Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
Krydstogt

Atlantis The Palm

5
Kommer snart
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Atlantis The Palm

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand

Helt unikt luksushotel
Atlantis på palmeøen er et helt udsædvanligt og eventyrligt luksus hotel. Lige fra du træder indenfor bliver du forført af stemningen og den tryllebindende historie om Atlantis. Du bor for enden af den kunstige palmeø Jumeirah og har 700 meter kridhvid sandstrand lige udenfor døren. Faciliteterne er mange, og der er noget at lave for alle aldre, uanset om du er til afslapning eller oplevelser.

På hotellets store grønne område finder du Atlantis eget vandland ”Aquaventure” fyldt med mange sjove vandrutsjebaner og vilde oplevelser. Under receptionen finder du ”The Lost Chamber” med over 60.000 tropiske fiskearter og hajer, ligesom du har mulighed for at svømme med delfiner ved ”Dolphins Bay”. Børnene kan også hygge sig i den internationale børneklub – mod gebyr. 

Er du til ren afslapning, kan du også nyde livet på Atlantis. Her er et stort poolområde med to pools, hvoraf mindst én er opvarmet, masser af liggestole og skønne omgivelser. Hotellet har også deres eget SPA-område, et fitnesscenter, over 30 butikker, tennisbane, dykkercenter, beachvolley, fitnesscenter og aerobic.

Om hotellet
Afstand til centrum 24 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 1539
Bar Ja
Byggeår 2008
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 22
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2014
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

Sådan bor du
På Hotel Atlantis kan du bo dobbeltværelse deluxe, der har hel eller delvis havudsigt. Alle værelser har aircondition, TV, telefon, hårtørrer, minibar, kaffe- og te faciliteter, safebox, strygejern og strygebræt. Der er to senge på hvert værelse, men mulighed for at få 1-2 ekstra opredninger.

Morgenmad er inkluderet i opholdet, og det er muligt at tilkøbe halvpension. Bliver du sulten, er der nok af muligheder. Hoteller har 20 restauranter, der både serverer fra buffet og á la carte. Flere af restauranterne ledes af anerkendte kokke, og skuespilleren Robert De Niro ejer en af restauranterne. Du kan også nyde aftenen i et af loungeområderne, barer og natklubben.

Mere om Atlantis The Palm
Hotel Atlantis The Palm har en fantastisk beliggenhed på spidsen af den kunstige palmeø Jumeirah. På hotellet er der et stort vandland og et af verdens største indendørs akvarier. På palmeøen finder du flere hoteller, store luksusvillaer og lejligheder. Du kan let tage en taxa til centrum af Dubai eller benytte hotellets gratis shuttleservice til forskellige shoppingcentre i Dubai, der kører flere gange dagligt. Hotellet har desuden eget metrotog, der kører til foden af palmeøen – det er dog ikke samme tog som den almindelige metro. Om aftenen skal herrerne have lange bukser på til middagen, og nogle restauranter er kun for børn over 12 år.

Opholdet er på egen hånd, men det er altid muligt at komme i kontakt med Bravo Tours i Danmark på vores service- og nødtelefon. Der er ingen rejseledere på rejsemålet. 

Adresse
Palm Jumeirah, Dubai
De Forenede Arabiske Emirater

Kort

Del denne side via E-mail