Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf

Oplevelser

Hurghada
Byrundtur i Hurghada

Kunne du tænke dig at få et indblik i Hurghada, der er dit nye hjem for den næste uge eller to, så tag med på vores halvdags byrundtur. Her ser vi nærmere på oplevelser, som du senere kan bruge mere tid på, madoplevelser, indkøbsmuligheder samt byens historie.

Vi går en tur ved den hyggelige havn og tager forbi et akvarie, der viser nogle af de mange fisk, der findes netop her. Vi besøger den største kirke og den største moske i byen, El Mina, giver et indblik i de lokales religion og traditioner. Undervejs kommer din guide og lokalguide med gode råd og besvarer spørgsmål, så man nemt kan færdes på egen hånd. Samtidig gør vi også nogle stops, hvor der er mulighed for at se nærmere på guld, sølv og parfumer, der er nogle af de varer, Egypten er kendt for. Vi slutter af på en hyggelig café i Sekala området, nyder stemningen og varmen i den flotte by.

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Vejledende pris:
Voksne kr. 180 pr. person
Børn kr. 90 pr. barn

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kongernes Luxor - med bus

Tag med til nogle af Egyptens allerstørste højdepunkter: Kongernes Dal, Karnak-templet og Harshepsut-templet.

I Luxor kommer vi helt tæt på historiens vingesus, vi besøger det imponerende Karnak-tempel, der er blandt verdens største. Her tilbad folk de mange guder, der i dag er afbilledet med relieffer og hieroglyffer. Fornem storhedstiden, når du bliver mødt af 20 meter høje søjler, mure og statuer.

Vi besøger også Kongernes Dal, hvor vi finder de 62 grave, som desværre alle blev plyndret engang med undtagelse af én, nemlig Tutankhamons grav. På trods af plyndringerne er de stadig smukt udsmykket uden på. Kongernes Dal er et absolut must, når man besøger området ved Nilen. Turen går også forbi Hatshepsut-templet. Hun var den første kvinde ved magten, selv om hendes vej dertil er lidt af en særlig historie. Den og mange andre historier får vi ved templet.

Vi gør også et stop ved Memnon-kolosserne, der er de to gigantiske statuer på vejen til Luxors vestbred. Der bliver også til et besøg på et Alabast værksted.

Udflugten inkluderer transport, entreer som nævnt i program (pånær entre til Tutankhamons grav), lokal guide, dansktalende rejseleder og frokost. Drikkepenge og drikkevarer er ikke inkluderet.

I skal regne med at udflugten starter kl. 04.00, og I er hjemme i Hurghada igen kl. 21.00.

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 910 pr. person
Børn kr. 460 pr. barn

Mahmya
Mahmya

Fra Hurghadas kyst sejler vi ud til paradisøen Mahmya i Det Røde Hav.
Ved den hvide sandstrand nyder vi en kold drink under store parasoller af palmeblade. Herefter går sejlturen videre ud på det åbne hav med snorkelmasker og svømmefødder - parat til at udforske livet under overfladen. Med en erfaren lokalguide i spidsen finder vi en verden af imponerende koralrev og fisk. Dagen slutter af med frokost på en af øens idylliske restauranter, der byder på nogle af Egyptens traditionelle retter og en sejltur tilbage på det stille hav med en smuk solnedgang. En tur for både voksne og børn.

Udflugten er med engelsktalende lokalguide.

Vejledende pris:
Voksne kr. 550/1.550 EGP pr. person
Børn kr. 275/860 EGP pr. barn

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

 

Dykning
Dykning

Oplev det fantastiske paradis for dykkere.

Hvert år valfarter hundredevis af dykkere til Det Røde Hav for at opleve livet under vandet på tætteste hold. Bravo Tours’ rejseledere giver gerne gode tips, hvis du vil opleve de flotte koralrev og smukke fisk.

Vi anbefaler, at du benytter dykkercenteret Aquarius, der har professionelle dykkerinstruktører og sikkerhed i top. Du kan både dykke ved skibsvrag med farvede fisk og unikke koraller.

Dykning er for alle
Uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du dykke i Egypten. På fire dage kan du gennemføre et kursus, som gør dig til certificeret PADI dykker. Som førstegangs dykker kan du også vælge en dag med introduktionsdykning, hvor du lærer udstyret at kende, og hvordan du gebærder dig under vandet.

Men pas på – har du først bevæget dig under havets overflade en enkelt gang, så får du helt sikkert lyst til at prøve igen. God fornøjelse.

Dykning kan bestilles på destinationen ved Bravo Tours’ personale.

Egyptisk
Egyptisk aften med kamelsteak

Du har sikkert prøvet at ride på en kamel - men har du smagt den?
Få en skøn oplevelse sammen med din Bravo Tours-guide og andre glade feriegæster. Vi besøger restaurant The Lodge, der ligger på den skønne marina. Her nyder vi aftenlivet, mens vores smagsløg får en ny oplevelse, når vi smager den berømte kamelsteak. Restauranten er kendt blandt turister, men i særdeleshed også de lokale, der elsker den gode stemning og den berømte steak.

Menu:
Forret: Okse-carpaccio
Hovedret: Kamelsteak
Dessert: Chokoladefondant

Udflugten kan købes på destinationen 

delfiner
Dolphin House – El Gouna

Tag med til El Gouna - de riges by. Vi sejler ud på Egyptens udgave af Venedig, hvor vi får en lille rundvisning. Vi sejler til steder, der er kendt for at huse delfiner, og der er gode chancer for at se dem. Når vi – forhåbentligt – har hilst på de legesyge dyr, fortsætter vi til nogle af de smukkeste koralrev, som ligger ved Hurghada. Vi har to forskellige snorklestop på denne tur – vi får en lækker frokost, kan bade og springe i vandet fra båden. Efter andet snorkel stop er der mulighed for at få legebarnet styret da man kan prøve den hoppende vand sofa og bananbåd - dette indgår i prisen. 

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Vejledende pris:
Voksne kr. 330 pr. person
Børn kr. 165 pr. barn

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Jeepsafari

I firhjulstrukne biler kører vi af sted i ørkenen mellem Rødehavsbjergene – på vej til beduinlejren oplever vi et fatamorgana. Beduinerne inviterer os med glæde på besøg og byder på te, kamelridning og rundvisning i lejren. Det giver os et indblik i deres meget anderledes og primitive kultur og levevis. Når mørket falder på venter en traditionel egyptisk middag.

Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Vejledende pris:
Voksne kr. 350 pr. person
Børn kr. 175 pr. barn

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

halv-ubåden
Oplev Hurghada – om bord på en halv-ubåd

Oplev livet under havoverfladen uden at blive våd.  Om bord på halv-ubåden sejler vi på Det Røde Hav, hvor du både kan nyde synet under havets overflade, men også fra dækket. Fra de store panoramavinduer har du et fantastisk udsyn til de flotte koralrev og havets farverige og interessante indbyggere.

Udflugten kan købes på destinationen.

Del denne side via E-mail