Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Nice

Om Nice

Nice – En malerisk storby

Byen Nice ligger placeret på den franske Riviera Provence-Alpes-Côte d'Azur og er velsignet med et solrigt og tempereret klima året rundt, som tiltrækker besøgende fra alle verdenshjørner. Byens magiske lys og den bløde duft af pinjetræer kan forføre de fleste. Så hvis du har en hang til by- og caféliv med strand og natur i nærheden, og samtidig ønsker at kunne udforske flotte, gamle bygninger og spændende museer, så er Nice et perfekt valg for dig.

Stranden i Nice
Den maleriske by Nice er uden sammenligning mest kendt for sin luksuriøse strand, hvor mange af hotellerne har deres eget private strandafsnit. Her kan du leje både solsenge og parasoller, og du kan købe både mad og drikkevarer. De fleste af stederne er der servering ved liggestolene, så du behøver ikke en gang rejse dig. Du kan også finde enkle strandafsnit, som ikke er ejet af et hotel.

Seværdigheder i Nice
Nices vartegn er uden tvivl den berømte promenade, Promenade des Anglais, som strækker sig langs bugten. Promenaden summer af liv både dag og aften, hvor lokale og turister nyder den gode stemning og den smukke udsigt. Ved promenaden ligger det verdenskendte Hotel Le Negresco. Her kan du sætte dig op i baren og nyde en af de mange velsmagende drinks. Priserne er godt nok lidt i den høje ende, men til gengæld har du en million dollar-udsigt over havet.

Mens du opholder dig i Nice, må du endelig ikke snyde dig selv for en tur i den gamle bydel, Vieux Nice. Vieux Nice er en labyrint af små, snoede gader, og bydelens udseende har næsten ikke ændret sig siden 1700-tallet. Her kan du godt pakke bykortet væk, og i stedet kigge op og nyde de stemningsfulde rækker af vasketøj og de falmede fresco-malede skilte på de noget slidte mure.

I Nice finder du også en af de største og smukkeste ortodokse kirker udenfor Rusland. Kirken hedder St. Nicholas Cathedral og blev bygget for at ære en adelig russer. St. Nicholas Cathedral bliver i dag stadig brugt som kirke og er meget velbesøgt af både turister og lokale.

Restauranter og natteliv
Man kan på ingen måde sætte en finger på restaurant- og nattelivet i Nice. Her er spækket med fantastiske restauranter med kogekunst fra hele verden. På markedspladsen, Cours Saleya, finder du et væld af gode fiskerestauranter, og her bør du smage en god skaldyrsanretning. I Nice finder du samtidig et særdeles livligt natteliv, og unge mennesker fra hele verden valfarter til byen for at besøge en af de mange eksklusive klubber. Er du ikke til høj musik og mange dansende mennesker, kan du også finde flere hyggelige barer, hvor både musikken og tempoet er lidt lavere.

Shopping i Nice
Shopping i Nice er noget du ikke må misse. I Nice finder du et helt fantastisk udbud af butikker med alt, hvad hjertet begærer. Byen er nok mest kendt for sine mærkevarebutikker, men her findes også et stort udvalg af butikker, hvor priserne er lidt mere overkommelige. Nice er samtidig spækket med specialbutikker, og i den gamle bydel kan du også finde markeder, som sælger både blomster, krydderier og meget, meget mere.

Transport
I Nice kan du gå til det meste, men skulle benene blive trætte, eller vil du lidt længere ud af byen, så kan du sagtens benytte dig af byens offentlige transport. Her er både taxaer, busser og letbaner, som transporterer både turister og lokale rundt i byen. Du skal dog være opmærksom på, at de fleste buslinjer bliver indstillet omkring kl. 20.00. En lidt sjov måde at se byen på er at tage en af de mange cykeltaxaer.

Vores service
Når du rejser med Bravo Tours til Nice, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Det betyder, at du flyver med rutefly og derfor selv kan bestemme, hvor lang tid du vil være i Nice. Det kan være alt fra en weekendtur til flere uger. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du er altid velkommen til at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Find din rejse til Nice

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Fleksibel pakkerejse

  • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
  • Tryghed - dækket af pakkerejsegarantien
  • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
  • Et stk. bagage indgår i prisen
  • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Nice.
Se billeder og video her >

Vejret i Nice

Find temperatur og vejrudsigter for hele året.

Se vejret her >

Hoteller i Nice

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed