Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
Krydstogt

Towers Rotana Hotel

4
Kommer snart
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Towers Rotana Hotel

  • Aircondition
  • Pool
  • Restaurant

Beliggende i hjertet af Dubai, nær gode shoppingmuligheder.
Towers Rotana er et 4-stjernet hotel beliggende på Dubais prominente Sheikh Zayed Road, der er fyldt med skyskrabere, der løber parallelt langs kysten af Den Persiske Golf. Hotellet tilbyder en afslappende ferieatmosfære med et personale, der bekymrer sig om din tilfredshed gennem kvalitet og service. Spisestederne på hotellet omfatter bl.a. den prisvindende og hotte restaurant Teatro, der tilbyder en bred vifte af retter - lige fra indisk og italiensk til japansk og kinesisk. Derudover har du mulighed for at bestille roomservice døgnet rundt eller spise i restaurant Flavours on two, der serverer mad både morgen, middag og aften.

På toppen af hotellet finder du den opvarmede pool, der er et naturligt samlingspunkt for hotellets gæster, der vil slappe af og fordøje de mange indtryk fra metropolen. Her kan du også nyde en let frokost eller en kold drink direkte fra solsengen. Gæsterne kan desuden slappe af i et dampbad, sauna eller spabad. På hotellet findes desuden Bodulines Fitness og Wellnessclub, hvor du kan få lidt sved på panden.

Om hotellet
Afstand til centrum 2 km
Afstand til lokalt centrum 0 m
Afstand til strand 7 km
Aircondition Ja
Antal værelser 372
Bar Ja
Byggeår 2000
Børnepool Nej
Elevator Ja
Etager 30
Køleskab Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2011
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Sådan bor du
På Towers Rotana Hotel bor du i Classic dobbeltværelser, hvor der kan bo 2 voksne og 1 barn eller Deluxe-værelser, hvor du kan bo op til 2 voksne og 2 børn. Værelserne er udstyret med aircondition, safabox, satellit-tv, minibar og hårtørrer.

Dit ophold er inklusiv morgenmad. Det er muligt også at tilkøbe halvpension og helpension.

Mere om Towers Rotana
Towers Rotana Hotel ligger kun ca. 100 m fra metrostationen, der nemt tager dig rundt til alle seværdigheder i Dubai. For dig, der gerne vil bo centralt på et moderne og lækkert hotel med alle tænkelige faciliteter.

Opholdet er på egen hånd, men det er altid muligt at komme i kontakt med Bravo Tours i Danmark på vores service- og nødtelefon. Der er ingen rejseledere på rejsemålet. 

 

Adresse
Sheikh Zayed Road 
P.o. Box 30430 Dubai
Tlf.: +971 4 343 8000
www.rotana.com

Kort

Del denne side via E-mail