Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Vejret i Den Dominikanske Republik

    Vejret i Den Dominikanske Republik

Tropisk klima i palmernes skygge

Gennemsnitstemperatur i Den Dominikanske Republik

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

29 30 30 31  31  31  32  32  32 32 31 30
19 19 20 21  22  22  23  23  22 22 21 20
27 26 26 27  27  28  28  29  29 29 28 27

 DAG     NAT     HAV

Vejret i Den Dominikanske Republik

Tropisk klima i palmernes skygge

Den Dominikanske Republik er, med sin vidunderlige tropestemning og de smukke palmestrande, et af de dejligste steder på jorden

Med sit tropiske klima, og en placering midt i Det Caribiske Hav, er vejret ligeså sommerligt, som synet af det turkisblå hav mod det hvide strandsand, hvilket gør Den Dominikanske Republik til et af vinterens mest populære rejsemål.

Fantastiske vintre i Den Dominikanske Republik

Hos Bravo Tours flyver vi vores solhungrende gæster til Den Dominikanske Republik i vinterhalvåret, som starter i oktober og slutter i april. Her ligger gennemsnitstemperaturen om dagen på mellem 29 og 32 grader og antallet af solskinstimer i den lige så høje ende.

Luftfugtigheden er også behagelig i vintermånederne, fordi mængden af nedbør i denne periode er lille og især fra december til april er klimaet særlig tørt. Vandtemperaturerne befinder sig også omkring de vidunderlige 28 grader, og i det hele taget har vejret i Den Dominikanske Republik et lige så stort strejf af luksus som destinationen selv.

Temperaturerne er dog meget afhængige af, hvor i Den Dominikanske Republik I befinder jer, da højdeforskellene medfører store lokale forskelle. Ved kysten, hvor vores hoteller og resorts er placeret, er der altid varmt, men bevæger man sig længere ind i landet og opad i højden, daler temperaturen tilsvarende.

Den Dominikanske Republik om sommeren

Om sommeren er de gennemsnitlige temperaturer i dagtimerne på niveau med vinterens, men med store udsving på op til 40 grader, når middagssolen står på sit højeste.

Samtidig er sommermånederne også Den Dominikanske Republiks regnperiode og de høje temperaturer kombineret med den store nedbørsmængde, medfører også en meget høj luftfugtighed.

Den Dominikanske Republik kan dog sagtens besøges om sommeren, men den bedste ferieoplevelse fås i vintermånederne, hvor både vejret og landet generelt viser sig fra sin bedste og mest charmerende side.

Del denne side via E-mail