Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Natura Park Beach Ecoresort & Spa

4
Udsolgt
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Natura Park Beach Ecoresort & Spa

  • Aircondition
  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand

Bo direkte ved en af Punta Canas bedste strande
Natura Park Beach Ecoresort & Spa er et rigtig godt hotel i skønne naturomgivelser direkte ved stranden. Her bor I i en stor tropisk have, og hotellet har i indretningen og med sine faciliteter fokus på miljøet. Det skaber en skøn atmosfære.

Hotellet ligger direkte på den fantastiske strand, Playa Bavaro, der er kendt som en af de bedste i hele Caribien. Det er perfekt, når I gerne vil slappe af og blot nyde livet fuldt ud. Hotellet har også et dejligt poolområde.

Er I mere til aktiviteter, har hotellet også et godt fitnessrum og mange aktiviteter. Her er både mulighed for volleyball, vandsportsaktiviteter, vandaerobic og tennis (nogle mod gebyr). Hotellet har også et lækkert wellnessområde med både sauna og jacuzzi. Har I lyst til at forkæle jer selv med forskellige behandlinger fx massage, er det også en mulighed på hotellet.

Spiller I golf, vil I også elske Natura Park Beach Ecoresort & Spa’s beliggenhed. Punta Cana-golfbanen ligger blot 10 kilometer fra hotellet.

Jeres ferie er med All Inclusive, som I nyder i hotellets hovedrestaurant. Her finder I et stort udvalg af internationale retter. Nyd en enestående morgenmad, skøn frokost og fantastisk middag – alle tilberedt på bedste vis. Hotellet har også sin egen wellness-buffet med fokus på sunde retter.

Ud over hotellets hovedrestaurant har hotellet også tre a la carte-restauranter, der åbner om aftenen. Her finder I både restauranter, der har specialiseret sig i det italienske køkken, barbeque og seafood.

Trænger I til en forfriskning i løbet af dagen eller aften, kan I altid nyde en drink eller cocktail i en af hotellets seks barer. De er alle placeret rundt om på hotellet, så det er altid let at komme til.  

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 12 km.
Afstand til strand 0 m.
Aircondition Ja
Antal værelser 524
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 1997
Børnepool Ja
Etager 3
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Legeplads Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 1
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Telefon Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Sådan bor I 
På Natura Park Beach Ecoresort & Spa kan I bo på dobbeltværelser med balkon eller dobbeltværelser select med balkon. Alle værelser er indrettet med aircondition, TV, telefon, safebox (mod betaling) og eget badeværelse med hårtørrer.

Select-værelser er derudover nyere, har hurtig check-ind, en flaske vin på værelset ved ankomst, Nespresso-kaffemaskine og minibar med ”premium”-drinks.

Pension
Opholdet er med All Inclusive. 

Adresse
Cabeza de Toro
Punta Cana, Dominic Republic
Tlf: +1 809 221 26 26
www.naturaparkresort.com
hotel.natura@codetel.net.do

All Inclusive

Måltider
All Inclusive inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad serveret fra buffet i hotellets hovedrestaurant ”La Cana Buffet”.

Drikkevarer
I løbet af dags- og aftentimerne kan I frit nyde drikkevarer bl.a. lokale mærker af alkohol, juice, sodavand og vand i hotellets barer. Der serveres husets vin til frokost og aftensmad.

Snacks
Der er forskellige mellemmåltider i løbet af dagen – herunder is i baren ved stranden.

Andet
En aften i ugen kan I frit spise på en af hotellets a la carte-restauranter (Media Luna, La Perla eller La Gondola). I skal blot bestille bord.
Mini-baren fyldes dagligt op. Som All Inclusive-gæst har iI15 minutters gratis WiFi i hotellets lobby.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail