Solferie
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt

Oplevelser

Hurghada
Byrundtur i Hurghada

Kunne du tænke dig at få et indblik i Hurghada, dit nye hjem. Så tag med på vores halvdags byrundtur, hvor vi viser hvad der er værd at se på egen hånd, madoplevelser, indkøbsmuligheder samt byens historie. Vi kører rundt til de forskellige områder af byen og går på den hyggelige Marina, der er samlingspunkt for lokale og turister. Et besøg i den største moske i byen, Marina Moskeén, giver et indblik i de lokales religion og traditioner. Undervejs kommer din guide og lokalguide med gode råd og besvarer spørgsmål, så man nemt kan færdes på egen hånd. Vi slutter af på en hyggelig café i Sekala området, nyder stemningen og varmen i den flotte by. 

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Vejledende pris:
Voksne kr. 160/440 EGP pr. person
Børn kr. 80/220 EGP pr. barn

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kongernes Luxor - med bus

Tag med til nogle af Egyptens allerstørste højdepunkter: Kongernes Dal, Karnak-templet og Harshepsut-templet.

I Luxor kommer vi helt tæt på historiens vingesus, vi besøger det imponerende Karnak-tempel, der er blandt verdens største. Her tilbad folk de mange guder, der i dag er afbilledet med relieffer og hieroglyffer. Fornem storhedstiden, når du bliver mødt af 20 meter høje søjler, mure og statuer.

Vi besøger også Kongernes Dal, hvor vi finder de 62 grave, som desværre alle blev plyndret engang med undtagelse af én, nemlig Tutankhamons grav. På trods af plyndringerne er de stadig smukt udsmykket uden på. Kongernes Dal er et absolut must, når man besøger området ved Nilen. Turen går også forbi Hatshepsut-templet. Hun var den første kvinde ved magten, selv om hendes vej dertil er lidt af en særlig historie. Den og mange andre historier får vi ved templet.

Vi gør også et stop ved Memnon-kolosserne, der er de to gigantiske statuer på vejen til Luxors vestbred. Der bliver også til et besøg på i papyrus-bazaren.

Udflugten inkluderer transport, entreer som nævnt i program (pånær entre til Tutankhamons grav), lokal guide, dansktalende rejseleder og frokost. Drikkepenge og drikkevarer er ikke inkluderet.

I skal regne med at udflugten starter kl. 04.00, og I er hjemme i Hurghada igen kl. 21.00.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

 

Vejledende pris:
Voksne kr. 890 pr. person
Børn kr. 450 pr. barn

Kontrasternes Cairo - med bus

Oplev Egyptens kendetegn – pyramiderne!

I udkanten af Cairo står de tre kæmpe pyramider, der har overlevet vind og vejr i tusinder af år. Med imponerende præcision byggede de gamle egyptere disse monumenter til ære for deres afdøde konger - symbolet på Egypten.

Kom med bag facaden, når vi besøger Det Egyptiske Museum i hjertet af Cairo, hvor over 5.000 år gamle antikviteter står til udstilling og fortæller historierne om de gamle faraoer. Vi besøger også Mellemøstens ældste basar Khan El Khalili med butikker, boder og kaffehuse. Her kan du handle alt mellem himmel og jord, eller bare slappe af og nyde en kop te, mens solen går ned bag de flotte minarettårne fra moskéerne, der pryder den gamle bydel.

Egyptens hovedstad, Cairo, sover aldrig. Den pulserende millionby har mere end 22 millioner indbyggere, og på vejen ser vi nogle af landets store kontraster. Fra fattige områder i udkanten til de store moderne byggerier i centrum.

Udflugten inkluderer transport, entreer som nævnt i program, lokal guide, dansktalende rejseleder og frokost. Drikkepenge og drikkevarer er ikke inkluderet.

I skal regne med at blive hentet på hotellet fra kl. 01.00 – ankomst Cairo ca. kl. 09.00. Vi er tilbage i Hurghada samme aften omkring kl. 21.30.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 890 pr. person
Børn kr. 450 pr. barn

Mahmya
Mahmya

Fra Hurghadas kyst sejler vi ud til paradisøen Mahmya i Det Røde Hav.
Ved den hvide sandstrand nyder vi en kold drink under store parasoller af palmeblade. Herefter går sejlturen videre ud på det åbne hav med snorkelmasker og svømmefødder - parat til at udforske livet under overfladen. Med en erfaren lokalguide i spidsen finder vi en verden af imponerende koralrev og fisk. Dagen slutter af med frokost på en af øens idylliske restauranter, der byder på nogle af Egyptens traditionelle retter og en sejltur tilbage på det stille hav med en smuk solnedgang. En tur for både voksne og børn.

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Vejledende pris:
Voksne kr. 550/1.550 EGP pr. person
Børn kr. 275/860 EGP pr. barn

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

 

Dykning
Dykning

Oplev det fantastiske paradis for dykkere.

Hvert år valfarter hundredevis af dykkere til Det Røde Hav for at opleve livet under vandet på tætteste hold. Bravo Tours’ rejseledere giver gerne gode tips, hvis du vil opleve de flotte koralrev og smukke fisk.

Vi anbefaler, at du benytter dykkercenteret Aquaris, der har professionelle dykkerinstruktører og sikkerhed i top. Du kan både dykke ved skibsvrag med farvede fisk og unikke koraller.

Dykning er for alle
Uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du dykke i Egypten. På fire dage kan du gennemføre et kursus, som gør dig til certificeret PADI dykker. Som førstegangs dykker kan du også vælge en dag med introduktionsdykning, hvor du lærer udstyret at kende, og hvordan du gebærder dig under vandet.

Men pas på – har du først bevæget dig under havets overflade en enkelt gang, så får du helt sikkert lyst til at prøve igen. God fornøjelse.

Dykning kan bestilles på destinationen ved Bravo Tours’ personale.

Egyptisk
Egyptisk aften med kamelsteak

Du har sikkert prøvet at ride på en kamel - men har du smagt den?
Få en skøn oplevelse sammen med din Bravo Tours-guide og andre glade feriegæster. Vi besøger restaurant The Lodge, der ligger på den skønne marina. Her nyder vi aftenlivet, mens vores smagsløg får en ny oplevelse, når vi smager den berømte kamelsteak. Restauranten er kendt blandt turister, men i særdeleshed også de lokale, der elsker den gode stemning og den berømte steak.

Efter aftenens menu forsætter vi i bedste egyptiske stil, når vi tager forbi Papa’s bar. Her kan vi slænge os i de hyggelige sofaer og evt. prøve de lokales favoritaktivitet – at ryge shisha/vandpibe.

Menu:
Forret: Okse-carpaccio
Hovedret: Kamelsteak
Dessert: Chokoladefondant

Udflugten kan købes på destinationen 

delfiner
Dolphin House – El Gouna

Tag med til El Gouna - de riges by. Vi sejler ud på Egyptens udgave af Venedig, hvor vi får en lille rundvisning. Vi sejler til steder, der er kendt for at huse delfiner, og der er gode chancer for at se dem. Når vi – forhåbentligt – har hilst på de legesyge dyr, fortsætter vi til nogle af de smukkeste koralrev, som ligger ved Hurghada. Vi har to forskellige snorklestop på denne tur – vi får en lækker frokost, kan bade og springe i vandet fra båden.

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Vejledende pris:
Voksne kr. 310/840 EGP pr. person
Børn kr. 155/420 EGP pr. barn

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Jeepsafari

I firhjulstrukne biler kører vi af sted i ørkenen mellem Rødehavsbjergene – på vej til beduinlejren oplever vi et fatamorgana. Beduinerne inviterer os med glæde på besøg og byder på te, kamelridning og rundvisning i lejren. Det giver os et indblik i deres meget anderledes og primitive kultur og levevis. Efter en fantastisk solnedgang venter en traditionel egyptisk middag.

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Vejledende pris:
Voksne kr. 330/900 EGP pr. person
Børn kr. 165/450 EGP pr. barn

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

halv-ubåden
Oplev Hurghada – om bord på en halv-ubåd

Oplev livet under havoverfladen uden at blive våd.  Om bord på halv-ubåden sejler vi på Det Røde Hav, hvor du både kan nyde synet under havets overflade, men også fra dækket. Fra de store panoramavinduer har du et fantastisk udsyn til de flotte koralrev og havets farverige og interessante indbyggere.

Udflugten kan købes på destinationen.

Del denne side via E-mail