienødder, smukke strande, tempel og kloster.

På hver ø er det muligt at gå i land.

Vejledende pris:
Voksne kr. 800 pr. person
Børn kr. 400 pr. barn

Peloponnes højdepunkter

Nafplio, Epidaurus og Mycenae - En fuld dag fuld af oplevelser!
Vi starter ved Epidavrous antikke teater, hvor mere end 17.000 mennesker hvert år bliver underholdt. På scenen vækker skuespillere det gamle Grækenlands tragedier og komedier til live – akustikken og stemningen er fantastisk. Herefter fortsætter vi til den sagnomspundne by, Mycenae. Kongen Agamemnon, der regerede området, er kendt som herren bag krigen mod Troja. Området var på dette tidspunkt det stærkeste i hele landet. 

Sidste stop gør vi i det moderne Grækenlands første hovedstad, der var metropol fra 1828-1833. Nafplio er kendt som Grækenlands mest romantiske by - glæd dig til en smuk tur gennem de hyggelige gader, et stop ved det flotte torv og den store borg. Her levede den græske revolutions leder, Theodoros Kolokotroni, sine sidste dage.

En dag fuld af højdepunkter!

Heldagsudflugt (ca. 7.30-19.30)

Vejledende pris:
Voksne kr. 520 pr. person
Børn kr. 260 pr. barn

Udflugten gennemføres ved min. 15 deltagere.  

Udflugten er eksklusive entréer og frokost  

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.