Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Be Live Collection Canoa

4
Udsolgt
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Be Live Collection Canoa

  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Aircondition
  • Pool
  • Restaurant

Strandhotel i dejlige omgivelser med All Inclusive
Hotel Be Live Collection Canoa er en ægte caribisk feriedrøm lige ved strand og palmer. Den skønne, eksotiske atmosfære giver jer de bedste omgivelser til en fantastisk ferie. På hotellet finder I også et bredt udvalg af faciliteter, og kun en kort gåtur fra hotellet ligger en af øens fascinerende nationalparker med tropisk skov. 

Glæd jer til et checke-ind på et hotel med alt det, I skal bruge for at få en mindeværdig ferie. Hotellet har et dejligt poolområde, hvor I kan slappe af under palmerne. Tag en dukkert og nyd en pause i baren midt i poolen. Vil I hellere på stranden ligger den lige ved hotellet. 

På hele ferien kan I også se frem til fantastisk mad og drikke. Ud over en god buffetrestaurant, har hotellet også et antal a la carte-restauranter (nogle mod gebyr), hvor I kan nyde forskellige specialiteter. 

Vil I være aktive, er der også tennis og fitnesscenter på hotellet. I kan også prøve hotellets SPA-afdeling, og børnene kan lege i den internationale golfklub. 

Om hotellet
Afstand til centrum 40 km (Santo Domingo)
Aircondition Ja
Antal værelser 871
Bar Ja
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Etager 3
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Legeplads Ja
Pool Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Sådan bor I

Dobbeltværelser med balkon/terrasse
Hotellets standardværelse indrettet i caribisk stil. Alle værelser har egen balkon/terrasse og eget badeværelse, hårtørrer, aircondition, kaffefaciliteter, TV, minibar, safebox, telefon og WiFi (nogle mod betaling). I kan bo tre voksne eller to voksne og to børn. Det er muligt at tilkøbe havudsigt.

Superior dobbeltværelse, deluxe, med balkon
Disse værelser er indrettet som dobbeltværelserne, men nyere og større. Disse værelser har en række fordele bl.a. personlig check-ind, særlig WiFi-adgang på værelserne, premiumdrinks i to barer og 10 % i rabat i SPA-afdelingen. 

Juniorsuite med balkon og adgang til ”adults club”
Disse juniorsuiter er indrettet specielt til voksne. Suiterne er indrettet med loungeområde med kingsize-seng og egen balkon. Derudover giver suiterne adgang til hotellets ”Adults Club” med personlig check-in og ud i VIP-loungen, adgang til to barer med premium drinks, ubegrænset WiFi på hele hotellet, pool og eksklusivt strandområde med særlige solsenge og butlerservice. 

All Inclusive

Glæd jer til 24 timers All Inclusive.

Måltider, snacks og drikkevarer
Morgenmad og frokost serveres i hotellets hovedrestaurant, mens det er muligt at spise aftensmad i hotellets i én af hotellets a la carte restauranter fra kl. 18.30-21.30. Hotellet har både en asiatisk, brasiliansk og mexicansk.

Derudover er der snacks og drikkevarer (lokale mærker) 24 timer i døgnet.

Aktiviteter
Følgende aktiviteter er inkluderet i All Inclusive: fitness, bordtennis, tennis, volleyball, aerobic og nogle former for sejlsport.

Andet
Minibaren opfyldes hver dag.
I kan frit hente poolhåndklæder til brug ved poolen.
Børn kan frit deltage i hotellets internationale miniklub (4-7 år) eller kidsklub (8-12 år).

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail