Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Vejret i El Gouna

I El Gouna føles sommeren evig

Gennemsnitstemperatur i El Gouna

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

21 22 24 28  31  33  34  34  32 29 26 22
9 10 13 17  21  24  25  25  23 20 15 11
22 21 21 22  24  26  27  28  27 26 25 23

 DAG     NAT     HAV


Selv i vintermånederne kommer temperaturerne sjældent under 20 grader og allerede i slutningen af april rammer de 30 grader – og her bliver de helt frem til oktober.

Vejret i El Gouna er varmest i juli og august, hvor gennemsnitstemperaturen ligger på 34 grader. Samtidig nærmer havtemperaturen i disse måneder sig 30 grader. Det gør El Gouna til et badeparadis for alle, der elsker en tur i de blå bølger.

Vejret i El Gouna er med andre ord varmt og når de lune briser fra ørkenområderne i både vest, syd og øst blæser henover den egyptiske vestkyst, stiger temperaturen yderligere.

Også om natten er temperaturerne høje og en sommernat i El Gouna kan være lige så vidunderligt varm som en sommerdag i Danmark.

Vejret i El Gouna er ægte badevejr

El Gouda ligger ud til Det Røde Hav. Det er et lukket farvand, som er upåvirket af kolde havstrømme. Solens varme har derfor gode vilkår for at varme vandet op.

Det resulterer i både lunt badevand og varmt vejr, fordi de to ting påvirker hinanden: Den varme luft hjælper med til at varme vandet op – og det varme vand medvirker til at holde en stabil lufttemperatur hele året rundt.

Denne synergieffekt nyder vejret i El Gouna godt af og rejsemålet er derfor et næsten paradisisk sted at tilbringe sin badeferie hele året.

Forårsvejret er ideelt til udflugter

Fordi vejret i El Gouna er meget varmt i højsommeren, kan fysisk aktivitet – især i middagstimerne hvor solen står højt på himlen – være særligt hårdt.

Hvis I gerne vil ud og opleve en masse på jeres ferie i El Gouna, kan I derfor med fordel planlægge disse aktiviteter i de tidlige morgentimer eller sene aftentimer.

Alternativt kan I rejse til El Gouna i foråret. Her er temperaturerne stadig meget sommerlige, men endnu under 30 grader. Regnen er i øvrigt en sjælden gæst i Egypten generelt og det gælder også El Gouna. Her falder i gennemsnit kun omkring 10 mm nedbør på et helt år.

Vejret i El Gouna giver jer med andre ord en varm og tør ferie uanset rejsemåned.

Del denne side via E-mail